Inici

L'institut

Estudis

Projectes

Escola-Empresa

Secretaria

Serveis

Multimèdia

Notícies

caenfres

Cercador

Èxit en la recaptació de fons per a Metges sense fronteres

La visita als túnels del Complex Educatiu, organitzada per Escoles Verdes per recaptar fons per a Metges sense fronteres, ha estat tot un èxit. El gran nombre de participants així com la seva generositat han fet possible que es recaptessin 500 euros.

 

La visita als túnels del Complex Educatiu, organitzada per Escoles Verdes per recaptar fons per a Metges sense fronteres, ha estat tot un èxit. El gran nombre de participants així com la seva generositat han fet possible que es recaptessin 500 euros.

Durant la visita, que començava en la bugaderia del Complex, alumnes i professors tinguérem l’oportunitat de veure les antigues rentadores, assecadores, centrifugadores i fins i tot les grans màquines que s’utilitzaven per planxar els llençols molts anys enrere.

Després varen poder recorrer una part dels túnels del Complex, on es van rodar algunes de les escenes de la famosa pel·lícula "Los ojos de Julia".

 

Agraïm a la gerència del complex educatiu la seva col·laboració per a poder fer possible aquesta iniciativa del projecte d'Escola Verda de l'Institut.

Moltes gràcies a tots per la vostra participació i la vostra aportació. Us convidem a assistir a la xerrada organitzada per al dia 14 de Maig a les 12:00 a l’aula de música, a càrrec de Mercè Rocaspana, que ha estat coordinadora mèdica a Sierra Leona amb Metges Sense Fronteres en el projecte de lluita front al virus d’Ebola.

 

Noticies

  • Gen 24, 2020

    L'assassí silenciòs

    És la sal un condiment tan inofensiu com a primera vista pot semblar?. La Núria Gil, Estudiant de 2n Grau Superior Dietètica, l'analitza i ens mostra diferents dades.
  • Des 02, 2019

    FP Dual, un gir de 174 graus?

    Sota el lema: UN GIR DE 174 GRAUS el Govern de la Generalitat engega una gran campanya de difusió de la Formació professional.
  • Oct 29, 2019

    Cartell de la marató TV3 2019: les malalties minoritàries

    Alumnes del CFGS d'Ensenyament i Animació Socioesportiva participen en el concurs d'elabració d'un cartell per la Marató de TV3 d'enguany.
  • Oct 23, 2019

    Dia Mundial de la Conscienciació sobre l'Aturada Cardíaca

    Els alumnes de 2n curs del cicle de grau mitjà d'Emergències Sanitàries han impartit tallers de primers auxilis en la Jornada organitzada per l'Ajuntament de Tarragona en el Dia Europeu de Conscienciació sobre l'Aturada Cardíaca.
  • Oct 23, 2019

    Proper avís de sirenes per accident químic i exercici de confinament

    L’Institut Cal·lípolis realitza periòdicament exercicis de simulació d’Emergències. El dia 24 d’octubre realitzarem la simulació de confinament durant l’avís de la sirena del CECAT situada davant el bar-cafeteria.
  • Oct 17, 2019

    Cal·lípolis present a la trbada IMATS a Toronto

    Formació internacional a Toronto
  • Oct 01, 2019

    Listeria, Clostridium, E. coli… protagonistes de l’estiu

    Aquest estiu hem sentit aquests noms a les notícies contínuament, la Listeria de la carn, el Clostridium de la tonyina, l’E. coli a les platges… Sembla que escoltant les notícies d’aquí i d’allà ens hem fet “experts” en la matèria, però no us enganyeu, per a fer-nos experts en qualsevol matèria cal estudiar molt!!
  • Jul 25, 2019

    Informació sobre inici de curs 2019-2020. Aules acollida assignades.

