Inici

L'institut

Estudis

Projectes

Escola-Empresa

Secretaria

Serveis

Multimèdia

Notícies

caenfres

Cercador

VIII Jornades de salut, benestar i lleure

Els dies 16, 17 i 18 de març l'Institut Cal·lípolis celebra les VIII Jornades de salut, benestar i lleure. Durant aquests dies s'organitzen activitats, tallers i xerrades que permeten a l'alumnat i al professorat del centre interrelacionar amb altres famílies professionals, aprofundir en temàtiques pròpies dels seus estudis i  també abordar temàtiques més transversals. 

Us presentem algunes de les  activitats que s'han organitzat per aquests dies:  

 • ACTITUDS: COM DESENVOLUPAR LES MILLORS per Victor Küppers
 • ESCOLTEM ELS REFUGIATS per Marius Serra (ACNUR)
 • 1000 GRUES PER LA COVID per Vicent Sanahuja.
 • PILATES I CONTROL POSTURAL EN CADIRA per Rosa Valera i alumnes del CFGS de Condicionament físic
 • TONIFICACIÓ FULL BODY SENSE MATERIAL per Estefania Serrano
 • EXERCICIS D’ESTIRAMENTS PER LA MILLORA MUSCULAR  per Rubén Llanos
 • QUÈ RESPIREM? Per Francesc Borrull (organitzat per Escoles Verdes)
 • QUE TÉ A VEURE EL MEU COS AMB MI? Per Prudenci Llevaria de Corexpresion

 

Desitgen que tot l'alumnat i el professorat gaudeixi de les VIII Jornades de salut, benestar i lleure en aquesta ocasió adaptades a la situació sanitària actual. 

Noticies

 • Mar 08, 2021

  VIII Jornades de salut, benestar i lleure

  Els dies 16, 17 i 18 de març l'Institut Cal·lípolis celebra les VIII Jornades de salut, benestar i lleure. Durant aquests dies s'organitzen activitats, tallers i xerrades que permeten a l'alumnat i al professorat del centre interrelacionar amb altres famílies professionals, aprofundir en temàtiques pròpies dels seus estudis i també abordar temàtiques més transversals. Us presentem algunes de les…
 • febrer 17, 2021

  Apropem-nos a l'FP amb FAPAES. Ensenyaments esportius modalitat futbol

  La FAPAES és la Federació de Pares i Mares d’Alumnes d’Estudis Sufragats amb Fons Públics No Universitaris de Catalunya. En la seva publicació digital Apropem-nos a la Formació Professional han entrevistat a Montse Codony Cap de Departament d'Ensenyaments esportius i a Francisco Javier Brull Bautista (Xavi) alumne del primer nivell de futbol durant el curs 20-21 de l'Institut Cal·lípolis. Dues…
 • febrer 15, 2021

  Tècnic superior en futbol Curs 21-22

  L'Institut Cal·lípolis ofereix de forma bienal el titol de Tècnic superior en futbol. Durant el curs 21-22 està previst realitza-lo. Us recordem que per accedir a aquest grau superior cal complir els tres requisits següents: Tenir el títol de tècnic en futbol, i Acreditar l’experiència adquirida, després de l’obtenció del títol de tècnic esportiu o tècnica esportiva, com a entrenador o…
 • Maig 15, 2020

  Concurs de mèrits per a la selecció de director/a

  El proper curs 2020 /2021 l'Institut Cal·lípolis inicia una nova etapa
 • Maig 05, 2020

  Retallem la bretxa digital

  L'institut Cal.lípolis ha preparat i posat a l'abast del seu alumnat una cinquantena d'equips informàtics
 • Maig 04, 2020

  Portes obertes virtuals. Obre les portes del teu futur!

  Us hem preparat unes portes obertes de l'institut perquè podeu accedir a tota la informació sobre els nostres estudis des de casa vostra abans de la preinscripció pel curs 20-21. Desitgem, que malgrat la distància física podem arribar a tots aquells que ho necessiteu i podem respondre a les vostres preguntes i dubtes.
 • Mar 16, 2020

  Atenció, centre tancat

  Carta a les famílies Benvolgut, benvolguda, El Departament d’Educació, seguint instruccions del Departament de Salut i com a mesura excepcional per contenir el coronavirus, ha pres la decisió de tancar a partir del dia 13 de març i fins al proper dia 27 març, ambdós inclosos, tots els centres educatius del país i, per tant, han quedat suspeses les classes en horari lectiu i les activitats…
 • Mar 10, 2020

  Escape room de 2n d'Ensenyament i animació socioesportiva

  En el marc de la setmana de Salut, Benestar i Lleure els alumnes de 2n EAS han preparat un video d'invitació a l'Escape room que preparen per l'INS de Salou.
 • febrer 18, 2020

  Sinergia entre CFGS Dietètica i CFGM Conducció d’activitats físiques i esportives en el medi natural.

  Iniciem una interessant col·laboració entre els dos cicles esmentats on el primer aporta formació en l’elaboració de barretes energètiques i begudes isotòniques i el segon un guiatge per muntanya per experimentar la necessitat de nutrients durant activitats de llarga durada i baixa intensitat
 • febrer 18, 2020

  Què o qui t'emportaries a una illa deserta? Experiment social

  Aquesta és la pregunta que he realitzat a 5 grups-classe. Les instruccions eren que diguessin de més important a menys què o qui s'endurien a una illa deserta, com si fossin els protagonistes del llibre del Daniel Defoe o la pel•lícula protagonitzada per Tom Hanks.
 • febrer 18, 2020

  Animació a la residència d'avis STS CAmbrils

  Els alumnes de 1r EAS fan activitats diverses pels residents de la residència d'avis STS Cambrils
 • febrer 17, 2020

  Visita de seguiment a l’IFE Auxiliar de manteniment d’instal·lacions esportives

  Hem rebut la visita de diversos responsables del Departament d’Educació, entre d’ells, el Director de Serveis Territorials del Departament a Tarragona, Sr. Jean-Marc Segarra i tècnics responsables del programa IFE de Serveis Centrals, per fer un seguiment i valoració de com s’estan desenvolupant aquests nous estudis al nostre institut.
 • febrer 17, 2020

  Actuacions d'Escoles verdes

  Us mostrem un parell d'interessants iniciatives dues a terme per la coordinació d'Escoles verdes
 • febrer 11, 2020

  La genètica del càncer: la clau per vèncer-lo.

  En el Mòdul 3 (Biologia Molecular) del CFGS Anatomia Patològica i citodiagnòstic estem al dia dels últims avenços en les metodologies d’estudi i en el coneixement de malalties tan importants com el càncer.
 • febrer 11, 2020

  Re-naturalitzem la Platja Llarga

  El sistema dunar de les nostres platges és vital per mantenir-ne la seva integritat. El CFGS de Salut Ambiental ha col·laborat en la seva restauració trasplantant plantes autòctones i netejant i dipositant la corretjola al llarg de la platja com a barrera de protecció natural.
 • febrer 11, 2020

  Masterclass de Marina Moran de Naturalmente

  Dins de l'ABP conjunt entre 1er i 2n del CFGS d'Estilsme i direcció de perruqueria, basat en els Tractaments capil.lars vam gaudir el passat dilluns de la masterclass de la Marina Moran de Naturalmente.
 • febrer 05, 2020

  Visita Centre Tecnològic Mestral

  El Centre Tecnològic Mestral està ubicat a l'antiga central nuclear de Vandellòs I. Els alumnes de CFGS Imatge per al diagnòstic i medicina nuclear l'han visitat.
 • febrer 05, 2020

  Reunió de FP Dual a l'Institut

  Els alumnes de 1er curs dels cicles formatius que tenen la modalitat dual, assistèixen a una xerrada informativa sobre la FP dual al nostre centre
 • Gen 24, 2020

  L'assassí silenciòs

  És la sal un condiment tan inofensiu com a primera vista pot semblar?. La Núria Gil, Estudiant de 2n Grau Superior Dietètica, l'analitza i ens mostra diferents dades.
 • Des 02, 2019

  FP Dual, un gir de 174 graus?

  Sota el lema: UN GIR DE 174 GRAUS el Govern de la Generalitat engega una gran campanya de difusió de la Formació professional.
 • Oct 29, 2019

  Cartell de la marató TV3 2019: les malalties minoritàries

  Alumnes del CFGS d'Ensenyament i Animació Socioesportiva participen en el concurs d'elabració d'un cartell per la Marató de TV3 d'enguany.
 • Oct 23, 2019

  Dia Mundial de la Conscienciació sobre l'Aturada Cardíaca

  Els alumnes de 2n curs del cicle de grau mitjà d'Emergències Sanitàries han impartit tallers de primers auxilis en la Jornada organitzada per l'Ajuntament de Tarragona en el Dia Europeu de Conscienciació sobre l'Aturada Cardíaca.
 • Oct 23, 2019

  Proper avís de sirenes per accident químic i exercici de confinament

  L’Institut Cal·lípolis realitza periòdicament exercicis de simulació d’Emergències. El dia 24 d’octubre realitzarem la simulació de confinament durant l’avís de la sirena del CECAT situada davant el bar-cafeteria.
 • Oct 17, 2019

  Cal·lípolis present a la trbada IMATS a Toronto

  Formació internacional a Toronto
 • Oct 01, 2019

  Listeria, Clostridium, E. coli… protagonistes de l’estiu

  Aquest estiu hem sentit aquests noms a les notícies contínuament, la Listeria de la carn, el Clostridium de la tonyina, l’E. coli a les platges… Sembla que escoltant les notícies d’aquí i d’allà ens hem fet “experts” en la matèria, però no us enganyeu, per a fer-nos experts en qualsevol matèria cal estudiar molt!!
 • Jul 25, 2019

  Informació sobre inici de curs 2019-2020. Aules acollida assignades.

  El dijous 12 de setembre s'inicien les classes del curs acadèmic 2019-2020. L'acollida de l'alumnat que s'incorpora a nous estudis a l'institut tindrà lloc al Teatre del Complex Educatiu a les 10:30 h del matí. L'acollida dels alumnes de segon curs es farà a les 11:30 h a les aules respectives. El dilluns 7 d'octubre es farà la reunió informativa per als pares/mares/tutors dels nous alumnes.…
 • Maig 31, 2019

  Estada Erasmus+ a França

  El grup d'alumnes de EMS, CAI i Farmàcia camí de la seva estada Erasmus+ al sud de França
 • Maig 21, 2019

  Vols estudiar el cicle de grau superior d'Anatomia patològica i citodiagnòstic?

  Si t'interessa estudiar aquest cicle llegeix aquest article. Et servirà per entendre millor quins són les principals matèries del currículum i quines són les sortides professionals.
 • Maig 21, 2019

  Col·laboració del CFGS Salut Ambiental amb la URV i Fundació Eurecat

  Durant el curs 2018-2019 els alumnes de primer del CFGS de Salut Ambiental de l’institut Cal·lípolis han estat col·laborant amb la Universitat Rovira i Virgili i la Fundació Eurecat en un projecte que ens fa molta il·lusió i que estem segurs que tindrà continuïtat els propers anys.
 • Maig 20, 2019

  El Complex Educatiu de Tarragona acollirà el primer centre d’investigació, innovació i transferència de coneixement (CRITC) de Formació Professional a Catalunya

  Amb el desplegament de la nova Llei d’FP la Generalitat de Catalunya vol impulsar la innovació, la investigació i la recerca en els centres de formació professional.
 • Maig 16, 2019

  Els Consellers d’Educació i de Treball, Afers Socials i Famílies visiten l’institut

  Avui 15 de maig hem rebut la visita de l’Hble. Sr. Josep Bargalló, Conseller d’Educació i de l’Hble. Sr. Chakir El Homrani, Conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, acompanyats del Sr. Òscar Peris, delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona i del Director de SSTT d’Educació a Tarragona, Sr. Jean-Marc Segarra.
 • Maig 16, 2019

  Canvi climàtic, realitat o quimera?

  El doctor Martí Boada imparteix una conferència a l’Institut Cal·lípolis, Canvi climàtic: realitat o quimera?. La xerrada s’enmarca dins de les activitats organitzades per l’equip de treball d’Escoles verdes, aquest any dedicades al canvi climàtic.
 • Maig 16, 2019

  III Concurs de Perruqueria a l’Institut Cal•lípolis

  El dilluns 24 d’abril, les alumnes de Grau Mitjà de Perruqueria van participar en el III Concurs de Perruqueria que es realitza a l’Institut Cal•lípolis. El primer premi el va aconseguir la Noemí Pell, el segon premi va ser la Paula Planas i el tercer premi es va donar a l’Alba Vicente.
 • Abr 12, 2019

  Rescat en primera línia de costa

  Un any més posem en marxa el simulacre inter-cicles en el marc incomparable del litoral tarragoní a la comarca del Baix Ebre just a sobre del GR92
 • Abr 12, 2019

  Documentació a les TIC Salut

  L'Institut Cal·lípolis a "l'Actualitat TIC Salut Social" de la mà de la Professora Montserrat Argerich de Documentació i Administració Sanitàries.
 • Mar 29, 2019

  VI jornades de Salut, benestar i lleure 2019 (3r dia)

  Traca final de les IV jornades de Salut, benestar i lleure a càrrec de la família de sanitat.
 • Mar 29, 2019

  VI jornades de Salut, benestar i lleure 2019 (2n dia)

  Enguany, el segon dia de les IV Jornades de Salut, benestar i lleure ha estat conduït per la família d'Imatge personal.
 • Mar 13, 2019

  Comencen les VI jornades de Salut, benestar i lleure 2019 (1r dia)

  Amb un format innovador, enguany les VI Jornades de salut benestar i lleure (13,14 i 15 /març/2019) s'estrenen amb una oferta monogràfica per al primer dels tres dies del departament d'activitats físiques i esportives juntament amb el de FOL i anglès. Els següents dies, les activitats es desenvoluparan de la mà dels departaments d'imatge personal i sanitat
 • Mar 08, 2019

  Un any més "Jornades de Salut, benestar i lleure"

  Amb aquesta edició ja fa 6 anys que les diferents famílies del nostre centre reserven uns dies per mostrar part dels seus interessants continguts a la resta de companys i alumnes. Es tracta d'unes jornades on la innovació, la cohesió entre continguts diferents i la posada en pràctica d'activitats per part dels alumnes es donen la mà. Consulta el programa...
 • Mar 08, 2019

  Som jurat al concurs de Comparses i "Disfressa d'Or" del Carnaval de Tarragona 2019

  Una professora d'imatge persona del nostre centre aporta el seu criteri i forma part del jurat al concurs de Comparses i "Disfressa d'Or" del Carnaval de Tarragona d'enguany
 • Mar 06, 2019

  Jornada "Sinèrgies pel futur de la Documentació" a Barcelona

  Professorat de l'equip docent de Documentació i Administració Sanitàries va participar el passat divendres 22 de febrer en la Jornada "Sinèrgies pel futur de la Documentació" que organitzà la Societat Catalana de Documentació Mèdica en col·laboració amb el Departament d'Educació, a l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Barcelona.
 • febrer 22, 2019

  080 Barcelona fashion

  Estilisme i direcció de perruqueria visita la "080 Barcelona fashion, passarel·la de moda"
 • Gen 25, 2019

  Formació Babor

  Formació amb la firma comercial Babor, experts en la cura de la pell del rostre i del cos.
 • Gen 23, 2019

  Nous temps noves eines

  Els alumnes del cicle formatiu de grau mitjà de Conducció d'activitats físiques i esportives en el medi natural posen en pràctica noves tecnologies per al guiatge de grups
 • Des 20, 2018

  Bon Nadal i feliç 2019

  Des de la direcció us volem traslladar les nostres més sinceres felicitacions per a aquestes festes de Nadal. Que les gaudiu en companyia de les persones que estimeu. I que el Nou Any vingui ple d'esperança i felicitat.
 • Des 20, 2018

  L'equip de Síntesi i Projecte de la Perruqueria Tàrraco us desitja un bon Nadal i unes molt bones festes!

