ACTUALITAT DEL CENTRE

L'Institut Cal·lípolis guardonat amb el premi Auriga Furcus

L’Institut ha rebut el Premi Avriga Fvscvs en la categoria d’ Escola, entitat o empresa, per la seva col·laboració, patrocini i/o suport en les activitats generades pel Consell Esportiu del Tarragonès  o per entitats i escoles adscrites, en el foment de l’esport de base.


Lleix més...

Inauguració del curs 2015-2016 al Complex Educatiu

El dimarts 22 de setembre s'ha celebrat la inauguració del curs 2015-2016 dels dos instituts ubicats al Complex Educatiu de Tarragona, el Pere Martell i el Cal·lípolis, en un acte acadèmic i festiu que ha aplegat nombrosos alumnes i professors.

 

Resum visual del projecte "Health and Beauty" que ha finalitzat

  No et perdis l'espectacular vídeo resum del projecte "Healh and Beauty across Europe" que tot just acaba de finalitzar.

 

Informació sobre inici de curs 2015-2016

El dilluns 14 de setembre s'inicien les classes del curs acadèmic 2015-2016.

L'acollida de l'alumnat que s'incorpora a nous estudis a l'institut tindrà lloc al Teatre del Complex educatiu a les 10 h del matí.  El dimecres 7 d'octubre es farà la reunió informativa per als pares dels nous alumnes.

Augmenta la participació de l'institut en Erasmus

Aquest curs acadèmic 2014/15  l’institut ha participat en diversos programes de Mobilitat  per l’aprenentatge i de Cooperació per a la innovació. Tots ells subvencionats amb el suport de la Comissió Europea, a través del Ministerio de Educación i del Consorci de la Generalitat de Catalunya.