Inici

L'institut

Estudis

Projectes

Escola-Empresa

Secretaria

Serveis

Multimèdia

Notícies

caenfres

Cercador

Banner Slide Zona INSTITUT

Política de qualitat

Des del curs 2005-2006 l’Institut Cal·lípolis impulsa experiències per a la millora contínua, mitjançant la definició, implantació i avaluació d'un Sistema de Gestió de la Qualitat basat en la Norma ISO 9001:2008.

El maig de 2006 el centre obté per primer cop la certificació que ha estat renovada posteriorment el 2009 i el 2012.  L’any 2010 s'obté el primer reconeixement (+300) de l'institut segons el model e2cat de la generalitat de Catalunya basat en el model europeu d’excel·lència. 

El curs 2015-2016 l'institut es presenta novament a l'avaluació per contrast segons el model d'Excel·lència Educativa e2cat, evidenciant-se un avenç important del centre en el camí cap a la millora contínua. Així l'institut obté la Q de plata +400. Dins de la valoració feta pels avaluadors cal destacar la seva observació: "Es tracta d’un molt bon centre, que ha demostrat una excel•lent capacitat de fer allò que s’ha proposat. Entenem que el proper pla estratègic serà una bona oportunitat per fer un salt qualitatiu i arribar a ser un centre únic i exemplar en tots els aspectes".

Logo qualicat Plata recortado

 

Política de qualitat:

L’Institut Cal·lípolis opta per la qualitat com a eix principal de la seva filosofia i estratègia.

L’Institut Cal·lípolis pretén:

  • Satisfer les expectatives i necessitats dels nostres alumnes i facilitar la seva continuïtat en el món educatiu i/o la seva inserció en el món laboral.
  • Contribuir a l’assoliment dels objectius que la societat li assigna com a institució educativa i com a centre de formació professional
  • Implicar al conjunt de l’equip humà de l’Institut per tal d’assegurar un alt nivell de satisfacció de tota la comunitat educativa.
  • Millorar, de forma contínua, les activitats i serveis que ofereix el centre.

La direcció de l'Institut assumeix la gestió per la implantació i manteniment del sistema de qualitat del centre.  La directora vetllarà pel seu desplegament a tots els nivells de l'organització i per l'eficàcia del mateix

El programa de Qualitat es porta a terme amb finançament del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte i està confinançat pel Fons Social Europeu, FSE.

 

                       bureauveritas

 

 

Links Interès Professorat

  • 1

Links Interès Alumnat

  • 1

Institut Cal·lípolis

calipolis
 
L’Institut Cal·lípolis és un centre públic específic de formació professional amb una àmplia oferta formativa de les famílies professionals
-  Sanitat
- Activitats físiques i esportives
- Imatge personal
- Ensenyaments esportius.

On estem ?

mapa
 
Està situat dins el Complex Educatiu de Tarragona, a uns 4 Km del centre de la ciutat, en l’autovia Salou-Tarragona.
 

Contacte

telefons
 
Telèfon:

Mails:  - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
             - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Agraïments, queixes i suggeriments

 

Video presentació

 
XARXES SOCIALS
 
1457999661 facebook1457999675 twitter1457999846 youtube