  L'equip de Síntesi de Grau Mitjà de Perruqueria i cosmètica capil.lar i de Projecte de Grau Superior d'Estilisme i direcció de perruqueria que setmana rera setmana treballem a la Perruqueria Tàrraco perque els nostres clients surtin el més afavorits i contents possible us desitgem un bon Nadal i unes molt bones festes!
 • Des 04, 2018

  Primer premi en la 18ena convocatòria dels premis Repsol

  El passat dijous 29 de novembre el Consell Comarcal del Tarragonès va lliurar els premis de la 18ena edició dels premis d’investigació de batxillerat Fundació Catalunya-La Pedrera i cicles formatius de grau superior-Repsol.
 • Nov 26, 2018

  Masterclass d'Extensió de Pestanyes

  Buscant la mirada més seductora...Masterclass d'extensió de pesatnyes per als alumnes de CFGM Estètica i bellesa.
 • Nov 15, 2018

  Eleccions al consell escolar

  Eleccions al consell escolar 2018 Aquest curs 2018-19 hi ha renovació dels consells escolars. Podreu trobar tota la informació rellevant del procés (convocatòria, calendari, censos, etc.) en la cartellera informativa del centre a l’entrada principal de l’edifici Cal·lípolis. Enguany correspon renovar 4 membres del sector alumnes, 4 del sector de pares/mares i 4 del sector de professorat. El nou…
 • Nov 09, 2018

  Primer contacte amb DUAL

  El dimarts 6 de novembre, els alumnes de 1er curs del cicles que ofereixen la modalitat dual als seus cicles, han assistit a una xerrada informativa sobre la FP dual
 • Oct 27, 2018

  Revisió dels extintors a l'Institut Cal·lípolis

  Els extintors d'apagar incendis es revisen periòdicament per assegurar el seu bon funcionament. Recordem la necessitat de preservar-los entre tots. En cas d'incendi cal saber utilitzar-los, apuntant a la base de les flames.
 • Oct 04, 2018

  L'istitut Cal•lipolis "updating' coneixements sobre gestió de projectes Erasmus

  Durant els dies 4 i 5 d'octubre la bonica ciutat de Toledo i la Universidad de Castilla la Mancha acullen les "Jornadas de movilidad de Educación superior entre países del programa. (KA103)"
 • Set 28, 2018

  Programa #EmprendimientoFP de la Fundación Repsol

  Des de la Coordinació d'Emprenedoria de l'Institut Cal·lípolis animem als nostres estudiants de Grau Superior a apuntar-se al programa d'#EmprendimientoFP de Fundación Repsol.
 • Set 17, 2018

  Aprofita i aconsegueix el nivell B1 d'anglès!

  Aquest curs 2018-19 a l’Institut Cal·lípolis posem a la disposició de l’alumnat un curs online d’anglès per tal d’assolir el nivell B1 i poder realitzar l’examen acreditatiu d’aquest nivell mitjançant Cambridge i Exams Catalunya.
 • Jun 27, 2018

  XXIX Premis Cal·lípolis

  El passat 22 de juny vàrem fer entrega dels XXIX Premis Cal·lípolis. L'acte va tenir lloc al Teatre del Complex Educatiu i va posar fi al curs 2017-2018.
 • Jun 14, 2018

  Estada Erasmus a Milà - Juny 2018-

  Els alumnes de CAI , Marc Pina, i de Farmàcia, Núria Gil, han començat la seva estada Erasmus+ a Milà (Itàlia) que durarà fins al dia 30 de juny.
 • Jun 14, 2018

  1r Premi Campionat d’FP de Catalunya 2018 CATSKILLS - Perruqueria

  L'alumna Joana Baiges Tomàs del Cicle Formatiu de Grau Superior de Perruqueria Dual, ha guanyat el primer premi. • Medalla d'or que recollirà el 6 de juliol en un certamen. • Certificat del 1r premi • Maleta amb productes l'OREAL. • Participar a nivell Nacional Spainskills en la modalitat de perruqueria.
 • Jun 05, 2018

  Experiències Erasmus a la ràdio!

  L’institut participa en el programa El Matí de Tarragona Ràdio, en l’Espai Eines que tracta el tema de la mobilitat d’estudiants alumnes.
 • Jun 05, 2018

  Pràctiques Erasmus+ a França

  L'alumna Judit Piqué de 1r curs del cicle formatiu de Laboratori Clínic i Biomèdic comença 2 mesos de pràctiques a l'Hospital de Lourdes.
 • Maig 24, 2018

  5 alumnes de l’Institut Cal·lípolis són a Gal·les amb Erasmus+

  Cinc alumnes del nostre centre ja són a Gal·les, Regne Unit per tal de realitzar la seva Formació en Centre de Treball (FCT). Els esperen uns mesos de novetats i de ben segur de bones experiències.
 • Maig 15, 2018

  Concurs elevator pitch

  1r. premi d'Elevator Pitch Cal·lípolis. Mostra la teva idea de negoci
 • Maig 09, 2018

  Simulacre vessament químic

  Els alumnes del CFGS de Salut Ambiental junt amb la Coordinació de Riscos de l'Institut hem realitzat un simulacre de vessament químic al laboratori.
 • Maig 09, 2018

  Els alumnes de 1r curs del CFGS Animació d'activitats fisicoesportives participen a la XVI edició de la Intercicles d'atletisme

  Els alumnes del 1r curs del CFGS Animació d'activitats fisicoesportives han participat en la XVI Intercicles d'atletisme que es va disputar dijous passat, 3 de maig, a la pista d'atletisme del Prat de Llobregat. 30 instituts de Catalunya participen en aquesta competició de 3 dies. Dijous era el torn dels 13 Instituts que són a la 1a divisió d'aquesta prova, l'INS Cal•lípolis va aconseguir una…
 • Maig 09, 2018

  Taller de cremes naturals

  Talles de fabricació de cremes naturals amb les alumnes d'Estètica i Bellesa i de la ma de les professores Fàtima Sarrà i Núria Llorens
 • Maig 09, 2018

  El nostre Institut ha estat a Noruega dins el projecte "Logged-on"

  L’Institut Cal·lípolis ha participat en el Meeting final del Projecte Logged-on (Empowering learning with technology), que s’ha celebrat durant els dies 22 al 28 d’abril del 2018 a la població de Haugesund (Noruega).
 • Abr 26, 2018

  L'Institut Cal·lípolis col·labora en la prevenció de les conductes sexistes

  L'Institut Cal·lípolis amb la col·laboració de l'Ajuntament deTarragona i de l'Aula Municipal de Teatre de Lleida, ha escenificat un teatre que pretenia fer reflexionar l'alumnat del nostre centre sobre els micromasclismes que pasen desapercebuts en la nostra societat
 • Abr 26, 2018

  Taller de Massatge "Kobido"

  Demostració i taller de massatge "Kobido" .
 • Abr 26, 2018

  La sang flueix amb força a l'Institut Cal·lípolis

  Més d'un centenar d'alumnes, professors i membres del PAS de l'Institut Cal·lípolis participen en una nova campanya de donació de sang i teixits realitzada al centre
 • Abr 25, 2018

  Fira de Formació Professional Camins d'FP

  Els propers 3 i 4 de maig es celebra la Fira de Formació Professional Camins d'FP al Recinte Firal del Palau Firal i de Congressos de Tarragona.
 • Abr 24, 2018

  Activitat RCP

  L’associació Projecte Andrea ha realitzat un curs de RCP i DEA als alumnes de Perruqueria dins les Jornades de Salut, benestar i lleure.
 • Abr 22, 2018

  Primer premi Xavier Batlle per a la Mostra d'Imatge Personal

  L'institut ha rebut el Premi Xavier Batlle a les Bones Pràctiques i Innovació Educativa pel seu projecte La Mostra d'Imatge Personal atorgat per l’Associació Catalana per a l’Excel·lència.
 • Abr 22, 2018

  Cap-Gira. Al·lucinant xerrada d'Anton Aymemí

  La xerrada-taller “ Capgirant l’Economia”, a càrrec d’Anton Aymemí, ens ha endinsat en el concepte de l’economia circular, un model d’economia que fa desaparèixer el concepte de brossa o residus canviant-ho per la reutilització i la reinserció en el cicle de producció o directament al mercat.
 • Abr 22, 2018

  Demostració d’un tractament de Micropigmentació de celles.

  Aquest passat dimecres els alumnes de 2n del CFGS d’Estètica integral i benestar han assistit a una demostració de micropigmentació de celles, realitzada per l'empresa N&G i la seva professional Carme Santaolalla. Aquesta empresa porta més de 20 anys en el sector de l'estètica, la micropigmentació, el tatuatge i el piercing. Disposa de les seves pròpies maquines i una gama de pigments…
 • Abr 19, 2018

  Masterclass de Barberia

  Aquest dilluns hem tingut una sessió de barberia a càrrec del Miguel Gigar, ex-alumne del nostre centre.
 • Abr 19, 2018

  II Rescat en muntanya

  Portem a terme la segona edició del simulacre de rescat en muntanya, aquest any implicant a alumnes de tres families professionals diferents. Tot un repte
 • Abr 18, 2018

  Sortida al camp de fitocosmètica amb alumnes de 1r de Diper i 1r d'Estètica

  Interesantíssima i divertida sortida de fitocosmètica.
 • Abr 15, 2018

  II Concurs de Perruqueria a l’Institut Cal·lípolis

  El dimarts 10 d’abril, les alumnes de Grau Mitjà de Perruqueria van participar en el 2n Concurs de Perruqueria que es realitza a l’Institut Cal·lípolis.
 • Abr 13, 2018

  V Jornades de Salut, Benestar i Lleure

  Un any més l'Institut Cal·lípolis inicia les seves Jornades de SBiLL on l'alumnat podrà gaudir d'una formació transversal, especialitzada, oberta i a la vegada diversificada, a més mostrarà un cop més la seva vessant solidària i la creativitat artística.
 • Abr 10, 2018

  Èxit de les Jornades de portes obertes

  El dissabte 7 d’abril ha tingut lloc la Jornada de portes obertes conjunta del Complex Educatiu: Institut Pere Martell, Institut Cal·lípolis i Residències.
 • Abr 10, 2018

  Tarragona Ràdio a l’Institut

  El dijous 5 d’abril, Tàrragona Ràdio va tornar a l’institut per gravar en directe una nova edició de l'espai Eines dedicat a la formació professional. Aquesta vegada alumnes i professors del nostre institut van parlar de forma distesa sobre les V Jornades de salut, benestar i lleure que organitza el centre entre el 23 i el 27 d’abril.
 • Abr 05, 2018

  Els alumnes del Curs de Preparació per a la Incorporació a Grau Superior a punt de la seva decisió.

  No és fàcil escollir quin és el següent pas després d'haver cursat un cicle formatiu de grau mitjà. Molts dubten de si començar a treballar o bé seguir estudiant, altres ho tenen molt clar: els estudis són la seva prioritat. I aquests últims són els alumnes del Curs de Preparació per a la Incoporació a Grau Superior (CPI).
 • Mar 19, 2018

  L'alumnat d'Anatomia Patològica va a la II Jornada Eldine sobre "Actualització en Patologia Mamària"

  Alumnes del cicle d'Anatomia Patològica i Citodiagnòstic han assistit a la II Jornada Eldine celebrada al Palau de Congressos de Tarragona el 15 de març, que enguany ha tractat sobre "Actualització en Patologia Mamària".
 • Mar 15, 2018

  Caixes niu per ocells insectívors en el Complex Educatiu. Salut ambiental - Prevenció de riscos

  Amb l'ajut del Departament d'Esports, el CFGS de Salut Ambiental ha instal·lat caixes nius per ocells insectívors dalt dels arbres del Complex Educatiu
 • Mar 09, 2018

  L’alumnat d'Anatomia Patològica visita el Microscopi electrònic i de fluorescència de la URV

  La setmana passada l’alumnat de segon d'Anatomia Patològica i Citodiagnòstic va fer una sortida a Tarragona per visitar el microscopi electrònic i el microscopi de fluorescència i confocal que es troben al Centre de Recursos Científics i Tècnics de la Universitat Rovira i Virgili.
 • Mar 07, 2018

  El grup de 2n d'Anatomia Patològica comença l'FCT

  Els alumnes de segon d'Anatomia Patològica i Citodiagnòstic s'acomiaden de les classes al centre i comencem les pràctiques (FCT).
 • Mar 07, 2018

  Nou curs DEA impartit al nostre centre

  La formació en competències DEA esdevé cada cop més un element important per a perfil de l'alumnat.
 • febrer 26, 2018

  Reflexologia podal amb les alumnes de 1er CFGS Estètica i benestar

  Els alumnes de 1er del CFGS estètica i benestar han començat la UF2 del Mòdul 5, tècniques per pressió.
 • febrer 26, 2018

  1r i 2n premi al concurs Bodypainting Beauty València 2018

  Els alumnes de Grau Superior de Caracterització: David Villalonga i Silvana de Armas, han guanyat el 2n Premi del Concurs de Bodypainting Beauty de València 2018. També van participar Gemma Chimeno i Dilianis Garcia.
 • febrer 26, 2018

  II Trobada esportiva de les escoles dels barris de ponent de Tarragona

  El divendres 23 de febrer de 2018 es va dur a terme a les instal·lacions de l’Anella Olímpica dels jocs del Mediterrani de Tarragona la II Trobada esportiva de les escoles i instituts dels barris de ponent de Tarragona.
 • febrer 26, 2018

  Els alumnes del CFGM Emergències Sanitàries visiten el 112

  Aquesta setmana els alumnes del Mòdul de Teleemergències de 2on curs del CFGM d’Emergències Sanitàries han pogut gaudir d’un visita a l’edifici del 112 Emergències ubicat a Reus.
 • febrer 16, 2018

  I Concurs Instagram #Callipolisaunclic

  L'institut inaugura el seu compte Instagram amb un concurs fotogràfic adreçat a l'alumnat del centre. Amb aquesta nova xarxa social, juntament amb Twitter i Facebook, el centre vol donar a conèixer el seu dia a dia.
 • febrer 16, 2018

  Salut Ambiental ha sortit de pràctiques!

