Inici

L'institut

Estudis

Projectes

Escola-Empresa

Secretaria

Serveis

Multimèdia

Notícies

Catalan English French Spanish

Cercador

Projecte InnovaFP

logo innovacaliA l'Institut Cal·lípolis de Tarragona treballem des de fa més de 25 anys per a la formació integral de professionals en els sectors de la sanitat, l'esport i la imatge personal. Ara anem una passa més enllà oferint a entitats i empreses la nostra col·laboració en els seus projectes més innovadors.

El programa InnovaFp per a la innovació i transferència del coneixement augmenta el vincle entre les entitats i empreseses del nostre entorn amb el nostre institut, per tal de donar resposta a projectes que impliquin nous abordatges de processos en els nostres camps d’estudi, obtenint beneficis a tres bandes:

  • Per part de l’entitat o l’empresa, millora de la seva competitivitat i consecució de projectes difícilment assolibles per altres vies, que el dia a dia no ha permès tirar endavant.
  • Per part del professorat, actualització dels coneixements i els procediments en els diferents àmbits, que després es poden aplicar a la docència.
  • Per part de l’alumnat, millora de la seva capacitació i possibilitat d’aplicar els seus coneixements i habilitats en un context real, demostrant les seves competències, alhora que millora també la seva ocupabilitat futura.

 

A qui va dirigit el programa InnovaFP?

A qualsevol empresa, entitat, administració pública, autònom, emprenedor, etc. amb una idea innovadora que vulgui veure realitzada o una necessitat de transferència del coneixement, sempre en nivell adequat d'acord al projecte i a les competències del nostre alumnat.

En les pestanyes següents trobareu informació més específica, així com exemples de projectes d’èxit que ja hem dut a terme. Si tens una idea innovadora esperant al calaix, aquest és el moment. No dubtis en contactar amb nosaltres al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. .

 

 

CARTES DE SERVEIS

 

ELS NOSTRES PROJECTES INNOVA FP

 

Barcelona 1714

El nostre primer projecte Innova Fp.

Durant un any i mig vam participar en el rodatge de la pel·lícula llargmetratge “Barcelona 1714”, que està en fase de postproducció, encara no estrenada. La pel·lícula era innovadora tant en el seu mode de finançament (coproducció per part dels tècnics, actors i micromecenes) com el la utilització de la mescla entre imatges reals rodades, fotografies i espais en 3D, que no s’havia utilitzat anteriorment en cap altre projecte cinematogràfic català.

Produïda per Kaboga S.A. i dirigida per l’Anna M. Bofarull, tarraconines tant la productora com la directora, estava protagonitzada per Alba Brunet, Bernat Quintana, Àlex Casanovas, Juanjo Puigcorbé i Francesc Garrido entre d’altres.

Vam estar a càrrec del Departament de Caracterització, Maquillatge i Perruqueria, amb tasques de coordinació, disseny de caracterització, gestió de materials, assistència on-stage de maquillatge, efectes especials de maquillatge i perruqueria, col·locació i  cura de les pròtesis capil·lars i perruques.

L’equip va ser format per tres professors, que coordinaven les tasques i oferien assistència tècnica especialitzada en casos puntuals, i quatre alumnes que, inicialment des del crèdit de Formació en centres de treball i després de forma voluntària amb la productora, van ser els encarregats de l’execució de les tasques.

Per a visualitzar com aquest tipus de projecte d’innovació pot suposar una millora en l’ocupabilitat de l’alumnat, val a dir que dos d’aquests alumnes van constituir, a posteriori, l’equip de caracterització de la pel·lícula “Sonata per a violoncel”, de la mateixa productora, ja com a professionals.

 

CONTACTE

Coordinadora del programa a l’Institut Cal·lípolis: Lourdes Sánchez Salvador

Telèfon: 977 544 202

Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

On estem?

InnovaFP - Institut Cal·lípolis

Complex Educatiu de Tarragona - Autovia de Salou s/n - 43006 - Tarragona)

Mapa d'ubicació

 

 

 

 

 
 
 
 

Links Interès Professorat

  • 1

Links Interès Alumnat

  • 1

Institut Cal·lípolis

calipolis
 
L’Institut Cal·lípolis és un centre públic específic de formació professional amb una àmplia oferta formativa de les famílies professionals
-  Sanitat
- Activitats físiques i esportives
- Imatge personal
- Ensenyaments esportius.

On estem ?

mapa
 
Està situat dins el Complex Educatiu de Tarragona, a uns 4 Km del centre de la ciutat, en l’autovia Salou-Tarragona.
 

Telèfons de contacte

telefons
 
Telèfon:
Horari d’hivern (d’octubre a maig):
Matí: de dilluns a divendres de 9/13h
Tarda: dimarts de 15/17h
 
Horari d’estiu (de juny a setembre):
Matí: de dilluns a divendres de 9/13h

Video presentació

 
XARXES SOCIALS
 
1457999661 facebook1457999675 twitter1457999846 youtube