Inici

L'institut

Estudis

Projectes

Escola-Empresa

Secretaria

Serveis

Multimèdia

Notícies

caenfres

Cercador

Estades formatives

Convocatòria d'estades de formació en empreses

 

Convocatòria d’Estades de formació empreses 
 
La Resolució ENS/613/2013, de 18 de març, (DOGC núm. 6343, de 26.3.13),de convocatòria de concurs públic per a la concessió d'estades de formació de tipus B, en empreses i institucions, al professorat de formació professional dels centres educatius sostinguts amb fons públics, per al curs 2013-2014, preveu a l’apartat 5.3 que en cas que el nombre d’estades seleccionades sigui inferior a les convocades, s’indicarà el nombre d’estades vacants al web del Departament d’Ensenyament. 
 
Per tant, 
 
1. Es comunica que es disposa de 39 places d’estades vacants per al professorat de centres públics i 9 places per als centres privats. 
 
2. Termini 
 
El termini de presentació de sol•licituds és del 3 al 21 de març de 2014. 
 
3. Inscripcions 
 
3.1 En el cas de participar en la modalitat individual s’haurà de formalitzar la sol•licitud realitzant una inscripció a l’activitat formativa 0003120600 “Estades formatives tipus b, modalitat individual”. L’enllaç a aquesta activitat es troba a la pàgina: http://www.xtec.cat/web/formacio/formacio_professional/activitats_fp, clicant sobre: “modalitat individual”. 
 
3.2 En el cas de participar en la modalitat de grup s’haurà de formalitzar la sol·licitud realitzant una inscripció a l’activitat formativa 0003130600 “Estades formatives tipus b, modalitat col·lectiva”. L’enllaç a aquesta activitat es troba a la pàgina: http://www.xtec.cat/web/formacio/formacio_professional/activitats_fp, clicant sobre modalitat col·lectiva. En aquest cas es necessita un codi de grup, que es pot demanar per telèfon (93.551.69.00, extensió 3218) o per correu electrònic, a l’adreça: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., indicant l’opció per la qual es concursa de les esmentades a l’apartat 5.2 d’aquesta Resolució: a), b) o c). 
 
Un cop obtingut el codi de grup s’haurà d’omplir la sol·licitud que es trobarà a la pàgina web http://www.xtec.cat/web/formacio/formacio_professional/estades enviar-la per correu electrònic a l’adreça: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 
4. Aquestes places s’adjudicaran d’acord amb l’establert a l’apartat 8 de la  Resolució ENS/613/2013 i complint els requisits de barem que s’estableixen en l’annex 1 de l’Ordre EDC/458/2005, de 30 de novembre.
 
5. Pel que fa a la valoració del projecte d’estada es prioritzaran les estades relacionades amb la formació dual. 
 

Links Interès Professorat

  • 1

Links Interès Alumnat

  • 1

Institut Cal·lípolis

calipolis
 
L’Institut Cal·lípolis és un centre públic específic de formació professional amb una àmplia oferta formativa de les famílies professionals
-  Sanitat
- Activitats físiques i esportives
- Imatge personal
- Ensenyaments esportius.

On estem ?

mapa
 
Està situat dins el Complex Educatiu de Tarragona, a uns 4 Km del centre de la ciutat, en l’autovia Salou-Tarragona.
 

Contacte

telefons
 
Telèfon:

Mails:  - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
             - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Agraïments, queixes i suggeriments

 

Video presentació

 
XARXES SOCIALS
 
1457999661 facebook1457999675 twitter1457999846 youtube