Inici

L'institut

Estudis

Projectes

Escola-Empresa

Secretaria

Serveis

Multimèdia

Notícies

caenfres

Cercador

Acredita't Gencat 2019

 

 

Àmbit:

Emergències sanitàries

 

 

 

 

 

 

ACREDITACIÓ DE COMPETÈNCIES - CONVOCATÒRIA 2019

Taulell d'avisos
 

ASPIRANTS 2n TORN D'ACREDITACIÓ DE COMPETÈNCIES (inici de la fase febrer de 2020)  
 
  -  15-05-2020.     Donada la reapertura parcial de centres es procedeix a la continuació del procediment d'Acreditació de Competències. En aquest cas, fem publicació dels aspirants ADMESOS A LA FASE D'ASSESSORAMENT del 2n TORN d'Acreditació de competències. 
 
 
A aquesta resolució provisional podeu presentar reclamació telemàtica en el mail acreditat@institutcallipolis.cat durant els propers 3 dies hàbils. El pròxim dijous, dia 21 de Maig es procedirà a la publicació del resultat definitiu.
 
ASPIRANTS 1r TORN D'ACREDITACIÓ DE COMPETÈNCIES (inici de la fase setembre de 2019)
 
-  15-05-2020.  Donada la reapertura parcial de centres es procedeix a la continuació del procediment d'Acreditació de Competències. En aquest cas, ja es poden presentar al.legacions als resultats provisionals de la fase d'avaluació. Per fer-ho podeu fer servir aquest full de reclamacions (model IGE05) i el presenteu de forma telemàtica a acreditat@institutcallipolis.cat. Teniu 3 dies hàbils per poder-ho presentar. El proper dijous, dia 21 de Maig es farà publicació dels resultats definitius en aquest espai.
- - - - - - - - - -
- 27-04-2020. Donat que alguns aspirants del primer torn ens heu preguntat pel resultat de la fase d'avaluació, passem a penjar el RESULTAT PROVISIONAL DE LA FASE D'AVALUACIÓ.
Com els procediments administratius estan suspesos, les possibles reclamacions a aquests resultats es tramitaran quan tornem a estar operatius en els centres. Us anirem informant degudament mitjançant la web del centre en aquest mateix apartat. 
Per qualsevol dubte o consulta podeu escriure a: acreditat@institutcallipolis.cat
 
RESULTATS PROVISIONALS FASE D'AVALUACIÓ 1r TORN (Consulteu llistat aquí)
 
Respecte a la fase d'assessorament i avaluació del segon torn, febrer de 2020, els diferents assessors s'han posat en contacte amb tots els aspirants. La primera fase, assessorament, es farà de forma telemàtica segons s'acordi amb el respectiu assessor. La fase d'avaluació, encara per determinar, es farà segons instruccions del Departament. Anirem informant als aspirants que realitzin aquesta prova de forma oportuna i amb temps d'antelació.
- - - - - - - - - -
-16-03-2020. Donat el tancament dels centres educatius, es suspenen tots els procediments administratius. És per això que, tant el procediment d'avaluació del primer torn com l'inici del procediment d'assessorament del segon torn queden suspesos a la espera d'instruccions del Departament d'Educació. Ens posarem en contacte amb els aspirants per anar-vos informant de la evolució del procediment.

