ACTUALITAT DEL CENTRE

Informació sobre inici de curs 2015-2016

El dilluns 14 de setembre s'inicien les classes del curs acadèmic 2015-2016.

L'acollida de l'alumnat que s'incorpora a nous estudis a l'institut tindrà lloc al Teatre del Complex educatiu a les 10 h del matí.  El dimecres 7 d'octubre es farà la reunió informativa per als pares dels nous alumnes.

Augmenta la participació de l'institut en Erasmus

Aquest curs acadèmic 2014/15  l’institut ha participat en diversos programes de Mobilitat  per l’aprenentatge i de Cooperació per a la innovació. Tots ells subvencionats amb el suport de la Comissió Europea, a través del Ministerio de Educación i del Consorci de la Generalitat de Catalunya.

Acte de lliurament dels diplomes d'FP dual

Una delegació de l'Institut va assistir a l'acte de lliurament dels diplomes de la segona promoció de dual de Catalunya presidit per la Consellera d'Ensenyament, Sra. Irene Rigaur. Llegeix més...

 

Erasmus+ a Cardiff (Anglaterra)

Tres alumnes dels cicles d'Estètica personal i decorativa i Conducción d'activitats físiques i esportives en el medi natural finalitzen les seves pràctiques a Cardiff (Anglaterra)

Llegeix la notícia i les seves opinions:
 

Acte lliurament Premis Cal·lípolis

El passat dia 19 vam celebrar l'Acte de Cloenda de Curs i LLiurament del 26è Premi Cal·lípolis. Enhorabona a tots els guardonats!! (Llegeix més)