  Els alumnes de segon curs del CFGS de Salut Ambiental han deixat les aules durant unes setmanes per anar a fer pràctiques a les empreses.
 • febrer 14, 2018

  Demostració de tractaments capil·lars amb "Naturalmente"

  Interessant demostració dels nous tractaments capil·lars a càrrec de "Naturalmente" per als alumnes de 2n curs de grau superior d'Estilisme i direcció de perruqueria.
 • febrer 13, 2018

  Taller de punció i extracció de sang venosa a l'aula d'Anatomia Patològica i Citodiagnòstic.

  Els alumnes de primer del CFGS Anatomia Patològica i Citodiagnòstic han practicat entre ells la punció i extracció de sang venosa sota la supervisió de la infermera Desirée Luque Carrasco de l'Hospital Juan XXIII.
 • febrer 06, 2018

  Futurs citotècnics: Screening citològic a l’aula d’anatomia patològica

  Els alumnes de 2n del CFGS Anatomia patològica i citodiagnòstic es troben a la recta final de les classes a l’institut abans d’anar a fer pàctiques als hospitals i laboratoris. Per això aquests dies són intensos a les classes de citodiagnòstic.
 • Gen 31, 2018

  "Flipped classroom" al mòdul d'anatomia del CFGM Farmàcia i parafarmàcia

  La "flipped classroom" i les TIC aterren al mòdul d'anatomia del CFGM Farmàcia i parafarmàcia de l'Institut Cal·lípolis. El nostre alumnat fa dues disseccions, una de cervell i altra d'un ull de xai, aplicant aquesta nova metodologia docent.
 • Gen 30, 2018

  Visita dels alumnes de la Família d'Imatge Personal a la fira de Barcelona Cosmobeauty

  Com cada any, els alumnes i professors de la família d’Imatge Personal vam gaudir de la fira Cosmobeauty.
 • Gen 30, 2018

  El Saló d’Estètica Cal·lípolis amplia serveis

  L’alumnat de 1r 2n del cicle formatiu de grau superior d’Estètica Integral i Benestar comença les pràctiques curriculars d’atenció al client i ens ofereix tractaments estètics facials i corporals, i de fotodepilació amb llum polsada.
 • Gen 26, 2018

  Sabeu que hi ha un SPA al Cal·lípolis?

  No us ho creureu, però a l’edifici Tàrraco tenim un petit SPA on es pot practicar la hidroteràpia!!!
 • Gen 26, 2018

  L'Institut Cal·lípolis ha participat en "Pinta La Marató"

  El passat desembre l'alumnat de Cures auxiliars d'infermeria, de Farmàcia i parafarmàcia i de Dietètica, de l'Institut Cal·lípolis participaren en el concurs "Pinta La Marató" per conscienciar en els seus cartells de la importància de fer front a les malalties infeccioses
 • Gen 25, 2018

  Cal·lípolis a la jornada formativa Projectes KA2 Erasmus+ per a FP

  Aquesta setmana s'ha celebrat a la seu del Departament d’Ensenyament de Barcelona, una jornada formativa sobre els projectes de cooperació europea en la formació professional dins el marc Erasmus+.
 • Gen 25, 2018

  Segona convocatòria de curs SVB i DEA a l'institut Cal·lípolis

  Curs de Suport Vital Bàsic i Desfibrilador Automàtic dirigit als alumnes del CFGS AAFE, CFGM CAFEMN i Tècnic d’Ensenyaments Esportius majors de 18 anys.
 • Gen 22, 2018

  Demostració de tècniques i tendències en coloració capil·lar amb la casa Alfaparf Milano

  Les alumnes de 1r i 2n curs de Grau Mitjà de Perruqueria aprenen les noves tendències de coloració capil·lar a càrrec de la técnica comercial Ainoa Sotillo.
 • Gen 15, 2018

  Primera convocatòria de curs SVB i DEA a l'institut Cal·lípolis

  Curs de Suport Vital Bàsic i Desfibrilador Automàtic dirigit als alumnes del CFGS AAFE (Animació d'activitats físicques i esportives). Teniu més informació si consulteu el cartell dins d'aquesta notícia.
 • Gen 15, 2018

  Pràctiques de Fotodepilació a l'aula!

  Les alumnes de 1r del cicle formatiu de grau superior d'Estètica Integral i Benestar han començat les pràctiques de fotodepilació dins de la unitat formativa de Mètodes de depilació avançada.
 • Gen 10, 2018

  Concurs a Instagram "Cal·lípolis a un clic"

  L'institut Cal·lípolis inaugura el seu nou compte d'Instagram i ho vol celebrar amb un concurs fotogràfic. T'animes a participar-hi?
 • Gen 07, 2018

  Torneig futbol sala Nadal 2017

  Èxit de participació en el IV torneig de futbol sala organitzat per als alumnes de 1r i 2n d'AAFE* i Futbol. Fins a 12 equips inscrits. Gran actitud, companyerisme i respecte per part de tots els alumnes. Felicitats a tots/es
 • Des 22, 2017

  La perruqueria de l'Institut us desitja molt bones festes!

  L'equip de la perruqueria de l'Institut format per les alumnes del mòdul de projecte de grau superior i del mòdul de síntesi de grau mitjà us desitgem molt bones festes!
 • Des 19, 2017

  Competències de l'alumnat d'estètica en tractaments facials i corporals

  Les alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior d'Estètica practiquen a diari diferents Tractaments Facials i Corporals així com una gran varietat de Teràpies Manuals.
 • Des 15, 2017

  Alumnes del Cal·lípolis guanyen el Segon i Tercer Premi Repsol

  Novament alumnes del nostre centre han estat guardonats amb els Premis d’Investigació de Cicles Formatius de Grau Superior “Repsol” en la seva 17a edició.
 • Des 15, 2017

  A Tarragona Radio es parla de DUAL

  Aquest matí, al programa de radio Eines, s'ha parlat sobre la formació DUAL als institut de Tarragona. L'institut Cal·lípolis ha participat mitjançant els testimonis de dues alumnes que estan cursant aquesta formació
 • Des 11, 2017

  Alumnat de Cures auxiliar d'infermeria assisteix a la jornada commemorativa alletament matern (HJ23)

  El passat dissabte 25 de novembre, alumnat de CAI va assistir a la Jornada Alletament Matern. Es celebraven els 20 anys del reconeixement de l'Hospital Joan XXIII com "hospital IHAN" (Iniciativa per la humanització de l'atenció al naixement i la lactància) abans anomenat "Hospital amic dels nens". Cal recordar que va ser el segon hospital de tot l'estat espanyol en rebre aquest guardó, que atorga…
 • Des 05, 2017

  L'Instititut Cal·lípolis participa en "La Marató" de la solidaritat

  L'institut Cal·lípolis acull una nova edició de "La Marató de TV3" que enguany versa sobre les malalties infeccioses
 • Nov 30, 2017

  El Departament d'Act. Físiques, col·labora amb la Universitat de Lleida, en la formació d'alumnes del Màster de formació de professorat de secundària.

  El departament d'activitats físiques i esportives, mitjançant part de l'equip docent del cicle de CAFEMN, acull durant aquests dies, a l'Arnau Micheo Prats, alumne de l'INEFC de Lleida, que està cursant el Màster de formació de professorat de secundària a la Universitat de Lleida.
 • Nov 27, 2017

  Taller d'extracció de sang realitzat pels alumnes del CFGS laboratori clínic i biomèdic.

  Durant els dies 13 i 23 de novembre. Els alumnes de 2n curs de laboratori clínic i biomèdic han realitzat dos tallers d'extracció de sang, que ha impartit Desirée Luque Carrasco, infermera de l'hospital Joan XXIII i ex-alumna del nostre centre.
 • Nov 27, 2017

  InnovaFP - Assessorament d'Imatge SMO

  Les alumnes del CFGS Estilisme i direcció de perruqueria han realitzat un taller d'assessorament d'imatge personal a usuaris del Servei Municipal d'Ocupació (Tarragona Impulsa), dins del marc del programa InnovaFP.
 • Nov 27, 2017

  Vols preparar-te per als exàmens d'anglès B1/B2?

  Estàs interessat en obtenir els títols B1 o B2 d'anglès? Si és així, l'Institut Cal·lípolis ofereix la possibilitat de preparar-vos per tal de poder superar aquestes proves.
 • Nov 23, 2017

  Erasmus+ "Rediscovery of horses es mou a França"

  Durant els dies 6 a 10 de novembre 8 participants, entre alumnat i equip docent de Conducció d'activitats físiques i esportives en el medi natural, van assistir a un nou meeting del projecte.
 • Nov 21, 2017

  Èxit al taller de perruqueria en el mòdul de síntesi i projecte

  Setmana rera setmana omplim el taller de perruqueria!
 • Nov 21, 2017

  CFGS Salut Ambiental a les XXV Jornades científiques de la Mediterrània

  Els alumnes del CFGS de Salut Ambiental han participat en les XXV Jornades Científiques de la Mediterrània, amb el tema "Epidemiologia ambiental al Camp de Tarragona". Han après un munt de coses noves i han aprofundit en temes tractats a classe. Molt interessant!
 • Nov 20, 2017

  Participació de professors del Departament de Sanitat al Curs «Noves tècniques de rutina al laboratori"

  Professors del Departament de Sanitat del nostre institut han assistit al Curs de formació «Noves tècniques de rutina al laboratori», que s' ha impartit durant els mesos d'octubre i novembre a Reus.
 • Nov 15, 2017

  Curs de diagnòstic i tractaments capil.lars amb CTC al Gremi de Perruqueria de Tarragona

  Aquest matí hem assistit amb les alumnes de 2n curs de grau superior d'Estilisme i direcció de perruqueria a un interessant curs de CTC de Diagnòstic i tractaments capil.lars al Gremi de Perruqueria de Tarragona
 • Nov 15, 2017

  El CFGS Salut Ambiental inspecciona el riu Gaià

  Els alumnes de primer del CFGS de Salut Ambiental de l'Institut Cal·lípolis han estat aquest divendres inspeccionat el riu Gaià al seu pas per Santes Creus.
 • Nov 14, 2017

  Continuem millorant instal·lacions a l’institut!

  Un dels objectius anuals del centre és millorar les instal·lacions (aules, tallers, laboratoris) i el seus equipaments per tal de donar un millor servei educatiu als nostres alumnes.
 • Nov 12, 2017

  Participació de l’institut a la XV Jornada de Qualitat a l’Ensenyament

  Professorat del nostre institut ha participat a la XV Jornada de Qualitat a l’Ensenyament celebrada el 9 de novembre al Campus de la UAB.
 • Nov 12, 2017

  Professors de FOL participen en les Jornades Tarragona Impulsa

  El passat 9 de novembre va tenir lloc la VI Jornades Tarragona Impulsa, organitzades per la Conselleria d'Ocupació i Desenvolupament econòmic de l'Ajuntament de Tarragona de gran interès pedagògic.
 • Nov 12, 2017

  Google Apps dins la Formació Professional

  S’ha iniciat un nou curs de formació sobre les aplicacions Google per al nostre professorat, impartit per 3 professores del mateix l’institut que pertanyen al grup de treball del projecte Erasmus+Logged-on.
 • Nov 12, 2017

  II Jornada Erasmus+ a l'Institut Cal·lípolis

  Jornada informativa i de difusió del programa Erasmus+.
 • Nov 12, 2017

  Lluita biològica contra vespes i mosquits

  Original iniciativa de l'Institut Cal·lípolis per al control de plagues
 • Oct 31, 2017

  Utilitzem el mòbil a l'aula! Cinquena trobada del Projecte Erasmus+ Logged-On a Ennis, Irlanda

  Durant la setmana del 23 al 27 d’octubre professors dels 5 països participants han compartit bones pràctiques sobre l’aplicació de les noves tecnologies amb dispositius mòbils a l’aula.
 • Oct 31, 2017

  Emprenedoria FP de la mà de Repsol

  Gran oportunitat per als nostres alumnes emprenedors de la mà de la fundació Repsol. Dia 3 de novembre a les 12:30h al teatre del complex. Animeu-vos!!
 • Oct 27, 2017

  Caminar és fer salut. Avuí Farena-Cogullons

  Alumnes del cicle formatiu de Conducció d'activitats físiques i esportives en el medi natural us proposen una passejada pels boscos de la Serra de Prades.
 • Oct 11, 2017

  Gràcies als pares i mares!

  El dilluns 2 d'octubre vam fer la reunió d'inici de curs amb els pares i mares dels alumnes que han començat estudis a l'institut.
 • Oct 11, 2017

  Primer programa Eines en directe des de l'institut

  El programa Eines de Tarragona Ràdio inicia temporada amb un programa en directe en el nostre institut.
 • Oct 10, 2017

  Obrim el saló d'estètica!

  El proper dimarts 17 d'octubre, el seminari d’estètica obre les portes dels seus tallers al públic oferint un ampli ventall de serveis d'estètics, aparatologia d’última generació i alta cosmètica.
 • Oct 02, 2017

  Inauguració del saló de perruqueria

  El proper dilluns dia 2 d'octubre reobrim el saló de perruqueria un curs més amb moltes ganes d'oferir-vos tot tipus de serveis amb productes de qualitat i tracte excel.lent!
 • Set 25, 2017

  Reunió de pares i mares curs 2017-2018

  El proper dilluns 2 d'octubre es farà la reunió informativa per als pares i mares dels nous alumnes que han iniciat estudis a l'institut el curs 2017-2018.
 • Set 20, 2017

  Nou vídeo promocional de la família d'esports

  Durant els mesos de gener i febrer s´ha portat a terme la filmació i producció del vídeo promocional de la família d'esports per part d'alumnes de l'Institut Pere Martell
 • Jul 27, 2017

  Curs CLIL a Finlàndia

  La setmana passada, un grup de professors de Catalunya de CFGM i CFGS van participat en una estada de mobilitat formativa a Finlàndia en el marc del programa Erasmus+ (KA1), i a través del projecte institucional del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. // Last week, a group of Catalan teachers from CFGM and CFGS participated in a mobility event in Finland under the Erasmus +…
 • Jul 21, 2017

  Informació sobre inici de curs 2017-2018

  El dijous 14 de setembre s'inicien les classes del curs acadèmic 2017-2018. L'acollida de l'alumnat que s'incorpora a nous estudis a l'institut tindrà lloc al Teatre del Complex educatiu a les 10 h del matí. El dilluns 2 d'octubre es farà la reunió informativa per als pares dels nous alumnes.
 • Jun 30, 2017

  Els alumnes de Cardiff ja han tornat a casa!

