Inici

L'institut

Estudis

Projectes

Escola-Empresa

Secretaria

Serveis

Multimèdia

Notícies

caenfres

Cercador

Logged-on

 

Logged-On és un projecte d’innovació que es desenvolupa dins del marc europeu Erasmus+ i que pretén impulsar l’ús dels dispositius mòbils a l’aula (smart phones, tauletes, portàtils i xarxes socials) per tal d’apropar els alumnes als continguts curriculars fent més atractiu el procés d’ensenyament-aprenentatge; alhora que ajudar el jovent en la seva capacitació de noves habilitats amb la finalitat d’augmentar la seva ocupabilitat.

 

Es tracta d’un projecte de cooperació europea (KA2) de 3 anys de durada (2015-2018) on hi participen 5 instituts de formació professional europeus. Els centres participants són: Haugaland Videregående Skole (Haugesund, Norge) que n’és el coordinador, Kendal College (Kendal, UK), Institut Cal·lípolis, (Tarragona, Catalunya), Ennis Community College (Ennis, Ireland) i Scola Ladina de Fascia (Pozza di Fassa, Italia).

 

La implicació del centre en el projecte s’ha fet extensiva a tot el claustre. Professorat pertanyent a les diferents famílies professionals participa en activitats formatives basades en l’aprenentatge entre iguals i que tenen lloc a l’estranger. Així mateix, es treballa en la creació de materials per a l’impuls de les TAC al centre i per afavorir la destresa  del professorat en l’ús d’eines i recursos web 2.0.

 

Per tal d’explotar els resultats del projecte, hem creat un banc de recursos metodològics online que posem a la vostra disposició:

  • Tasta TICs: curs online que proporciona un banc de recursos metodològics relacionats amb l’ús de les TAC a l’aula on hi trobareu tutorials i enllaços d’interès.                  

http://agora.xtec.cat/ies-cal-lipolis/moodle/course/view.php?id=4182

 

Projectes finalitzats

Links Interès Professorat

  • 1

Links Interès Alumnat

  • 1

Institut Cal·lípolis

calipolis
 
L’Institut Cal·lípolis és un centre públic específic de formació professional amb una àmplia oferta formativa de les famílies professionals
-  Sanitat
- Activitats físiques i esportives
- Imatge personal
- Ensenyaments esportius.

On estem ?

mapa
 
Està situat dins el Complex Educatiu de Tarragona, a uns 4 Km del centre de la ciutat, en l’autovia Salou-Tarragona.
 

Contacte

telefons
 
Telèfon:

Mails:  - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
             - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Agraïments, queixes i suggeriments

 

Video presentació

 
XARXES SOCIALS
 
1457999661 facebook1457999675 twitter1457999846 youtube