- - - - - - - - - -

-04 i 05-03-2020. Dies establerts per realitzar els procediments d'avaluació dels diferents aspirants del primer torn d'Acreditació de Competències. Les hores de cada aspirants estan publicades al taulell d'avisos del centre i s'han enviat de forma personalitzada a cada aspirant. La no presentació a la comissió sense justificació oficial provocarà la baixa del procés.
- - - - - - - - - -
- 02-03-2020. Inici de la fase d'assessorament del segon torn d'aspirants. Es comunica que el proper dia, dimecres 11 de Març a les 13h a l'aula A23 es realitzarà la primera reunió grupal amb tots els aspirants per explicar el desenvolupament del procés. Aquesta reunió no és obligatòria però si important per orientar als aspirants en el procediment.
- - - - - - - - - -
 - 26-02-2020. Per problemes de força major, els tribunals previstos per demà dia, 27, queden suspesos fins la setmana vinent. La comissió avaluadora es posarà en contacte amb vosaltres per establir una nova data de l'avaluació.
- - - - - - - - - -
- 24-02-2020. Publicació del llistat provisional d'admesos a la fase d'avaluació del Procediment d'Acreditació de Competències 2019. Podeu consultar les persones admeses al procediment en aquest llistat. S'obre el període de reclamacions de 2 dies hàbils. El proper 26 de febrer es publicarà el llistat definitiu i el 27 es faran els tribunals d'avaluació.
- - - - - - - - - -
20-02-2020. A partir del proper dilluns, dia 24 de febrer començarà el segon torn en el procediment d'Acreditació de Competències. Aquells aspirants que, per falta de documentació o que s'han inscrit en segon torn al Consorci de Barcelona, compleixen requisits per entrar al procediment en segona ronda, seran avisats durant aquesta setmana del procediment a seguir.
- - - - - - - - - -
20-02-2020. El proper dijous, 27 de febrer es realitzarà la fase presencial del procediment d'Acreditació de Competències dels aspirants admesos al procediment d'avaluació. (Aspirants assessorats en primer torn). El calendari definitiu es publicarà el dimarts 25,en aquesta pàgina.
- - - - - - - - - -
24-01-2020.  llista definitiva d'admesos en el procés d'assessorament d'Acredita`t (consulteu-lo aquí)
- - - - - - - - - -
20-01-2020.Publicació del llistat d'admesos en el procediment d'assessorament del servei d'Acredita't d'EMS (Descarregueu-lo aquí)
- - - - - - - - - -
14-01-2020. Ahir, dia 13/01/2020 va finalitzar el plaç per realitzar el pagament de la fase d'assessorament. Donat que hi ha aspirants que per diferents motius no han pogut realitzar-ho, allarguem el plaç de pagament fins divendres 17, inclòs. Dilluns, dia 20, es publicarà el llistat d'exclosos del procediment per falta de pagament i s'obrirà un plaç de 3 dies hàbils per presentar al.legacions.
Els que ja heu fet el pagament, recordeu que cal que presenteu el comprovant de pagament a la secretaria del centre en l'horari establert.
- - - - - - - - - -
- 16/12/2019: Els aspirants heu rebut de cada assessor la documentació per continuar en el procés. Teniu en el mail de la inscripció, el FULL D'INSCRIPCIÓ A LA FASE D'ASSESSORAMENT, EL FULL DE PAGAMENT I EL DOSSIER D'EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL I FORMATIVA (que heu d'omplir i enviar a l'assessor). Per qualsevol consulta, poseu-vos en contacte amb ell.
Recordeu, heu de fer el pagament del preu públic i presentar-lo a secretaria del nostre centre en l'horari establert fins al 13 de gener inclòs.
Després, s'estableix un període de 3 dies hàbils per fer les reclamacions oportunes.
En el mail també teniu el full de renuncia en el cas que vulgueu desistir de continuar en el procediment.
- - - - - - - - - -
- 09-12-2019: Inici de la fase d'assessorament (cada assessor es posarà en contacte amb els seus aspirants per fer una reunió prèvia a la inscripció a la fase d'assessorament). Podeu trobar més informació aquí
- - - - - - - - - -
- 04-12-2019: Reunió inicial del procediment de Acreditat '19 (els aspirants admesos al procediment esteu convocats a la primera reunió per explicar el procediment i, si escau, la entrega de la documentació original per tal de ser revisada.
Lloc: Despatx de reunions, 2a planta        Hora: 12:00h
- - - - - - - - - -
- 2-12-2019: Resultats definitius. Procediment d'acreditació de competències 2019 (Institut Cal·lípolis)
Aquí podeu trobar tota la informació sobre el resultat definitiu:
Des de la comissió avaluadora ens posarem en breu en contacte amb tots els aspirants admesos al procediment per tal de començar amb la fase d'assessorament del procés.
- - - - - - - - - -

- 30-10-2019: Avui, 30 d'octubre de 2019, s'ha fet públic el resultat provisional d'admesos al procediment d'Acreditació de Competències 2019.
Podeu consultar el resultat al web del Departament: http://acreditat.gencat.cat/ca/aacp-201907/consulta-resultats/
o en el llistat publicat en el taulell d'anuncis del nostre centre o clicant en aquest document PDF (només surten els aspirants admesos al procediment).