  Els alumnes dels CGFM de Cardiff el dia 26 de juny van acabar el seu període de pràctiques en el marc Erasmus+ Project.
 • Jun 27, 2017

  Matrícula oberta! Curs de 3r nivell futbol. Institut Cal·lípolis

  Vine a l'institut Cal·lípolis a fer el CFGS de tècnic superior en futbol (3r nivell).
 • Jun 23, 2017

  Acte de graduació FP Dual

  El dilluns 19 de juny es va celebrar l’acte de graduació de l’alumnat d’FP dual de les comarques de Tarragona a les instal·lacions del Complex Educatiu.
 • Jun 21, 2017

  Acte de graduació i lliurament Premis Cal·lípolis

  El dimecres 21 de juny hem celebrat l’acte de graduació de la promoció 2016-2017. Enhorabona a tots!
 • Jun 13, 2017

  Acte de graduació dels tècnics esportius

  El dimarts 6 de juny, a l’Auditori Rafael Nebot de la Secretaria General de l’Esport a Esplugues de Llobregat es va celebrar l’Acte de graduació del Tècnics Esportius on es va fer el reconeixement per part del Departament d’Ensenyament i de la Secretaria General de l’Esport a la trajectòria acadèmica dels estudiants que han finalitzat els estudis de grau superior especialitzats en diferents…
 • Jun 08, 2017

  Experiència Erasmus+ a Cardiff

  Els alumnes de GM d'Imatge personal i Esports ja han arribat a Cardiff!!!
 • Jun 08, 2017

  Alumnes de farmàcia -Estada Erasmus a Malta-

  Les alumnes del Cicle de Farmàcia i parafarmàcia, Felicia Ciora i Paula Márquez, es troben ja realitzant la seva estada formativa a Malta dins del programa Erasmus+
 • Jun 06, 2017

  Els Erasmus a Tarragona ràdio

  El dijous 1 de juny, l'institut ha participat en el programa Eines del Matí de Tarragona Ràdio, en un programa dedicat als programes educatius europeus dins del marc Erasmus+.
 • Jun 06, 2017

  Ars medica in Olympiis - InnovaFp

  Caracterització "in vivo" d'una consulta mèdica a l'època greco-romana, dins les Jornades TarracoViva 2017
 • Maig 28, 2017

  Alumnes de CFGS Estètica Integral i Benestar a Gal·les -Erasmus+

  Les alumnes de 1r d'Estètica Integral i Benestar, Aina Aranda, Remei Banús i Ivana Sancho ja han començat la seva estada Erasmus + a Bridgend, Gal·les.
 • Maig 18, 2017

  Meeting Logged On a Val di Fassa (Itàlia)

  Val di Fassa (Itàlia) ha estat el lloc d'acollida del darrer i interessantissim meeting d'aquest curs escolar dins del projecte Erasmus+ "Logged On" centrat en dispositius móbils aplicats a l'aula.
 • Maig 17, 2017

  Xerrades de Toni Caparrós: Gran professional del món de l’entrenament

  Durant aquest curs, a l'Institut Cal·lípolis, hem gaudit d’una xerrada a càrrec del conegut Dr. en Ciències de l’Activitat física i l’Esport, Toni Caparrós. Actualment, el Toni, és Preparador Físic de la Selecció Espanyola de Bàsquet i dels jugadors dels Memphis Grizzlies a la NBA.
 • Maig 16, 2017

  Atorgament del segell de qualitat EQAMOB&Co a Perruqueries de Tarragona

  L’Institut Cal·lípolis, com a organisme adjudicador del segell de qualitat EQAMOB que pretén posar en valor les empreses que acullen a estudiants d’altres països, ha proposat a les perruqueries ECO&HAIR, FASHION i OKTOBER de Tarragona com a mereixedores d’aquest distintiu.
 • Maig 12, 2017

  1r Concurs de Perruqueria organitzat per Cal·lípolis

  El dimarts 25 d'abril les alumnes de 2n de grau mitjà de Perruqueria i cosmètica capil·lar van gaudir del 1r concurs de Perruqueria organitzat pel nostre institut amb la col·laboració i patrocini de Schwarzkopf.
 • Maig 09, 2017

  El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a Catalunya i Unitat de Servei Vital Bàsic (USVB)

  El dimecres 26 d'abril els alumnes d'Emergències Sanitàries van assistir a una xerrada sobre el desplegament del Sistema d'Emergències Sanitàries de Catalunya i després van utilitzar els nous recursos que presenten les noves ambulàncies del SEM. Totes dues activitats molt interessant per la seva futura formació.
 • Maig 09, 2017

  XI Trobada esportiva d'escoles d'educació especial

  El divendres 5 de maig, al Complex Educatiu de Tarragona es va celebrar la XI Trobada Esportiva d'Escoles d'Educació Especial organitzada per l’Institut Cal•lípolis, l’Escola Solc i el Consell Esportiu del Tarragonès.
 • Maig 05, 2017

  Visita de l'Institut alemany Gertrud-Baümer Berusfskolleg

  El nostre Institut rep la visita amb Erasmus+ de l'Institut alemany Gertrud-Baümer Berusfskolleg amb 12 alumnes, van venir a la setmana del Benestar i Lleure que organitza l'Institut i va ser una gran experiència.
 • Maig 02, 2017

  Estada Erasmus del centre ISA Training de Cardiff

  L'institut acull un grup d'alumnat i professorat d'Imatge Personal provinent de l'escola ISA Training de Cardiff.
 • Maig 02, 2017

  Estada formativa del College Cymoedd dins el marc europeu Erasmus+ al Cal·lípolis

  L'Institut ha acollit en les darreres setmanes alumnes i professors del nostre soci gal·lès provinent del College Cymoedd en una estada formativa dins el marc europeu Erasmus+.
 • Abr 30, 2017

  I Trobada esportiva de les escoles dels barris de Ponent de Tarragona

  El divendres 28 d’abril de 2017, al Camp Municipal d’Esports de Tarragona es va celebrar la I Trobada Esportiva de les Escoles i Instituts dels barris de Ponent de Tarragona organitzada conjuntament pel Pla Educatiu d’Entorn de l’Ajuntament de Tarragona, el Consell Català de l’Esport i els alumnes de primer curs del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Animació d’Activitats Físicoesportives de…
 • Abr 28, 2017

  Eines per potenciar les TIC dins la FP

  El projecte “Logged on” es fa extensiu a tot el professorat de l’institut Cal·lípolis mitjançant un curs de formació per divulgar les TIC a l’aula.
 • Abr 25, 2017

  Setanta participants d’arreu Europa ens han visitat (Re|discovery of horses) !!!

  Algunes dades: Cinquanta-dos alumnes, divuit professors, nou països, 15000 Km. recorreguts, cinc dies, sis workshops ofertats, divuit activitats organitzades, set nous vídeos al Canal Youtube del centre, divuit alumnes d’Emergències sanitàries, setze d’Estètica integral i benestar, sis de Conducció d'activitats físicoesportives en el medi natural, set professors de Cal·lípolis…
 • Abr 25, 2017

  Finalitza el Mòdul de Projecte de la Perruqueria de l'Institut

  El dimecres dia 19 d'abril va finalitzar el Mòdul de Projecte del Cicle Formatiu de Grau Superior d'Estilisme i Direcció de Perruqueria, un projecte on les alumnes van supervisar i dirigir les alumnes de Grau Mitjà en les diferents tasques i van poder coordinar un saló de perruqueria amb clients reals.
 • Abr 24, 2017

  Nou rècord de visitants a la jornada de portes obertes del Complex Educatiu

  El dissabte 22 d'abril ha tingut lloc la jornada de portes obertes del Complex Educatiu amb un èxit de convocatòria. Més de 600 persones, entre futurs estudiants i familiars, s'han concentrat al Teatre del Complex per poder visitar i conèixer de primera mà l'Institut Cal·lípolis, l'Institut Pere Martell i les residències. L'afluència de persones interessades en visitar els dos centres de formació…
 • Abr 20, 2017

  Rescat de quatre alumnes de Cal·lípolis a la Serra de Montsant (Simulacre)

  Durant el matí del passat dimecres dia 19 d’abril es va portar a terme amb èxit el simulacre de rescat de quatre alumnes "malferits" durant una pràctica de senderisme a les muntanyes del Montsant entre Cornudella del Montsant i Albarca
 • Abr 20, 2017

  Pedalada reinvindicativa al Complex Educatiu

  Avui dia 19 d'abril hem celebrat el Dia Internacional de la Bicicleta amb la pedalada reivindicativa prevista des dels equips del projecte Escoles Verdes dels Instituts Vidal i Barraquer de Tarragona, Institut Pere Martell i Institut Cal·lípolis del Complex Educatiu, amb la colaboració del Grup Movilitat de Tarragona i el Grup Ciclista Camp Clar.
 • Abr 18, 2017

  III Concurs fotogràfic de prevenció de riscos

  El Departament de Formació i Orientació Laboral, convoca el III Concurs Fotogràfic de Prevenció i Protecció davant del Riscos laborals. Trobaràs les bases a la pàgina web de l'Institut i al Facebook de FOL. Anima't i participa!!!.
 • Abr 18, 2017

  L'anglès a l'Institut Cal·lípolis

  L’anglès es troba cada cop més present al nostre centre. Aquest curs el departament d’anglès ha organitzat durant la Setmana de la Salut, Benestar i Lleure un conjunt d’activitats que han permès acostar d’una manera més lúdica aquesta llengua estrangera a l’alumnat.
 • Abr 16, 2017

  X Mostra d'Imatge Personal al Cal·lípolis

  El dia 6 d'abril vam assistir a la Mostra d’Imatge Personal que enguany compleix 10 anys ininterromputs d’expressió artística dels alumnes d’aquesta família professional. La Mostra s'ha convertit en un referent a nivell de l'FP d'Imatge Personal a Catalunya.
 • Abr 12, 2017

  Campanya de donació de sang a l’Institut Cal·lípolis

  La campanya de donació de sang mostra l'esperit solidari de l'alumnat, professorat i PAS de l'Institut Cal·lípolis.
 • Abr 01, 2017

  L'Institut a la Fira Camins d'FP a Reus

  Els propers 5 i 6 d'abril podreu visitar l'expositor de l'Institut Cal·lípolis a la Fira Camins d'FP.
 • Abr 01, 2017

  Ja tenim Twitter !

  El nostre Twitter ha començat a "volar".No et perdis cap novetat !fes una recerca escrivint: @icallipolis o Institut callipolis i Subscriu-te. Ens veiem en un "Twit".
 • Mar 31, 2017

  L’Institut recull la Q de Plata de l’Excel•lència educativa

  L’institut ha rebut el certificat de Q de Plata de l’Excel•lència Educativa de mans del President del Consell Català de l’FP, Sr. Jordi Ficapal i del President de Qualicat, Sr. Pere Canyadell, en el transcurs de la 6a Jornada de l’Excel•lència Educativa celebrada a Barcelona.
 • Mar 31, 2017

  Pedalada reivindicativa al Complex Educatiu

  Amb motiu del Dia Mundial de la Bicicleta, el dimecres 19 d’abril, s’ha organitzat un acte per reivindicar una via d’accés segura per a vianants i bicicletes, que connecti Tarragona amb el Complex Educatiu. La pedalada popular i reivindicativa comptarà amb un acte de suport a la plaça del Complex on participaran alumnes dels instituts Cal·lípolis i Pere Martell
 • Mar 28, 2017

  IV Jornades de salut, Benestar i Lleure (3 a 6 d'abril de 2017)

  Les Jornades de salut, Benestar i Lleure ja estan en la seva IV edició i enguany venen carregades d'activitats organitzades per les tres famílies del centre. El nostre alumnat rebrà una formació complementària i interdisciplinar gràcies al nostre claustre i a les nombroses empreses i exalumnes que hi participen.
 • Mar 28, 2017

  Els alumnes del CFGM de Conducció d'Activitats físiques i esportives en el medi natural s'estrenen en "solitari"

  En muntanya arriba un moment que cal demostrar l'autonomia i el domini del medi per portar a terme una activitat....i aquest moment a arribat per als "CAFEMN"
 • Mar 16, 2017

  La Consellera d'Ensenyament visita l'Institut Cal·lípolis

  La Consellera d'Ensenyament ha visitat el nostre institut i s'ha entrevistat amb empreses, alumnes i professors del projecte d'FP dual del centre.
 • Mar 16, 2017

  Visita dels alumnes de 1er de Documentació Sanitària al Hospital Parc Taulí de Sabadell

  El passat dijous 16 de Febrer els alumnes de 1er de Documentació Sanitària van poder visitar el servei d'Arxiu i Documentació de l'hospital Parc Taulí de Sabadell.
 • Mar 08, 2017

  II CONCURS D'ELEVATOR PITCH. ENTREGA DE PREMIS.

  Avui, 8 de març, dintre de les activitats programades per fomentar l’emprenedoria entre els nostres alumnes, s'ha procedit a la entrega dels premis del Concurs d’Elevator Pitch, un vídeo de durada breu, en el qual els alumnes han de presentar de forma atractiva la seva idea de negoci.
 • Mar 07, 2017

  L’ FP Dual de Perruqueria a l’Institut Cal·lípolis, un model d’èxit

  La Comissió Dual de l'Institut Cal.lípolis fa una valoració de la implantació de la modalitat dual a les perruqueries
 • Mar 06, 2017

  InnovaFp - Carnaval Nit d'Artistes de Cambrils 2017

  Per segon cop, participem en el Carnaval de Cambrils, caracteritzant als actors de Nit D'Artistes en els polítics del Consistori, dins d'un projecte InnovaFp.
 • Mar 06, 2017

  JORNADA TREBALL VALORS ESPORTIUS: JOCS DEL MEDITERRANI. BONAVISTA

  El passat 15 de Desembre de 2016 va tenir lloc la Jornada de Treball en valors esportius, organitzada conjuntament entre els professors i alumnes de l’Institut Cal.lípolis, l’escola Bonavista i l’Escola Joan XXIII. Tot un èxit de convivència esportiva, i enllaçant amb els propers Jocs del Mediterrani, vam gaudir de la visita de la Mascota dels Jocs.
 • Mar 06, 2017

  El alumnes del CFGM de Cures d'Auxiliar d'Infermeria visiten el YoMo: the Youth Mobile Festival

  El dimecres 1 de març l’alumnat de CAI es va desplaçar fins a la Fira de Montjuïc (Barcelona) per visitar el YoMo, un recinte d’exposicions en què els alumnes van poder experimentar els avenços de la ciència, la tecnologia, l’enginyeria i les matemàtiques en l’àmbit educatiu gràcies a activitats pràctiques i interactives, tallers, xerrades, entre d’altres.
 • Mar 02, 2017

  L’Erasmus “Re|Discovery of horses” a Sicília (Itàlia)

  Des del dia 25 de febrer a l’1 de març a tingut lloc, a la petita població de Giarre (Sicília), la segona reunió transnacional de gestió del projecte “Re-discovery of horses”
 • Mar 02, 2017

  Ja és carnaval al Cal·lípolis

  Figuetaire al Cal·lípolis, ja és aquí el Carnaval
 • febrer 20, 2017

  El CFGS de Salut Ambiental a la "San Miguel"

  El CFGS de Salut Ambiental ha realitzat una visita a les instal·lacions de la fàbrica San Miguel a Lleida com una activitat més dins del seu crèdit de Control i vigilància de la contaminació d'aliments.
 • febrer 13, 2017

  Servei d’assessorament i reconeixement de l’experiència laboral.