    El dijous 12 de setembre s'inicien les classes del curs acadèmic 2019-2020. L'acollida de l'alumnat que s'incorpora a nous estudis a l'institut tindrà lloc al Teatre del Complex Educatiu a les 10:30 h del matí. L'acollida dels alumnes de segon curs es farà a les 11:30 h a les aules respectives. El dilluns 7 d'octubre es farà la reunió informativa per als pares/mares/tutors dels nous alumnes.…
  • Mai 31, 2019

    Estada Erasmus+ a França

    El grup d'alumnes de EMS, CAI i Farmàcia camí de la seva estada Erasmus+ al sud de França
  • Mai 21, 2019

    Vols estudiar el cicle de grau superior d'Anatomia patològica i citodiagnòstic?

    Si t'interessa estudiar aquest cicle llegeix aquest article. Et servirà per entendre millor quins són les principals matèries del currículum i quines són les sortides professionals.
  • Mai 21, 2019

    Col·laboració del CFGS Salut Ambiental amb la URV i Fundació Eurecat

    Durant el curs 2018-2019 els alumnes de primer del CFGS de Salut Ambiental de l’institut Cal·lípolis han estat col·laborant amb la Universitat Rovira i Virgili i la Fundació Eurecat en un projecte que ens fa molta il·lusió i que estem segurs que tindrà continuïtat els propers anys.
  • Mai 20, 2019

    El Complex Educatiu de Tarragona acollirà el primer centre d’investigació, innovació i transferència de coneixement (CRITC) de Formació Professional a Catalunya

    Amb el desplegament de la nova Llei d’FP la Generalitat de Catalunya vol impulsar la innovació, la investigació i la recerca en els centres de formació professional.
  • Mai 16, 2019

    Els Consellers d’Educació i de Treball, Afers Socials i Famílies visiten l’institut

    Avui 15 de maig hem rebut la visita de l’Hble. Sr. Josep Bargalló, Conseller d’Educació i de l’Hble. Sr. Chakir El Homrani, Conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, acompanyats del Sr. Òscar Peris, delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona i del Director de SSTT d’Educació a Tarragona, Sr. Jean-Marc Segarra.
  • Mai 16, 2019

    Canvi climàtic, realitat o quimera?

    El doctor Martí Boada imparteix una conferència a l’Institut Cal·lípolis, Canvi climàtic: realitat o quimera?. La xerrada s’enmarca dins de les activitats organitzades per l’equip de treball d’Escoles verdes, aquest any dedicades al canvi climàtic.
  • Mai 16, 2019

    III Concurs de Perruqueria a l’Institut Cal•lípolis

    El dilluns 24 d’abril, les alumnes de Grau Mitjà de Perruqueria van participar en el III Concurs de Perruqueria que es realitza a l’Institut Cal•lípolis. El primer premi el va aconseguir la Noemí Pell, el segon premi va ser la Paula Planas i el tercer premi es va donar a l’Alba Vicente.
  • Abr 12, 2019

    Rescat en primera línia de costa

    Un any més posem en marxa el simulacre inter-cicles en el marc incomparable del litoral tarragoní a la comarca del Baix Ebre just a sobre del GR92
  • Abr 12, 2019

    Documentació a les TIC Salut

    L'Institut Cal·lípolis a "l'Actualitat TIC Salut Social" de la mà de la Professora Montserrat Argerich de Documentació i Administració Sanitàries.
  • Mar 29, 2019

    VI jornades de Salut, benestar i lleure 2019 (3r dia)

    Traca final de les IV jornades de Salut, benestar i lleure a càrrec de la família de sanitat.
  • Mar 29, 2019

    VI jornades de Salut, benestar i lleure 2019 (2n dia)

    Enguany, el segon dia de les IV Jornades de Salut, benestar i lleure ha estat conduït per la família d'Imatge personal.
  • Mar 13, 2019

    Comencen les VI jornades de Salut, benestar i lleure 2019 (1r dia)

    Amb un format innovador, enguany les VI Jornades de salut benestar i lleure (13,14 i 15 /març/2019) s'estrenen amb una oferta monogràfica per al primer dels tres dies del departament d'activitats físiques i esportives juntament amb el de FOL i anglès. Els següents dies, les activitats es desenvoluparan de la mà dels departaments d'imatge personal i sanitat
  • Mar 08, 2019