Aquells aspirants NO ADMESOS per falta d'algun document necessari en el procés de preinscripció us trobareu clicant aquest enllaç.

Aquells aspirants que creieu oportú presentar reclamació a aquest resultat, teniu 3 dies hàbils a partir de la publicació dels resultats provisionals. En el nostre cas, donat que el dilluns 4 de novembre secretaria romandrà tancada, serà del 31 d'octubre al 6 de novembre inclós.
Disposeu del full de reclamacions en el següent enllaç (Sol_licitud_reclamacio_preinscripcio_i_inscripcio)
- - - - - - - - - -
- 09-10-2019: La data de publicació de resultats provisionals d'admesos, en llista d'espera, i exclosos de la preinscripció queda ajornada fins la segona quinzena d'octubre
- - - - - - - - - -
- 27-9-2019: La data de publicació de resultats provisionals d'admesos, en llista d'espera, i exclosos de la preinscripció queda ajornada fins l'11 d'octubre

 

Comunicacions prèvies:

  PDF amb informació 

Preinscripció 

  • Termini de presentació de la sol·licitud de preinscripció: del 5 al 19 de setembre de 2019
  • Termini de presentació de la documentació justificativa al centre seleccionat: del 5 al 25 de setembre de 2019. Aquesta documentació ha de lliurar-se presencialment al centre demanat en primera opció o, excepcionalment, avançar-la un cop escanejada, mitjançant correu electrònic a l'adreça indicada a l'apartat Instituts i nombre de places. La documentació original s'ha de presentar obligatòriament el primer cop que es vagi a l'institut, per fer-ne la verificació. La falsedat en les dades aportades comportarà la pèrdua del dret a participar en aquesta convocatòria.
  • Publicació dels resultats provisionals d'admesos, en llista d'espera, i exclosos de la preinscripció: el 2 d'octubre al web de cada centre (publicació ajornada fins l'11 d'octubre)
  • Termini de reclamacions: tres dies hàbils, a partir de l'endemà de la publicació del resultat provisional de la preinscripció
  • Publicació dels resultats definitius d'admesos, en llista d'espera, i exclosos de la preinscripció: cada centre publica el resultat al seu web
Atenció! El procediment de preinscripció consta de dues fases. Una fase telemàtica i una fase de presentació de documentació. La no realització d'una de les dues parts comporta la exclusió del procediment.
 
 
 
 
 

PROJECTE DE QUALIFICACIONS PROFESSIONALS PQP2019

 

Taulell d'avisos

 
-16-10-2018:  Resultats definitius. Podeu consultar el llistat en aquest enllaç
- 08-10-2019: Resultats provisionals: podeu consultar el llistat en aquest enllaç.
 

Informació general

 
Aquest curs 2019-20, el Dpt d'Ensenyament juntament amb diferents instituts de Catalunya ha posat en marxa un projecte pilot amb IOC (Institut Obert de Catalunya) per tal de tutoritzar alumnes matriculats en aquest centre i en determinats estudis. Mes informació aquí

 

 

 

 

 

 

Links Interès Professorat

  • 1

Links Interès Alumnat

  • 1

Institut Cal·lípolis

calipolis
 
L’Institut Cal·lípolis és un centre públic específic de formació professional amb una àmplia oferta formativa de les famílies professionals
-  Sanitat
- Activitats físiques i esportives
- Imatge personal
- Ensenyaments esportius.

On estem ?

mapa
 
Està situat dins el Complex Educatiu de Tarragona, a uns 4 Km del centre de la ciutat, en l’autovia Salou-Tarragona.
 

Contacte

telefons
 
Telèfon:

Mails:  - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
             - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Agraïments, queixes i suggeriments

 

Video presentació

 
XARXES SOCIALS
 
1457999661 facebook1457999675 twitter1457999846 youtube