  Et donem tota la informació dels processos de RECONEIXEMENT i ASSESSORAMENT que portem a terme a l'Institut Cal·lípolis.
 • febrer 09, 2017

  II Concurs Elevator Pitch

  Es convoca el II CONCURS D'ELEVATOR PITCH (vídeo d'explicació d'un projecte empresarial) en el que participaran els instituts de formació professional de Tarragona.
 • Gen 10, 2017

  IFEST 2016

  El dia 20 de desembre un grup d'alumnes del nostre Institut va assistir a la gran festa de la emprenedoria i la innovació: IFEST 2016.
 • Gen 08, 2017

  Sessió Nadalenca de l'Activa't dedicada a les fruites i hortalisses

  L'última sessió de l'Activa't abans de les vacances de Nadal amb els alumnes de 2n ESO de l'institut Collblanc ha estat dedicada a les #fruites i les #hortalisses amb una ambientació molt nadalenca
 • Des 21, 2016

  El Cicle d’Emergències Sanitàries participa en el simulacre d'un accident aeri a l'Aeroport de Reus

  El passat dia 22 de novembre un grup d’alumnes de 1r i 2n d’Emergències Sanitàries van participar amb el simulacre d’un accident aeri a l’Aeroport de Reus.
 • Felicitación insti 2016
 • Des 19, 2016

  Els alumnes d' Emergències Sanitàries col·laboren en el simulacre d'evacuació al Palau de congressos de Tarragona.

  El dia 16 de desembre al Palau de Congressos de Tarragona es va realitzar un simulacre d'evacuació on van participar primer i segon d'Emergències Sanitàries.
 • Des 16, 2016

  Alumnes del Cal·lípolis guanyen el Primer i Tercer Premi Repsol

  Quatre alumnes de l’institut han estat premiades amb el Primer i el Tercer Premi d’Investigació de Cicles Formatius de Grau Superior – Repsol en la seva 16a edició.
 • Des 12, 2016

  Visita al centre tecnològic Mestral

  Els alumnes de primer del CFGS de Salut Ambiental han visitat el centre tecnològic Mestral, ubicat a l’antiga central nuclear Vandellòs I.
 • Des 07, 2016

  20 de desembre de 2016: Visita als túnels del Complex Educatiu, la nostra vessant més solidària.

  La visita als túnels de la laboral, no solament és una activitat de descoberta del nostre entorn, sinó que pretenem anar més enllà i mostrar la nostra vessant més solidària. Amb aquesta visita, contribuirem a recaptar fons per l'ONG Proactiva Open Arms , organització no governamental de Badalona, que té com a missió rescatar del mar a refugiats.
 • Des 06, 2016

  Eleccions al consell escolar: els alumnes trien els seus representants

  El dia 30 de Novembre es van celebrar les eleccions al consell electoral. A llarg de matí els alumnes del centre van poder anar a votar per tal d'escollir els seus representants durant els pròxims quatre anys
 • Des 06, 2016

  Canes a l'aire

  Llegiu l'article del Diari de Tarragona, amb la participació de la nostra professora d'Estilisme Carmen Ortega.
 • Des 06, 2016

  Els alumnes de 2n de Dietètica comencen el Projecte Activa’t 2016-2017

  Des del curs 2010-2011 l’Institut Cal·lípolis,(alumnes i equip docent del CFGS de Dietètica), i l’Institut Collblanc de La Canonja (alumnes i equip docent d’educació física), col·laboren en el desenvolupament del Projecte ACTIVA’T.
 • Des 01, 2016

  Els alumnes de 1r d'AAFE a la pista d'atletisme de Cambrils

  Els alumnes de 1r curs del CFGS d'Animació d'Activitats Físiques i Esportives han realitzat bona part de les classes pràctiques d'Atletisme, d'aquest mes de novembre, a les instal·lacions de Cambrils.
 • Nov 30, 2016

  Calendari de preinscripció fútbol segon nivell

  Calendari de preinscripció i matrícula: PREINSCRIPCIÓ DEL 9 AL 22 DE DESEMBRE PUBLICACIÓ RELACIÓ BAREMADA DE SOL·LICITUDS 9 DE GENER RECLAMACIONS A LA RELACIÓ BAREMADA 9 DE GENER PUBLICACIÓ RELACIÓ BAREMADA DEFINITIVA 10 DE GENER PUBLICACIÓ ALUMNAT ADMÉS 11 DE GENER PERÍODE DE MATRÍCULA DEL 12 AL 13 DE GENER DATA D’INICI DE CURS 16 DE GENER Documentació que cal portar en la preinscripció: Si…
 • Nov 29, 2016

  El CFGS de Salut Ambiental col·labora amb el Projecte Rius de l’associació Hàbitats.

  El Projecte Rius es fonamenta en el treball que realitzen diferents grups de voluntaris. En el nostre institut són els alumnes de primer curs del cicle de Salut Ambiental qui participen en aquesta activitat.
 • Nov 29, 2016

  Èxit en la perruqueria que han montat els alumnes

  Els alumnes de 2n de Perruqueria i cosmètica capil.lar en el mòdul de Síntesi i els alumnes de 2n d'Estilisme i direcció de perruqueria en el mòdul de projecte han muntat una perruqueria que està funcionant amb molt d'èxit.
 • Nov 22, 2016

  Finalitza l’acollida del Meeting Erasmus+ Logged-on

  Dues intenses i interessantíssimes jornades de formació sobre les utilitats i possibilitats dels dispositius mòbils a l’aula van centrar els continguts del projecte Logged-on a casa nostra.
 • Nov 18, 2016

  Pilates per als professors

  Els professors de l'institut Cal.lípolis, un any més posen en pràctica un taller de pilates.
 • Nov 15, 2016

  Els alumnes de 2n d'Anatomia Patològica visiten el centre de microscòpia de la URV

  Per tal de diagnosticar una patologia, els alumnes de 2n d’Anatomia Patològica de L’Institut Cal•lípolis ho saben ja molt bé, és imprescindible dur a terme una bona recol•lecció de la mostra i un bon processat d’aquesta. Un cop això s’ha realitzat, si tot ha anat correctament, s’utilitzen diversos equips de microscòpia per tal d’observar la preparació i emetre un diagnòstic.
 • Nov 12, 2016

  L’Institut reconegut en l XIV Jornada de Qualitat a l’Ensenyament

  L’institut ha participat en la XIV Jornada de Qualitat a l’Ensenyament. Durant la jornada el nostre centre ha estat reconegut pel Departament d’Ensenyament per la seva contribució a la qualitat en haver aconseguit la Q de plata de l’excel·lència educativa el passat mes de maig.
 • Nov 09, 2016

  Telèfon a l’aula...per què no?.....

  L'institut Cal·lípolis acull el tercer Meeting internacional del projecte Erasmus "Logged-on" vinculat a webs 2.0, APPs i tecnologia mòbil....
 • Nov 09, 2016

  Sessió formativa de biotricologia a l'Institut a càrrec de CTC

  El taller del nostre Institut es va convertir en una aula on alumnes i empreses del sector van gaudir d'una jornada formativa de biotricologia
 • Nov 08, 2016

  El CFGS de Salut Ambiental a les XXIV Jornades Científiques de Mediterrània

  El passat dimecres dia 2 es van celebrar un any més les Jornades Científiques de Mediterrània i el CFGS de Salut Ambiental del nostre centre hi va participar activament.
 • Nov 05, 2016

  Institut Cal•lípolis a favor de Proactiva Open Arms

  El grup d’Escola verda de l’Institut col·laborarà amb l’ONG Proactiva Open Arms.
 • Oct 27, 2016

  I Jornades Erasmus+ a l’Institut Cal·lípolis

  Alumnat del centre ha assistit a les I jornades de difusió del programa Erasmus+ que han tingut lloc els dies 18 i 20 d’octubre al centre.
 • Oct 20, 2016

  Bateig de muntanya per als alumnes de CAFEMN

  Aquesta setmana els alumnes del CFGM de Conducció d'Activitats Físiques i Esportives (CAFEMN) han realitzat la primera ruta de muntanya de senderisme.
 • Oct 20, 2016

  Curs a CTC Barcelona amb 2n d'Estilisme

  Interessant curs avui a Barcelona amb el grup de 2n de Grau Superior d'Estilisme i direcció de perruqueria al Col.legi de biòlegs a càrrec d'Eni Gómez, directora de CTC. El contingut del curs era la biotricologia, la nova ciència que estudia el cabell. Les alteracions en la quantitat del cabell i les alopècies.
 • Oct 14, 2016

  La Marató TV3

  Torna La Marató de TV3 L'institut Cal·lípolis un cop més col·laborarà amb La Marató, que enguany versarà sobre l'Ictus i lesions medul·lars. Apunta't a les xarrades!
 • Oct 03, 2016

  Alumnes de CAFEMN viatgen a Alemanya en un projecte ERASMUS+

  Des del curs 2015-2016 el nostre centre desenvolupa el projecte Erasmus “Re-discovery of horses” juntament amb altres 8 països de la comunitat europea. En aquesta ocasió el Meeting ha tingut lloc a Bremerhaven, ciutat Alemanya que ha acollit durant els dies 26 al 30 de setembre la celebració de diferents activitats didàctiques en relació amb el mon del cavall i més concretament amb el tòpic…
 • Oct 02, 2016

  Saló de perruqueria Tàrraco

  Obrim el saló de perruqueria Tàrraco el dimecres dia 5 d'octubre, és el mòdul de projecte del CFGS d'Estilisme i direcció de perruqueria i el mòdul de síntesi del CFGM de Perruqueria i cosmètica capil.lar.
 • Set 12, 2016

  Participació del centre a les Jornades de promoció de l'emprenedoria

  El passat dijous 8 de setembre professorat del centre han assistit a les I Jornades de Promoció de l'Emprenedoria i de la Innovació per al professorat a l'Espai Tabacalera.
 • Jul 18, 2016

  L’alumne Roger Llagostera Queralt de Salut ambiental gaudeix d’una beca a Alemanya

  Roger Llagostera Queralt, alumne del CFGS de Salut Ambiental, ha estat sel·leccionat per gaudir d’una beca Sommerakademie Freiburg 2016, del projecte “Alemany a l'àmbit professional”, atorgada per l’Institut Goethe amb el recolzament del Ministeri d’ Exteriors alemany.
 • Jul 18, 2016

  Finalitza l'estada Erasmus + a Malta de les alumnes de CFGM de Cures Auxiliars d'Infermeria

  Les alumnes de cures auxiliars d’infermeria (CAI), Cristina Òdena i Natàlia Mertscheit, acaben de tornar de Malta, on han gaudit d'una beca Erasmus+ per realitzar un mes de pràctiques a la residència de gent gran Dar Saura, situada a Rabat, Malta. Les alumnes han millorat força l'anglès i han visitat moltes de les ciutats de Malta com la preciosa ciutat emmurallada de Mdin.
 • Jul 18, 2016

  L’Institut participa en el Grup de treball d’iniciatives d’aprenentatge en l’FP del Consell de Relacions Laborals.

  L’Institut ha estat convidat a participar en el grup de debat del Grup tècnic de models i iniciatives d’aprenentatge i pràctiques en la formació professional del Consell de Relacions Laborals.
 • Jul 14, 2016

  Beques Formació Professional 2016/2017. Fundació Repsol

  La Fundació Repsol en col·laboració amb els complexes industrials de Repsol i Petronor ofereix un programa de beques amb l’objectiu de promoure la Formació Professional com una opció educativa, millorant d’aquesta manera la inserció laboral dels joves.
 • Jul 08, 2016

  II Concurs de Fotografia de Prevenció de Riscos Laborals, patrocinat per Cryssa i Dalgo

  L’alumna Míriam Escobar del cicle de grau mitjà de Farmàcia i parafarmàcia ha guanyat la segona edició del Concurs de Fotografia de Prevenció de Riscos Laborals que organitza el Departament de FOL de l’institut.
 • Jul 06, 2016

  Acte de cloenda del curs 15-16 i lliurament Premis Cal·lípolis

  El 21 de juny ha tingut lloc la cloenda del curs 15-16 i l’acte de lliurament dels Premis Cal·lípolis.
 • Jul 06, 2016

  Finalitza Erasmus+ a Duisburg, Alemanya

  Un any més hem tornat a repetir l’experiència ERASMUS+ amb el projecte Tarraco-Duisburg (Alemanya)....
 • Jul 06, 2016

  Joves per l'Ocupació

  Aquest mes de juny ha finalitzat el programa Joves per l’Ocupació que es realitza al nostre Institut amb col.laboració amb l’Ajuntament de Tarragona.
 • Jul 06, 2016

  Erasmus+ a Polònia

  L'alumna Nerea Sola del CFGS Laboratori de diagnòstic clínic viatja a Polònia amb una beca Erasmus+
 • Jun 21, 2016

  Erasmus+ a Cardiff

  Erasmus+ a Cardiff: CFGS de Caracterització i maquillatge professional, CFGM d’Estètica i Bellesa i CFGS Animació d’Activitats Físiques i Esportives
 • Jun 09, 2016

  El nostre centre a "Cat Skills"

  Aquesta setmana s´ha celebrat el campionat de Catalunya de formació professional Catskills,on els joves que es formen en determinats estudis competeixen per les habilitats propies de l´ofici.
 • Jun 09, 2016

  El nou videoclip de la cantant Shura rodat a l'institut

  En les darreres setmanes es va filmar a les instal·lacions del Complex Educatiu i a les del centre un videoclip de la cantant anglesa Shura.
 • Jun 05, 2016

  Erasmus+ a Malta, CFGS de Dietètica

  Aquest dilluns 30 de maig els dos alumnes del CFGS Dietètica que han gaudit d’una beca Erasmus + van tornar a Tarragona després de dos mesos fent pràctiques en el centre Kenn Ghal Sahhtek de Malta, residència i centre de dia per al tractament de trastorns de l’alimentació com anorèxia i bulímia, i obesitat.
 • Cliqueu sobre la imatge per ampliar-la
  Maig 29, 2016

  L'Institut aconsegueix el reconeixement +400 en el model d'excel·lència e2cat

  Aquest dijous 26 de maig, l'institut ha participat en la Jornada de Cloenda del Projecte de Qualitat i Millora Contínua, explicant la seva recent experiència en la renovació de la certificació en el model d'excel·lència e2cat.
 • Maig 27, 2016

  I Jornades d'ensenyaments esportius: Qualitat i esport

  El divendres 12 de maig a l’Auditori del Consell Català de l’Esport a Esplugues de Llobregat es va celebrar la I Jornada d’Ensenyaments Esportius: Qualitat i Esport.
 • Maig 14, 2016

  Dues de les nostres alumnes entrevistades a la TAC12!!

