ACTUALITAT DEL CENTRE

Xerrada sobre oncologia

El passat 9 d'octubre, la Dra. Isabel Sabaté del Servei de Prevenció de l'Associació Espanyola Contra el Càncer a Tarragona vafer una xerrada sobre oncologia, part de la medicina que estudia i tracta el càncer. (llegeix més)

 

Obert el nou saló de perrruqueria al centre

El passat 14 d'octubre vam inaugurar la nova temporada del saló de perruqueria de l'institut. amb tot un seguit de novetats que de segur t'interessaran...

 

 

Visita de 1r de Farmàcia a "The Bodies"

El passat dimecres 8 gran part de l'alumnat de primer de farmàcia van visitar la plaça de braus de Las Arenas a Barcelona, ara reconvertida en centre comercial, per visitar l'espectacular exposició sobre anatomia humana "The bodies".

 

FP Dual en Estilisme i direcció de perruqueria

La  primera promoció del Grau Superior d’Estilisme i direcció de perruqueria en modalitat dual ja ha començat a les empreses amb una beca salari per adquirir els coneixements pràctics del seu currículum en l'entorn laboral....

 

Inauguració del curs 2014-2015

El passat dijous 18 de setembre de 2014, es va inaugurar el curs 2014-2015 al Teatre del Complex Educatiu de Tarragona amb l'assistència de l'alumnat i professorat dels instituts Cal·lípolis i Pere Martell.