    Un any més "Jornades de Salut, benestar i lleure"

    Amb aquesta edició ja fa 6 anys que les diferents famílies del nostre centre reserven uns dies per mostrar part dels seus interessants continguts a la resta de companys i alumnes. Es tracta d'unes jornades on la innovació, la cohesió entre continguts diferents i la posada en pràctica d'activitats per part dels alumnes es donen la mà. Consulta el programa...
  • Mar 08, 2019

    Som jurat al concurs de Comparses i "Disfressa d'Or" del Carnaval de Tarragona 2019

    Una professora d'imatge persona del nostre centre aporta el seu criteri i forma part del jurat al concurs de Comparses i "Disfressa d'Or" del Carnaval de Tarragona d'enguany
  • Mar 06, 2019

    Jornada "Sinèrgies pel futur de la Documentació" a Barcelona

    Professorat de l'equip docent de Documentació i Administració Sanitàries va participar el passat divendres 22 de febrer en la Jornada "Sinèrgies pel futur de la Documentació" que organitzà la Societat Catalana de Documentació Mèdica en col·laboració amb el Departament d'Educació, a l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Barcelona.
  • febrer 22, 2019

    080 Barcelona fashion

    Estilisme i direcció de perruqueria visita la "080 Barcelona fashion, passarel·la de moda"
  • Gen 25, 2019

    Formació Babor

    Formació amb la firma comercial Babor, experts en la cura de la pell del rostre i del cos.
  • Gen 23, 2019

    Nous temps noves eines

    Els alumnes del cicle formatiu de grau mitjà de Conducció d'activitats físiques i esportives en el medi natural posen en pràctica noves tecnologies per al guiatge de grups
  • Des 20, 2018

    Bon Nadal i feliç 2019

    Des de la direcció us volem traslladar les nostres més sinceres felicitacions per a aquestes festes de Nadal. Que les gaudiu en companyia de les persones que estimeu. I que el Nou Any vingui ple d'esperança i felicitat.
  • Des 20, 2018

    L'equip de Síntesi i Projecte de la Perruqueria Tàrraco us desitja un bon Nadal i unes molt bones festes!

    L'equip de Síntesi de Grau Mitjà de Perruqueria i cosmètica capil.lar i de Projecte de Grau Superior d'Estilisme i direcció de perruqueria que setmana rera setmana treballem a la Perruqueria Tàrraco perque els nostres clients surtin el més afavorits i contents possible us desitgem un bon Nadal i unes molt bones festes!
  • Des 04, 2018

    Primer premi en la 18ena convocatòria dels premis Repsol

    El passat dijous 29 de novembre el Consell Comarcal del Tarragonès va lliurar els premis de la 18ena edició dels premis d’investigació de batxillerat Fundació Catalunya-La Pedrera i cicles formatius de grau superior-Repsol.
  • Nov 26, 2018

    Masterclass d'Extensió de Pestanyes

    Buscant la mirada més seductora...Masterclass d'extensió de pesatnyes per als alumnes de CFGM Estètica i bellesa.
  • Nov 15, 2018

    Eleccions al consell escolar

    Eleccions al consell escolar 2018 Aquest curs 2018-19 hi ha renovació dels consells escolars. Podreu trobar tota la informació rellevant del procés (convocatòria, calendari, censos, etc.) en la cartellera informativa del centre a l’entrada principal de l’edifici Cal·lípolis. Enguany correspon renovar 4 membres del sector alumnes, 4 del sector de pares/mares i 4 del sector de professorat. El nou…
  • Nov 09, 2018

    Primer contacte amb DUAL

    El dimarts 6 de novembre, els alumnes de 1er curs del cicles que ofereixen la modalitat dual als seus cicles, han assistit a una xerrada informativa sobre la FP dual
  • Oct 27, 2018