  Fem que passi! Avui hem anat al Plató1 de TAC12 en el que els presentadors del programa-magazine "Fem que passi" han entrevistat a les alumnes Aitana Sanchez i Elisabet Llaberia, que han d'anar a Munich com a representants espanyoles al campionat mundial de Bodypainting. També ha participat una de les professores del cicle. A més d'il.lustrar l'entrevista amb bones imatges del CFGS…
 • Maig 10, 2016

  Conferència Alfred Rodríguez Picó

  El famós meteoròleg , senyor Alfred Rodríguez Picó, ha fet una conferència al nostre centre.
 • Maig 10, 2016

  Ensenyaments Esportius: Bloc comú Cicle Inicial LOE

  El curs 2016-2017, pots cursar a l’Institut Cal·lípolis, el Bloc Comú del Cicle Inicial dels Ensenyaments Esportius LOE, per a les especialitats de bàsquet, atletisme, busseig esportiu, espeleologia, esports eqüestres, esgrima, esports de combat, i d’altres. Hem dissenyat un calendari i un horari pensant en totes aquelles persones que desitgen iniciar, ampliar o completar els seus estudis…
 • Maig 10, 2016

  Ruta de senderisme de 100 km per als CAFEMN !

  Els alumnes del cicle formatiu de grau mitjà de Conducció d'activitats físicoesportives en el medi natural realitzen aquesta setmana el seu examen final.
 • Maig 10, 2016

  X Trobada esportiva d’escoles d’educació especial

  El divendres 6 de maig, al Complex Educatiu de Tarragona es va celebrar la X trobada esportiva d'Escoles d'Educació Especial.
 • Maig 09, 2016

  Master class del Club de Rugbi Tarragona a l’Institut

  El dimecres, dia 27 d’Abril, a l'Institut Cal·lípolis, va tenir lloc una MASTERCLASS, a nivell pràctic, a càrrec del CLUB RUGBI TARRAGONA (CRT).
 • Maig 07, 2016

  28è Premi Cal·lípolis

  Consulta les bases del 28è Premi Cal·lípolis......pots ser el proper guanyador/a
 • Maig 06, 2016

  XIV Intercicles Atletisme

  El dimecres, 4 de maig, s'ha disputat a la pista d'atletisme del Prat de Llobregat la XIV edició de l'intercicles d'Atletisme en la categoria de primera divisió.
 • Maig 03, 2016

  Participa al II Concurs de Fotografia de Prevenció de Riscos Laborals

  Per segon any consecutiu el Departament de FOL de l'institut convoca el Concurs de Fotografia de Prevenció de Riscos Laborals. Partcipa-hi!!!
 • Maig 01, 2016

  CAFEMN participa al 2n Meeting internacional d’Erasmus+ a Àustria

  Durant els dies 25 a 29 d’abril de 2016 6 alumnes de CAFEMN han participat en la celebració del segon encontre internacional del projecte Re|discovery of horses que ha tingut lloc a la població de Lambach (Àustria).
 • Abr 22, 2016

  Èxit de les III Jornades de salut, benestar i lleure

  Al llarg de la setmana del 18 al 22 d’abril hem celebrat les III Jornades de salut, benestar i lleure. Aquestes jornades van néixer el curs 2013-2014 coincidint amb la celebració del 25è aniversari de l’institut. Aquest curs ens sentim orgullosos de la diversitat d’activitats que s’han programat, de la participació de professorat i alumnat i de la gran col·laboració desinteressada d’empreses i…
 • Abr 16, 2016

  L’acció tutorial de l’Institut 2n Premi Xavier Batlle

  L’institut ha rebut el segon premi (ex aequo) a les Bones Pràctiques Educatives “Xavier Batlle” pel seu projecte L’acció tutorial a la formació professional. (Llegeix més)
 • Abr 15, 2016

  III Jornades de salut, benestar i lleure

  Durant la setmana del 18 al 22 d’abril l’institut organitza les III Jornades de salut, benestar i lleure.
 • Abr 15, 2016

  Erasmus+ Malta CFGS Dietètica

  Els alumnes de 2n de Dietètica, Jose Antonio Fernández i Andrés Gutiérrez ja han començat la seva estada Erasmus + a Malta. (Llegeix tota la notícia)
 • Abr 15, 2016

  L’Institut Cal·lípolis a Tarragona Ràdio

  Aquest dijous l’Institut Cal·lípolis ha participat en l’espai Eines de Tarragona Ràdio. (Llegeix tota la notícia)
 • Abr 12, 2016

  Xerrada de formació ensenyaments esportius (Futbol)

  El dijous, dia 31 de Març, a l'Institut Cal·lípolis, va tenir lloc una Xerrada, a càrrec dels populars jugadors de Futbol Platja, LLORENÇ GÓMEZ, ex-alumne del nostre Centre, i EDUARD SUÀREZ, company seu a la Selecció Espanyola de Futbol Platja.
 • Abr 10, 2016

  Cal·lípolis a les I Jornades Erasmus+ a Catalunya

  Cal·lípolis a les I Jornades Erasmus+ a Catalunya L’Institut Cal·lípolis participa en dos projectes de cooperació internacional per a la innovació i l’intercanvi de bones pràctiques (projectes KA2) dins del marc europeu del programa Erasmus+. En la I Jornada Erasmus+ a Catalunya celebrada el dilluns 4 d‘abril a l’INEFC a Barcelona, la coordinadora de programes europeus del centre, la Sra. Esther…
 • Abr 04, 2016

  Èxit d'assistència a la jornada de portes obertes

  Aquest dissabte el Complex educatiu ha obert les seves portes per mostrar a totes aquelles persones interessades les instal·lacions dels dos instituts d'FP, Cal·lípolis i Pere Martell, i de les residències i donar informació sobre l'oferta formativa i els serveis del complex.
 • Mar 28, 2016

  Nou vídeo didàctic per al projecte Rediscovery of horses

  El alumnes de CAFEMN participen en la creació d'un primer vídeo per al projecte Rediscovery of horses. (Llegeix la notícia i mira el vídeo)
 • Mar 22, 2016

  Ruta d'orientació hípica

  Els alumnes de CAFEMN fiquen en pràctica habilitats de lectura de mapa i conducció de clients a cavall... (Llegeix la notícia)
 • Mar 16, 2016

  Jornada portes obertes 2016 Dissabte 2 d'abril

  Informa’t de tots els estudis que pots cursar a l’Institut Cal·lípolis. Vine a vistar-nos el dia de portes obertes: el 2 d'abril! El dissabte 2 d'abril t'esperem al Teatre del Complex Educatiu. La visita començarà a les 10 del matí. A l'Institut Cal·lípolis pots triar entre 10 cicles formatius de la família de Sanitat, 5 de la família d’Imatge personal i 2 de la família d'Activitats físiques i…
 • Mar 03, 2016

  Visita de professors belgues al nostre institut

  Avui hem rebut una delegació belga de professionals de l'educació que han vingut a coneixer el nostre sistema educatiu i com s'està implementant la formació dual al nostre país. Dins del seu programa de visites s'incloia la visita al nostre institut per coneixer com s'està desenvolupant el sistema dual de formació en el cicle d'Estilisme i direcció de perruqueria. Bèlgica és un dels països…
 • Mar 03, 2016

  El millor Bodypainting a València

  El passat cap de setmana, dos equips d'alumnes de 2n del CFGS Caracterització i maquillatge professional van concursar al Campionat de Bodypainting al Beauty Forum de València. La temàtica era "Superherois". Entre 8 grups participants, entre els que també hi havia un equip format per exalumnes del cicle de Caracterització, va resultar guanyador absolut el format per l'Aitana Sánchez i l'Elisabet…
 • febrer 28, 2016

  El projecte Re-discovery of horses viatja a Portugal

  Durant la setmana del 22 al 26 de febrer 6 alumnes de CAFEMN acompanyats pels professors Rosa Valera i Alejandro Hernández van participar en el primer i apassionant meeting del projecte Re-discovery of horses que va tenir lloc a la població d'Alter do Châo prop de Lisboa. Tot seguit els mateixos alumnes ens resumeixen les activitats realitzades, impressions i descripció de la logística de…
 • elevator pich 3 Medium
  febrer 28, 2016

  Guanyadors concurs "Elevator Pitch"

  A la jornada, vam tenir com a convidada a la Sra. MARÍA BATET, que va impartir una Xerrada sobre innovacio i creativitat, amb un gran éxit entre els nostres alumnes. També es van entregar els premis del Concurs a les alumnes del Cicle de Caracterització: Eva Gutiérrez, Olga Rodríguez i Regina Soler amb el projecte OLE IN ONE, i Elisabeth LLaberia, Marina Sanahuja i Aitana Sánchez amb JORROR JAUS.…
 • foto SA
  febrer 19, 2016

  Sortida de primer de CFGS Salut Ambiental per la Platja Llarga i Bosc de la Marquesa.

  Els alumnes de primer curs del cicle de Salut Ambiental han estat estudiant els diferents impactes que rep la platja Llarga de Tarragona i el Bosc de la Marquesa de la nostra ciutat. Han fet un control de les aigües marines i de l’estat de la costa. També han aprofitat per estudiar una plaga ben coneguda per tots, la processionària dels pins. Podeu seguir tot allò que fem al dia a dia en el…
 • febrer 09, 2016

  L'Institut col·labora amb Gildeopleindingen d'Holanda

  El nostre centre ha rebut la visita de la coordinadora de mobilitat Chantal Poels de l'Institut Gildeopleindingen de Roerdmond en Holanda. (Llegeix els detalls de la visita...)
 • febrer 05, 2016

  Logged-On Segon "Meeting" a Kendal (Anglaterra)

  Segona trobada del "Logged on" a la ciutat de Kendal (Anglaterra) dins del marc dels projectes Erasmus+ K2 de la unió europea ....Llegeix la notícia
 • Gen 28, 2016

  Visita del CFGS Salut Ambiental a l'Estació de Control de la XVPCA .

  Llegeix la notícia sobre la visitat a la Seu del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya ....
 • Gen 25, 2016

  Primeres impressions sobre l’FP dual de Farmàcia i parafarmàcia

  L’Institut Cal·lípolis és un dels centres pioners a Catalunya en oferir el CFGM de Farmàcia i Parafarmàcia en modalitat dual. (Llegeix aquest interessant article)
 • Gen 22, 2016

  Participa al I Premi “Elevator Pitch”

  Fins el dei 29 de Gener es podran presentar els vídeos per participar al I Premi “Elevator Pitch” (Llegeix els detalls)
 • Gen 15, 2016

  L’alumnat del CFGS de DIETÈTICA participa en el Parc de Nadal de Tarragona

  S’ha iniciat una nova col·laboració del professorat i alumnat del CFGS de Dietètica amb l’Ajuntament de Tarragona. (llegeix tota la notícia)
 • Gen 15, 2016

  L’institut consolida futures mobilitats d’alumnes a Holanda

  Recentment la directora del centre, Boni García, i la coordinadora de projectes europeus, Esther Fabre, han visitat l’escola holandesa GILDEOPLEIDINGEN de Roermond per preparar futures mobilitats d’alumnes.
 • Gen 14, 2016

  Moodle Mobile App disponible

  Des d'avuí l'aula virtual del nostre centre (Moodle) ja està habilitada per ser utilitzada amb l'App oficila Moodle (Llegeix com fer-ho)
 • Gen 12, 2016

  Activitats del mes de desembre del CFGM Farmàcia i Parafarmàcia

  Durant el passat mes de desembre el CFGM Farmàcia i Parafarmàcia va visitar les instal•lacions d’Alliance Healthcare i va rebre una xerrada de l’associació UTFT. (Llegeix tota la notícia)
 • Gen 12, 2016

  Masterclass a Schwarzkopf professional - Barcelona

  Els alumnes del CFGS Estilisme i direcció de perruqueria van gaudir d'una interessant masterclass sobre coloració ..... (Llegeix tota la notícia)
 • Gen 07, 2016

  Jornades de Salut Jove 2015 per a CAI

  El passat dijous dia 3 de desembre els nostres alumnes de Cures Auxiliars d’Infermeria van participar a les Jornades de Salut Jove 2015
 • Des 21, 2015

  Bon Nadal i Feliç any 2015

  Volem compartir amb vosaltres l'alegria d'aquestes festes i desitjar-vos un Bon Nadal i Feliç Any 2016.
 • Des 11, 2015

  Nous projectes" ERASMUS + " de l'institut

  Dos espectaculars projectes Erasmus es porten a terme al nostre centre fins l'any 2018 (Llegeix-ne més....)
 • Des 03, 2015

  L’INS Cal•lípolis reconegut com a centre promotor dels Jocs Tarragona 2017

  El nostre institut ha estat reconegut com un cels centres educatius promotors del Projecte Educatiu de Tarragona 2017...
 • Des 01, 2015

  Alumnes del nostre centre a "Tu cara me suena"

  Un grup d'alumnes i professors dels cicles superiors de Caracterització i maquillatge professional i d'Estilisme i direcció de perruqueriavan assistir al programa "Tu cara me suena"...... (Llegeix tota la notícia...)
 • Nov 21, 2015

  3r Premi Repsol per a l'alumne Jordi Fontova (CFGS Radioteràpia)

  L’alumne Jordi Fontova (CFGS Radioteràpia) rep el tercer Premi d’Investigació de CFGS-Repsol organitzat pel Consell Comarcal del Tarragonès. (Llegeix tota la notícia)
 • Nov 02, 2015

  Jornada d'esport integral al nostre Institut

  L’Institut col·labora en la primera jornada de l’esport integrat a Tarragona. (Llegeix la notícia completa)
 • Nov 02, 2015

  IX Convenció estratègia Naos

  Les professores de l’equip docent de Dietètica, M. Mar Cardona i Amparo Vergara, van assistir a la IX Convenció NAOS celebrada el 6 d’Octubre a Madrid en el Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat. (Llegeix la notícia completa...)
 • Oct 27, 2015

  Projectes Erasmus a Àustria

  Un parell de projectes de l’institut (Activitats físiques i esportives) tenen Àustria com a país d’acollida (Llegeix la notícia completa)
 • Oct 16, 2015

  Inauguració servei de perruqueria

  Consulta aquí la propera inauguració del servei de perruqueria i els serveis ofertats. (Llegeix la notícia completa)
 • Oct 04, 2015

