Inici

L'institut

Estudis

Projectes

Escola-Empresa

Secretaria

Serveis

Multimèdia

Notícies

Catalan English French Spanish

Cercador

Proves obtenció de títols

 

 

 

 

 

 

 

 

Taulell d'avisos

Espai reservat per comunicacions i avisos sobre el procediment.

23-04-2019 :D’acord al calendari previst, s’ha procedit a la publicació definitiva de les qualificacions finals que podeu consultar de la forma habitual. A partir d’avui, 24 d'Abril de 2019 podeu passar a buscar els certificats corresponents de qualificacions finals de les proves-- en horari de secretaria del centre, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h.

En cas de desacord amb les qualificacions finals us recordem que, segons l’indicat a la normativa que regula les Proves, les persones inscrites poden interposar un recurs d’alçada contra aquestes qualificacions davant el Director general d'Atenció a la Família i Comunitat Educativa, en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la seva publicació, en el centre on la persona aspirant s’ha examinat.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

11-03-2019: TRIBUNALS SÍNTESI MÒDUL DE SÍNTESIS POT 2018-19  

DIMARTS, 26 DE MARÇ DE 2019, HORA: 15:30h. AULA A-23  
(Per tal d’assegurar la igualtat d’oportunitats entre els aspirants convocats, l’exposició i defensa no té caràcter públic i no es permet l’entrada dels aspirants que no hagin de ser avaluats)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

06-03-2019: Avui, dia 06/03/2019 surten les qualificacions  definitives corresponents a les proves úniques, proves pràctiques i qualificacions globals dels crèdits, unitats formatives i mòduls professionalsde les proves d’obtenció de títols de formació professional d’aquesta convocatòria.

06-03-2019: Aquest divendres dia 08/03 a les 9:30h a l'aula A23 (Edifici Cal.lípolis) es realitzarà la sessió informativa sobre el Mòdul de Síntesi. En aquesta reunió s'explicarà i es donarà entrega del cas i les pautes de realització de la memòria i la seva posterior defensa davant del tribunal.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

26-2-2019: Han estat publicades les qualificacions provisionals corresponents a les proves úniques, proves pràctiques i qualificacions globals dels crèdits, unitats formatives i mòduls professionals de les proves d’obtenció de títols de formació professional d’aquesta convocatòria.
Els resultats podran ser consultats per tots els aspirants al web del Departament d’Educació (apartat de Consulta de resultats) utilitzant el número de document d’identificació personal (DNI, NIE o Passaport) i el número de sol·licitud que consten en el resguard d’inscripció.
Us recordem que la publicació de les qualificacions definitives està prevista, en compliment del calendari, per al proper 06/03/2019.

26-2-2019: Obert plaç per fer les reclamacions oportunes a les qualificacions provisionals. EL plaç per fer les reclamacions és del 25/02/2019 al 27/02/2019.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

26-1-2019: Han estat publicades les qualificacions provisionals corresponents a les proves tècniques d’aquesta convocatòria. Els resultats podran ser consultats per tots els aspirants en el web de les proves (apartat de Consulta de resultats) utilitzant el número de document d’identificació personal (DNI, NIE o Passaport) i el número de sol·licitud que consten en el resguard d’inscripció.
Us recordem que els inscrits podran presentar reclamacions sobre les puntuacions atorgades en el període comprès entre el 28/01/2019 i el 30/01/2019 (inclusivament).
La publicació de les qualificacions definitives corresponents a les proves tècniques està prevista per al dia 06/02/2019 a partir de les 08.00h.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

14-01-2019: Les proves teòriques i úniques es faran a l aula situada damunt del menjador del complex. S accedeix pel passadís lateral situat al costat dret del bar. Uns minuts Abans s obriran les portes i es podrà accedir a l aula pujant les escales.
Les proves tècniques es faran a les aula CT14 i CT15.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

17-12-2018: Ja teniu disponible a la web del departament les dates i l'horari de les proves lliures que es faran el proper mes de gener i febrer al nostre centre.
Les podeu consultar a la web del departament (proves tècniques, proves practiques i proves úniques)

