ACTUALITAT DEL CENTRE

FP dual al CFGM de Farmàcia en col•laboració amb el Col•legi de Farmacèutics de Tarragona

Aquest dilluns 24 de novembre el Departament d'Ensenyament i el Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona (COFT), han signat un conveni de col·laboració per promoure, impulsar i desenvolupar en règim de formació dual el cicle formatiu de grau mitjà de Farmàcia i parafarmàcia a l'Institut Cal·lípolis.

1r. premi de maquillatge per al Cal·lípolis al Health & Beauty Polish Meeting

Els participants del Cal·lípolis en el projecte europeu H&B across Europe han assistit recentment a la trobada de Polònia organitzada per l’escola ZESPOL SZKOL BUDOWLANO  de Zywiec.

 

Xerrada sobre oncologia

El passat 9 d'octubre, la Dra. Isabel Sabaté del Servei de Prevenció de l'Associació Espanyola Contra el Càncer a Tarragona vafer una xerrada sobre oncologia, part de la medicina que estudia i tracta el càncer. (llegeix més)

 

Obert el nou saló de perrruqueria al centre

El passat 14 d'octubre vam inaugurar la nova temporada del saló de perruqueria de l'institut. amb tot un seguit de novetats que de segur t'interessaran...

 

 

Visita de 1r de Farmàcia a "The Bodies"

El passat dimecres 8 gran part de l'alumnat de primer de farmàcia van visitar la plaça de braus de Las Arenas a Barcelona, ara reconvertida en centre comercial, per visitar l'espectacular exposició sobre anatomia humana "The bodies".