  L'Institut Cal·lípolis guardonat amb el premi Auriga Fvscvs

  L’Institut ha rebut el Premi Avriga Fvscvs en la categoria d’ Escola, entitat o empresa, per la seva col·laboració, patrocini i/o suport en les activitats generades pel Consell Esportiu del Tarragonès o per entitats i escoles adscrites, en el foment de l’esport de base. Lleix més...
 • Set 27, 2015

  Inauguració del curs 2015-2016 al Complex Educatiu

  El dimarts 22 de setembre s'ha celebrat la inauguració del curs 2015-2016 dels dos instituts ubicats al Complex Educatiu de Tarragona, el Pere Martell i el Cal·lípolis, en un acte acadèmic i festiu que ha aplegat nombrosos alumnes i professors.
 • Set 22, 2015

  Resum visual del projecte "Health and Beauty" que ha finalitzat

  No et perdis l'espectacular vídeo resum del projecte "Healh and Beauty across Europe" que tot just acaba de finalitzar.
 • Jul 15, 2015

  Augmenta la participació de l'institut en Erasmus

  Aquest curs acadèmic 2014/15 l’institut ha participat en diversos programes de Mobilitat per l’aprenentatge i de Cooperació per a la innovació. Tots ells subvencionats amb el suport de la Comissió Europea, a través del Ministerio de Educación i del Consorci de la Generalitat de Catalunya.
 • Jul 15, 2015

  Acte de lliurament dels diplomes d'FP dual

  Una delegació de l'Institut va assistir a l'acte de lliurament dels diplomes de la segona promoció de dual de Catalunya presidit per la Consellera d'Ensenyament, Sra. Irene Rigaur. Llegeix més...
 • Jul 03, 2015

  Erasmus+ a Cardiff (Anglaterra)

  Tres alumnes dels cicles d'Estètica personal i decorativa i Conducción d'activitats físiques i esportives en el medi natural finalitzen les seves pràctiques a Cardiff (Anglaterra) Llegeix la notícia i les seves opinions:
 • Jun 29, 2015

  Acte lliurament Premis Cal·lípolis

  El passat dia 19 vam celebrar l'Acte de Cloenda de Curs i LLiurament del 26è Premi Cal·lípolis. Enhorabona a tots els guardonats!! (Llegeix més)
 • Jun 27, 2015

  Acte de graduació dels alumnes d' Estilisme i direcció de perruqueria

  Aquí teniu les fotos de l'acte de graduació de la 1a promoció del CFGS Estilisme i direcció de perruqueria en modalitat dual. Llegeix l'article.....
 • Jun 17, 2015

  Erasmus a Cardiff - Gales -

  El passat 30 de Maig, tres alumnes de cicles formatius de grau mitjà van arribar a Cardiff per gaudir d'una beca Erasmus + Llegeix la notícia completa....
 • Jun 17, 2015

  Erasmus a Duisburg - Alemanya -

  Diferents alumnes del centre es troben des del dilluns 1 de juny a Duisburg (Alemanya). Llegeix la resta de la notícia...
 • Maig 27, 2015

  Erasmus+ a Roma (CFGS Dietètica)

  El passat 16 de Maig, les 2 alumnes del CFGS Dietètica que han gaudit d’una beca Erasmus + tornaren a Tarragona després de dos mesos i mig fent pràctiques en diferents centres sanitaris de Roma.
 • Maig 11, 2015

  Èxit en la recaptació de fons per a Metges sense fronteres

  La visita als túnels del Complex Educatiu, organitzada per Escoles Verdes per recaptar fons per a Metges sense fronteres, ha estat tot un èxit. El gran nombre de participants així com la seva generositat han fet possible que es recaptessin 500 euros.
 • Maig 11, 2015

  IX Trobada esportiva d'escoles d'educació especial

  El divendres 8 de maig, al Complex Educatiu de Tarragona es va celebrar la IX trobada esportiva d'Escoles d'Educació Especial. Llegeix la notícia sencera.
 • Maig 08, 2015

  Xerrada sobre organització dels serveis especials del SEM

  El Director dels serveis especials del SEM, Sr. Jaume Gil, ens ha ofert una molt bona presentació en relació a l'organització dels serveis especials del SEM. Llegeix la notícia...
 • Maig 08, 2015

  13a Edició de " l'Intercicles d'Atletisme "

  El passat dimarts, 28 d'abril, els alumnes de 1r d'AAFE van participar en la 13a. edició de l'Intercicles d'Atletisme... Interessant notícia...llegeix-la
 • Maig 05, 2015

  Orienta't amb nosaltres !

  Encara no tens clar a què et vols preinscriure? No saps quines sortides professionals té cada cicle? Tens dubtes de cara a la preinscripció que no saps qui et pot resoldre? Et podem ajudar!!
 • Maig 03, 2015

  Darrer meeting del projecte Health and Beauty a Cardiff

  Amplia la notícia i llegeix l'exitosa actuació de la nostra escola al darrer meeting del projecte Health and Beauty que va tenir lloc a Cardiff entre els dies 25 i 29 d'abril.
 • Default Image
  Abr 26, 2015

  Visutalitza les imatges de la VIII Mostra d'Imatge Personal

  La VIII Mostra d'Imatge Personal per primer cop organitzada íntegrament per els alumnes del mòdul de projecte de Caracterització i maquillatge professional ha estat novament un èxit. LLegeix més aquí....
 • Abr 26, 2015

  Jornada de dinamitzadors de l'esport

  Els alumnes del cicle formatiu d'Animació d'Activitats Físiques i Esportives han col·laborat un any més amb la Representació territorial de l'Esport en l'0rganització d'una jornada de dinamitzadors esportius. Podeu veure el retall del "Mundo Deportivo" ampliant la notícia
 • Abr 20, 2015

  Manifestació de condol a la plaça del Complex

  Demà a les 11 hores del matí estem tots convocats a la plaça central del Complex educatiu per manifestar el nostre condol pels greus fets ocorreguts a l'Institut Joan Fuster de Barcelona.
 • Abr 18, 2015

  VIII Mostra d'imatge personal

  No et perdis enguany la VIII Mostra d'Imatge personal organitzada per els alumnes del CFGS de Caracterització i maquillatge professional i del CFGS d'Estilisme i direcció de perruqueria. Entra aquí i veuràs el vídeo promocional...
 • Abr 18, 2015

  II Jornades de salut, benestar i lleure

  Des del 20 fins al 24 d'abril celebrem les II Jornades de salut, benestar i lleure amb la participació i col·laboració de diverses empreses de l'àmbit de la salut, de la imatge personal, de l'esport i el lleure....
 • Abr 17, 2015

  Lliruament de premis del certamen "Mostra el teu talent"

  Aquest dimecres 15 d’abril ha tingut lloc l’acte de lliurament de premis del I Concurs de Vídeo currículum i Elevator Pitch: "Mostra el teu Talent!" a la sala d’actes de l’Ajuntament de Tarragona. Llegeix més....
 • Abr 15, 2015

  Gran afluència de públic a la Jornada de portes obertes

  La jornada de portes obertes del passat 11 d'abril va ser tot un èxit d'afluència de públic....
 • Abr 14, 2015

  Viatge final de curs família de Sanitat

  Viatge de fi de curs de 2n de Salut Ambiental i 2n Emergències a Puerto de la Cruz - Tenerife Llegeix més...
 • Mar 24, 2015

  Concurs del departament de FOL

  El departament de FOL de l'Institut organitza un concurs fotogràfic. Llegeix les bases clicant aquí
 • Mar 23, 2015

  Erasmus+ Roma Dietètica

  El passat 9 de Març, 2 alumnes del CFGS Dietètica començàren la seua estada Erasmus + en Roma.
 • Mar 16, 2015

  L'Institut participa a l'Espai de l'estudiant a Valls

  El nostre institut ha participat en l'Espai de l'estudiant a Valls. Nombroses persones es van acostar a l'estand interessats pels cicles formatius que es fan a l'institut.....
 • Mar 13, 2015

  Jornada de portes obertes: Nous cicles formatius a l'Institut

  Informa’t ja de tots els estudis que pots cursar el proper curs a l’Institut Cal·lípolis i vine a vistar-nos el dia de portes obertes, 11 d'abril! Tenim grans novetats per al curs 15-16. Llegeix més ...
 • Mar 12, 2015

  Masterclass sobre equips de caracterització

  L'Anna M. Borarull imparteix una masterclass al nostre institut. ...Llegeix més...
 • Mar 12, 2015

  Conveni amb la productora Kaboaga SL

  Llegeix la notícia completa sobre el conveni entre la productora Kaboaga SL i el nostre nstitut
 • Mar 05, 2015

  Recollida de joguines de Nadal

  El passat divendres 20 de febrer, la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca del Vendrell van lliurar a l’Institut Cal·lípolis un carta d’agraïment i uns llibres de l'activista Ada Colau, per la col·laboració amb la campanya de recollida de joguines de Nadal. ...Legeix més...
 • Mar 02, 2015

  Es reobre el saló de perruqueria

  Reobrim el saló de perruqueria del mòdul de síntesi amb el 50% de descompte durant el primer mes Llegeix més...
 • febrer 13, 2015

  Fira internacional de bellesa STS Beauty Barcelona 2015

  Estilisme i direcció de perruqueria i de Caracterització i maquillatge professional ...GUARDONATS !! Llegeix més ....
 • febrer 13, 2015

  Taller de color amb productes naturals

  Els alumnes d'Estilisme i direcció de perruqueria assisteixen a un taller de color amb productes naturals.
 • febrer 02, 2015

  II Master class de primers auxilis i lesions esportives

  El dia 26 de Novembre del 2014, es va dur a terme al nostre Institut una Màster Class a càrrec del fisioterapeuta i readaptador, Gaizka Garai, que ha treballat en clubs de futbol de renom, com el C.F. Sabadell, i també a la Selecció Espanyola d’Hoquei. ....Llegeix més....
 • Gen 29, 2015

  Visita a la Fundació Alícia

  Dimarts dia 20 de Gener els alumnes de 2n de Dietètica visitaren la Fundació Alícia. Llegeix tota la notícia....
 • Des 19, 2014

  Mostra el teu talent. I premi de Vídeo currículum I Elevator Pitch

  Amb l'objecte de millorar l’empleabilitat dels nostres alumnes i fomentar l'ús de les noves tecnologies en la recerca de treball, el projecte “European key competences and future jobs” en el que participen els Instituts , convoca els I PREMIS DE VIDEOCURRICULUM I ELEVATOR PITCH adreçats a alumnat participant al talle: Eines 2.0 per a la recerca de feina a Europa. Consulta les bases...llegeix…
 • Des 17, 2014

  Els alumnes d'Emergències visiten el centre 112

  El passat divendres 28 de novembre els alumnes de segon curs d'emergències van realitzar una visita al centre 112 Reus.
 • Des 14, 2014

  Cursa/caminada solidària amb la Marató

  El Complex Educatiu ha acollit una cursa i caminada a favor de la Marató per les malalties cardiovasculars.
 • Des 02, 2014

  Campanya......JUGUES?

  Aquest dimecres 26 de novembre al Cal·lípolis hem fet una recollida de joguines, que seran entregades a la plataforma d’afectats per l’hipoteca (PAH) del Vendrell.
 • Des 02, 2014

  El cicle d'emergències sanitàries participa en el simulacre d'accident a l'aeroport de Reus

  El passat dia 25 de novembre els alumnes de les dues línies dels cursos de primer i segon d'emergències sanitàries del nostre centre han participat en el simulacre general d'emergències realitzat a l'Aeroport de Reus.
 • Des 02, 2014

  L'institut col·labora amb l'ONG Banc Farmacèutic

  El passat 7 de novembre el farmacèutic Stefano Fantinelli de l'ONG Banc Farmacèutic va oferir una xerrada a l'alumnat de Farmàcia i parafarmàcia sobre les accions que realitza aquesta organització no gubernamental i més concretament sobre la campanya de recollida de medicaments que es realitza anualment.
 • Nov 25, 2014

  1r. premi de maquillatge per al Cal·lípolis al Health & Beauty Polish Meeting

  Els participants del Cal·lípolis en el projecte europeu H&B across Europe han assistit recentment a la trobada de Polònia organitzada per l’escola ZESPOL SZKOL BUDOWLANO de Zywiec.
 • Nov 24, 2014

  FP dual al CFGM de Farmàcia en col•laboració amb el Col•legi de Farmacèutics de Tarragona

  Aquest dilluns 24 de novembre el Departament d'Ensenyament i el Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona (COFT), han signat un conveni de col·laboració per promoure, impulsar i desenvolupar en règim de formació dual el cicle formatiu de grau mitjà de Farmàcia i parafarmàcia a l'Institut Cal·lípolis.
 • Oct 28, 2014

  Xerrada sobre oncologia

  El passat 9 d'octubre, la Dra. Isabel Sabaté del Servei de Prevenció de l'Associació Espanyola Contra el Càncer a Tarragona vafer una xerrada sobre oncologia, part de la medicina que estudia i tracta el càncer. (llegeix més)
 • Oct 24, 2014

  Obert el nou saló de perrruqueria al centre

  El passat 14 d'octubre vam inaugurar la nova temporada del saló de perruqueria de l'institut. amb tot un seguit de novetats que de segur t'interessaran...
 • Oct 14, 2014

  Visita de 1r de Farmàcia a "The Bodies"

  El passat dimecres 8 gran part de l'alumnat de primer de farmàcia van visitar la plaça de braus de Las Arenas a Barcelona, ara reconvertida en centre comercial, per visitar l'espectacular exposició sobre anatomia humana "The bodies".
 • Oct 14, 2014

  FP Dual en Estilisme i direcció de perruqueria

  La primera promoció del Grau Superior d’Estilisme i direcció de perruqueria en modalitat dual ja ha començat a les empreses amb una beca salari per adquirir els coneixements pràctics del seu currículum en l'entorn laboral....
 • Oct 03, 2014

  Inauguració del curs 2014-2015

  El passat dijous 18 de setembre de 2014, es va inaugurar el curs 2014-2015 al Teatre del Complex Educatiu de Tarragona amb l'assistència de l'alumnat i professorat dels instituts Cal·lípolis i Pere Martell.
 • Jul 25, 2014

  Informació sobre inici de curs 2015-2016

  El dilluns 14 de setembre s'inicien les classes del curs acadèmic 2015-2016. L'acollida de l'alumnat que s'incorpora a nous estudis a l'institut tindrà lloc al Teatre del Complex educatiu a les 10 h del matí. El dimecres 7 d'octubre es farà la reunió informativa per als pares dels nous alumnes.
 • Jul 25, 2014

  Informació sobre inici de curs

  El dilluns 15 de setembre s'inicien les classes. Consulta aquí la informació al respecte.
 • Jul 08, 2014

  Novetat: Tècnic de futbol en modalitat semipresencial

  El curs 14-15 l'institut ofereix els ensenyaments d'entrenador de futbol en horari de tarda i modalitat semipresencial. Informa't.....
 • Jul 08, 2014