També les teniu disponibles al taulell d'anuncis del nostre centre.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 12-12-2018: Recordeu, aquelles persones admeses al procediment, que avui finalitza el termini per presentar la documentació requerida al centre on realitzareu les proves. Per tant, aquelles persones que hagin de fer les proves a l'institut Cal·lípolis heu de presentar, en horari de secretaria, la documentació. Per qualsevol consulta Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Inscripció Proves d'Obtenció de Títol (POT) 2018-2019

Secció en procès d'actualització

- Termini d'inscripció: de les 9:00h del 8 d'octubre de 2018 fins les 23:59h del 24 d'octubre de 2018

- Sol·licitud de canvis en els crèdits/unitats formatives indicades a la inscripció (cal enviar correu a gestioproves.ensenyament@gencat.cat): no més tard del 26 d'octubre de 2018 fent servir el formulari "sol.licitud de modificació de la inscripció a les proves per a l'obtenció dels títols" disponible a la página web del Departament d'Ensenyament (apartat de Proves d'obtenció de títols) . És imprescindible haver satisfet prèviament l'import de la taxa corresponent, si escau.

- Presentació de la documentació (al registre del centre examinador) per a les convalidacions i exempcions: del 8 d'octubre de 2018 fins al 24 d'octubre de 2018 en l'horari de registre del centre examinador.

- Presentació de les sol·licituds de convalidacions singulars (al Departament d'Ensenyament): del 8 d'octubre de 2018 fins al 24 d'octubre de 2018 fent servir el formulari disponible a la página web del Departament d'Ensenyament (apartat de Proves d'obtenció de títols) i fer-ho arribar a la Direcció General de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial (Via Augusta, 202-226, 08021 Barcelona

- Pagament ordinari de la taxa:  l'últim dia de pagament és el 26 d'octubre de 2018 abans de les 22:00h

- Sol·licitud de recursos addicionals per a aspirants amb el reconeixement oficial de situacions de discapacitat:  abans del 7 de noviembre de 2018, fent arribar la documentació justificativa d'aquesta discapacitat a la Direcció General d'Atenció a la Familia i Comunitat Educativa (Via Augusta, 202-226, 08021 Barcelona).

- Consulta de la llista provisional d'admesos i exclosos, amb indicació dels motius d'exclusió i de les convalidacions atorgades:  a partir del 23 de noviembre de 2018

- Presentació de la documentació i reclamacions (al registre del centre examinador):  del 26 de noviembre de 2018 fins al 12 de desembre de 2018 dins l'horari de registre del centre.

- Consulta de la llista definitiva d'admesos i exclosos: a partir del 18 de desembre de 2018

 

Convocatòria 2018 proves lliures emergències sanitàries

Tota la informació relacionada amb les proves (normativa, calendari del procès, contingut de les proves, documentació necessària, llista d'admesos i exclosos, etc.) la trobareu en la pàgina WEB del Departament d'Ensenyament:

(Enllaç a Departament d'ensenyament)

Cliqueu aquí per consutar el calendari oficial

 

Lloc de registre de la documentació

Secretaria del centre (primer pis edifici Cal·lípolis)

L’horari de registre de la documentació és:

  • Matins de dilluns a divendres de 9h a 13 h
  • Tardes dimarts de 15 h A 17 h

Atenció als aspirants:

  • TELEMÀTICAMENT:Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • TELEFÒNICAMENT:  977550581

 

 

PRESIDENT :   Benito Mora

SECRETARI :   Marta Malagelada                              

                                 

 

 

 

 

 

Links Interès Professorat

  • 1

Links Interès Alumnat

  • 1

Institut Cal·lípolis

calipolis
 
L’Institut Cal·lípolis és un centre públic específic de formació professional amb una àmplia oferta formativa de les famílies professionals
-  Sanitat
- Activitats físiques i esportives
- Imatge personal
- Ensenyaments esportius.

On estem ?

mapa
 
Està situat dins el Complex Educatiu de Tarragona, a uns 4 Km del centre de la ciutat, en l’autovia Salou-Tarragona.
 

Contacte

telefons
 
Telèfon:

Mails:  - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
             - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Agraïments, queixes i suggeriments

 

Video presentació

 
XARXES SOCIALS
 
1457999661 facebook1457999675 twitter1457999846 youtube