  Lliurament Premis Cal·lípolis i Cloenda del curs 13-14

  El dia 20 de juny vam celebrar la cloenda del curs 13-14 i el lliurament dels Premis Cal·lípolis al Teatre del Complex Educatiu. Felicitem a tots els alumnes guardonats pels excel·lents treballs presentats....
 • Jun 06, 2014

  Acord entre la Secretaria General de l'Esport i l'Institut Cal·lípolis

  La Secretaria General de l'Esport i l'Institut han signat un acord de col·laboració per celebrar trobades esportives per a l'alumnat de secundària de Tarragona.....
 • Jun 05, 2014

  HEALTH & BEAUTY Spanish meeting making of

  HEALTH & BEAUTY Spanish meeting making of......llegeix el resum de la trobada dels socis europeus a casa nostra
 • Jun 05, 2014

  HEALTH & BEAUTY arriba a Turquia

  Els participants del Cal·lípolis en el projecte europeu H&B across Europe, ja són a Turquia per assistir a la segona trobada que està tenint lloc aquesta setmana a Estambul.
 • Jun 03, 2014

  Alumnes de Perruqueria guanyen el 2n Premi L'Oréal

  Les alumnes Stefy Restrepo i Tània Cayuela, del CFGM Perruqueria i Cosmètica Capil·lar de l'Institut van guanyar el passat dia 21 de maig el 2n Premi en el Trofeu ColorArt L'Oréal.
 • Maig 17, 2014

  El proper curs iniciem l'FP Dual al cicle de Farmàcia i parafarmàcia

  L'Institut ofereix el cicle formatiu de grau mijtà de Farmàcia i parafarmàcia en modalitat Dual el curs 2014-2015....
 • Maig 08, 2014

  Ensenyaments esportius Fubol i Bàsquet

  El 13 de maig comença la preinscripció a ensenyaments esportius: Fubtol i Bàsquet. Informa't.....
 • Maig 08, 2014

  Comença la preinscripció a formació professional

  El proper 13 de maig comença la preinscripció a cicles formatius de grau mitjà i ensenyaments esportius. Fes la preinscripció telemàtica, tot són avantatges....
 • Maig 04, 2014

  Activitats 25è aniversari -Departament d'activitats físiques i esportives-

  Xerrades i activitats aquàtiques han estat les activitats coordinades pel departament d'activitats físiques i esportives amb motiu dels actes commemoratius del 25è aniversari de l'institut.
 • Abr 28, 2014

  Actes commemoratius del 25è aniversari

  El 23 d'abril vam iniciar els actes de celebració del 25è aniversari de l'institut al Teatre del Complex Educatiu...
 • Abr 27, 2014

  Health & Beauty Meeting in Tarragona

  Durant els dies 23-25 d’abril hem rebut professors i alumnes participants en el projecte europeu Health and Beauty across Europe, procedents de les escoles ISAtraining de Pencoed (Regne Unit), ZESPOL SZKOL BUDOWLANO de Zywiec (Polònia) i GÚNGOREN MESLEKI EGITIM d’Istambul (Turquia).
 • Abr 08, 2014

  Jornada de portes obertes 26 d'abril

  Vine a conèixer l'institut i la resta del Complex Educatiu el 26 d'abril......
 • Abr 05, 2014

  Ja tenim la gigafoto del 25è aniversari!!!

  Ja podeu visualitzar la gigafoto commemorativa del 25è aniversari. Us trobeu?
 • Abr 03, 2014

  Erasmus Roma - CFGS Dietètica

  El passat 10 de Març, 3 alumnes del CFGS Dietètica començàren la seua estada Erasmus a Roma.
 • Mar 30, 2014

  Col•laboració entre els Cicles Superior de Laboratori i Mitjà de Farmàcia

  Perfecta cooperació entre el crèdit d'Hematologia i el mòdul de Promoció de la salut. Llegeix la notícia completa...
 • Mar 30, 2014

  Mercat solidari d'ajuda "ACNUR"

  Moltes gràcies a tots els que heu participat en el Mercat Solidari...
 • Mar 25, 2014

  Fem història amb l'FP Dual d'Estilisme i Direcció de perruqueria

  El dilluns 24 de març es va fer la presentació del segon conveni de formació professional dual del cicle d'Estilisme i direcció de perruqueria a l'institut.....
 • Mar 13, 2014

  Dinar acomiadament projecte ACTIVA'T 2013-2014

  El dijous 6 de Març els alumnes de 2n de Dietètica van preparar un dinar d’acomiadament per als nens amb els què han treballat durant el curs, dins del crèdit de Síntesi.
 • Mar 07, 2014

  Laia Sanz, campiona del món de trial, en una xerrada virtual a l'institut.

  El dijous 6 de març els alumnes del grau superior de Futbol van tenir l'oportunitat de gaudir d'una xerrada online a Laia Sanz, 13 vegades campiona del món de trial, campiona del món d'Enduro i del Dakar femení.
 • Mar 04, 2014

  xerrada d’ACNUR

  El passat 26 de febrer, al teatre del Complex, es va realitzar una xerrada d’ACNUR (Alt Comissionat de les Nacions Unides per als Refugiats) de la seva campanya "Escoltem els refugiats"
 • febrer 14, 2014

  Saló Beauty Barcelona 2014

  El passat dia 10 de febrer els alumnes dels cicles d'Imatge Personal van participar en el 2n Saló Beauty Barcelona 2014 en col·laboració amb el Gremi Provincial Artesà de Perruqueries i Bellesa de Tarragona...
 • Gen 31, 2014

  L'FP Dual d'Estilisme i Direcció de Perruqueria ja està en marxa

  El Departament d'Ensenyament va signar ahir el conveni de col·laboració amb 21 empreses diferents del sector de la Perruqueria per portar a terme la Formació Professional Dual en el cicle de grau superior d'Estilisme i direcció de perruqueria....
 • Gen 31, 2014

  Els alumnes d'activitats físicoesportives assisteixen a un taller de l'NBA

  El dilluns 27 de gener alumnes del CFGS d'Activitats Físiques van participar en un taller de bàsquet al CTE Blume de Barcelona ....
 • Des 17, 2013

  Gigafoto del Cal·lípolis a la plaça del Complex!!!

  El dimecres 18 de desembre tot l'alumnat, professorat i personal d'administració i serveis de l'institut ens reunirem a la plaça del Complex educatiu per fer una "gigafoto"....
 • Des 12, 2013

  Una alumna del Cal·lípolis rep el tercer premi "Repsol"

  L'alumna Maria Exposito del Cicle d'Anatomia Patològica i Citologia ha guanyat el tercer premi del certamen "Repsol" en la seva 13a convocatòria.....
 • Nov 14, 2013

  "El rocòdrom de corda al balcó del mediterrani", tercer premi Tarracolab

  Els alumnes del CFGS d'Animació d'Activitats Físicoesportives han aconseguit el tercer premi Tarracolab amb el seu projecte "El rocòdrom de corda al balcó del mediterrani"....
 • Nov 05, 2013

  Un setge innovador

  Qui diu que el setge de Barcelona al 1714 és una cosa antiga...?
 • Oct 21, 2013

  Dia europeu de la RCP 2013

  L’aturada cardiorespiratòria (ACR) és un problema de salut pública. Vuit de cada deu ACR extrahospitalàries ocorren al domicili, i en el 80% dels casos, es troben un familiar o un amic a prop, però únicament en el 15% d'elles es realitzen maniobres de RCP per part d'algú.
 • Oct 17, 2013

  Silenci....es roda !!

  Ja estem immersos del tot en el rodatge de la pel·lícula Barcelona 1714 (http://www.barcelona1714.cat).
 • Oct 15, 2013

  Trobada del projecte Health & Beauty a l'Institut Cal·lípolis

  Health and Beauty across Europe és un projecte educatiu coordinat pel nostre institut i en cooperació amb 3 centres de formació profesional pertanyents a diversos països europeus:
 • Oct 11, 2013

  Vine al nou saló de perruqueria del Cal·lípolis!

  Els alumnes del cicle de Perruqueria i cosmètica capil·lar obriran properament al públic la nova perruqueria. El dia 21 d'octubre tindrà lloc la inauguració. Hi estàs convidat!
 • Oct 02, 2013

  Projecte d'innovació Tarracolab

  L'Institut Cal·lípolis participa en el projecte d'innovació Tarracolab junt amb altres centres de formació professional de la província de Tarragona...
 • Set 19, 2013

  Acte inaugural del curs 2013-2014

  Els alumnes i professors de l'Institut han assistit a l'acte d'inauguració del nou curs acadèmic 13-14 al teatre del Complex Educatiu que se celebrà per tercer any consecutiu i que aplegà l'alumnat de l'Institut Cal·lípolis i de l'Institut Pere Martell....
 • Jul 25, 2013

  L'Institut participa a la pel·lícula Barcelona 1714

  El seminari de Perruqueria i Caracterització de l'institut participen a la producció de la nova pel·lícula sobre el setge de Barcelona del 1714.....
 • Jul 22, 2013

  Inici curs acadèmic 13-14

  Us informem de l'inici de les classes a l'institut i de la reunió de pares pel curs 13-14....
 • Jul 17, 2013

  Projecte internacional a Georgia (Europa de l'Est)

  Durant la darrera setmana de juny, diversos alumnes del centre van poder participar en el projecte internacional "Youth in action" que va tenir lloc a Georgia (Europa de l'est)
 • Jul 03, 2013

  Esmorzar solidari

  Com ja sabeu molts de vosaltres, amb la venda de "pastissos multiculturals", en el ja típic esmorzar solidari de St. Jordi, es van recaptar 98 €
 • Jun 20, 2013

  Estudiants gal·lesos realitzen pràctiques a Tarragona

  Estudiants de perruqueria i estètica de l'escola ISA Training de Gal·les han realitzat una estada en empreses de la nostra ciutat.
 • Maig 06, 2013

  Alumnes de Caracterització i medicina a l'antiga Roma

  El Diari Més Tarragona del dia 02/05/13 es fa ressó del projecte conjunt que hem dut a terme el grup Thaleia de reconstrucció romana, els fotògrafs de TarracoImatge, i l'Institut Cal·lípolis en els dos darrers mesos.
 • Maig 06, 2013

  Lipdup malbaratament alimentari

  L'alumnat de 2n de Dietètica dintre de l'assignatura Educació per la Salut col·laborant amb el programa Escoles Verdes, ha elaborat un video sobre el malbaratament alimentari.
 • Maig 03, 2013

  Nou cicle formatiu: Estilisme i direcció de perruqueria

  El proper curs 13-14 l'institut iniciarà un nou cicle formatiu de grau superior de la família d'Imatge personal, el cicle d'Estilisme i direcció de perruqueria....
 • Abr 30, 2013

  Mostra Bodypainting 2013

  Un cop més, a l'Institut Cal·lípolis vam celebrar la Diada de Sant Jordi amb la ja tradicional Mostra de Maquillatge Corporal (i ja va la sisena!).
 • Default Image
  Abr 30, 2013

  La formació dual arriba a l'institut

  L’Institut Cal·lípolis ha acollit recentment professorat de l’Institut Gertrud-Baümer-Beruskolleg de Duisburg (Alemanya), a través d'un projecte de mobilitat de professorat. Aquest institut alemany té llarga experiència en el model de formació professional dual. Des de fa ja diversos cursos acadèmics els dos instituts treballen plegats i participen en projectes com el Leonardo da Vinci de…
 • Default Image
  Abr 25, 2013

  Esmorzar solidari per Sant Jordi

  El dimarts dia 23 d´abril vàrem muntar una parada de venda de “pastissos multiculturals” per celebrar una diada especial de Sant Jordi.
 • Abr 22, 2013

  L'institut amplia els contactes amb centres europeus

  Al final del mes de març l'Institut va rebre la visita de professorat i alumnat de Perruqueria i Estètica del Kendall College de Cumbria...
 • Abr 15, 2013

  Sisena mostra de maquillatge corporal (Body painting)

  El Departament d'Imatge personal us convida a la Sisena Mostra de Maquillatge corporal (Body Painting) que tindrà lloc el proper 23 d’abril a l’Institut.
 • Mar 19, 2013

  L’Institut participa al Primer Saló Beauty de Barcelona

  El passat dia 2 de febrer els alumnes de l’Institut Cal·lípolis van participar al 1er Saló Beauty Barcelona 2013 en col·laboració amb el Gremi Provincial Artesà de Perruqueries i Bellesa de Tarragona.
 • Mar 19, 2013

  Taller Suport Vital Bàsic instrumentalitzat amb DEA

  El dia 12 i 13 de març la Sra. Susana Garcia Diez, tècnic en Emergències Sanitàries, va venir al nostre centre a impartir coneixements pràctics sobre Suport Vital Bàsic instrumentalitzat amb DEA als nostres alumnes que es troben cursant el primer curs del cicle formatiu de grau mitjà:Tècnic en emergències sanitàries.
 • Mar 19, 2013

  Comença l'FCT del grup de 2n Emergències sanitàries

  El dia 22 de febrer els nostres alumnes de 2n d'Emergències sanitàries van visitar les instal.lacions de l'empresa STS Ambulàncies Reus. Van ser rebuts pel Sr. Lluis Hernan, director de transport sanitari, el Sr. Carlos Surbirós, coordinador de transport...
 • Mar 05, 2013

  Visita de l’alcalde de Tarragona a l’institut

  El divendres dia 20 d'abril l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, va realitzar una visita a l'institut acompanyat dels regidors Carles Cepero i Joan Sanahuja. En un primer moment van rebre una detallada explicació...
 • Mar 05, 2013

  Projectes d’innovació de la formació professional

  L'institut Cal·lípolis desenvolupa durant aquest curs 2011-2012 els següents tres projectes d'innovació aplicada i transferència del coneixement en la formació professional del sistema educatiu...
 • Mar 05, 2013

  Presentació del llibre En3lazados d’una professora del centre

  El passat 18 de novembre de 2011 va tenir lloc al Corte Inglès de Portal de l’Angel a Barcelona, la presentación del llibre En3lazados, del qual és coautora la professora Dolors Ferrer Marí...

Links Interès Professorat

 • 1

Links Interès Alumnat

 • 1

Institut Cal·lípolis

calipolis
 
L’Institut Cal·lípolis és un centre públic específic de formació professional amb una àmplia oferta formativa de les famílies professionals
-  Sanitat
- Activitats físiques i esportives
- Imatge personal
- Ensenyaments esportius.

On estem ?

mapa
 
Està situat dins el Complex Educatiu de Tarragona, a uns 4 Km del centre de la ciutat, en l’autovia Salou-Tarragona.
 

Contacte

telefons
 
Telèfon:

Mails:  - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
             - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Agraïments, queixes i suggeriments

 

Video presentació

 
XARXES SOCIALS
 
1457999661 facebook1457999675 twitter1457999846 youtube