    Revisió dels extintors a l'Institut Cal·lípolis

    Els extintors d'apagar incendis es revisen periòdicament per assegurar el seu bon funcionament. Recordem la necessitat de preservar-los entre tots. En cas d'incendi cal saber utilitzar-los, apuntant a la base de les flames.
  • Oct 04, 2018

    L'istitut Cal•lipolis "updating' coneixements sobre gestió de projectes Erasmus

    Durant els dies 4 i 5 d'octubre la bonica ciutat de Toledo i la Universidad de Castilla la Mancha acullen les "Jornadas de movilidad de Educación superior entre países del programa. (KA103)"
  • Set 28, 2018

    Programa #EmprendimientoFP de la Fundación Repsol

    Des de la Coordinació d'Emprenedoria de l'Institut Cal·lípolis animem als nostres estudiants de Grau Superior a apuntar-se al programa d'#EmprendimientoFP de Fundación Repsol.
  • Set 17, 2018

    Aprofita i aconsegueix el nivell B1 d'anglès!

    Aquest curs 2018-19 a l’Institut Cal·lípolis posem a la disposició de l’alumnat un curs online d’anglès per tal d’assolir el nivell B1 i poder realitzar l’examen acreditatiu d’aquest nivell mitjançant Cambridge i Exams Catalunya.
  • Jun 27, 2018

    XXIX Premis Cal·lípolis

    El passat 22 de juny vàrem fer entrega dels XXIX Premis Cal·lípolis. L'acte va tenir lloc al Teatre del Complex Educatiu i va posar fi al curs 2017-2018.
  • Jun 14, 2018

    Estada Erasmus a Milà - Juny 2018-

    Els alumnes de CAI , Marc Pina, i de Farmàcia, Núria Gil, han començat la seva estada Erasmus+ a Milà (Itàlia) que durarà fins al dia 30 de juny.
  • Jun 14, 2018

    1r Premi Campionat d’FP de Catalunya 2018 CATSKILLS - Perruqueria

    L'alumna Joana Baiges Tomàs del Cicle Formatiu de Grau Superior de Perruqueria Dual, ha guanyat el primer premi. • Medalla d'or que recollirà el 6 de juliol en un certamen. • Certificat del 1r premi • Maleta amb productes l'OREAL. • Participar a nivell Nacional Spainskills en la modalitat de perruqueria.
  • Jun 05, 2018

    Experiències Erasmus a la ràdio!

    L’institut participa en el programa El Matí de Tarragona Ràdio, en l’Espai Eines que tracta el tema de la mobilitat d’estudiants alumnes.
  • Jun 05, 2018

    Pràctiques Erasmus+ a França

    L'alumna Judit Piqué de 1r curs del cicle formatiu de Laboratori Clínic i Biomèdic comença 2 mesos de pràctiques a l'Hospital de Lourdes.
  • Mai 24, 2018

    5 alumnes de l’Institut Cal·lípolis són a Gal·les amb Erasmus+

    Cinc alumnes del nostre centre ja són a Gal·les, Regne Unit per tal de realitzar la seva Formació en Centre de Treball (FCT). Els esperen uns mesos de novetats i de ben segur de bones experiències.
  • Mai 15, 2018

    Concurs elevator pitch

    1r. premi d'Elevator Pitch Cal·lípolis. Mostra la teva idea de negoci
  • Mai 09, 2018

    Simulacre vessament químic

    Els alumnes del CFGS de Salut Ambiental junt amb la Coordinació de Riscos de l'Institut hem realitzat un simulacre de vessament químic al laboratori.
  • Mai 09, 2018

    Els alumnes de 1r curs del CFGS Animació d'activitats fisicoesportives participen a la XVI edició de la Intercicles d'atletisme

    Els alumnes del 1r curs del CFGS Animació d'activitats fisicoesportives han participat en la XVI Intercicles d'atletisme que es va disputar dijous passat, 3 de maig, a la pista d'atletisme del Prat de Llobregat. 30 instituts de Catalunya participen en aquesta competició de 3 dies. Dijous era el torn dels 13 Instituts que són a la 1a divisió d'aquesta prova, l'INS Cal•lípolis va aconseguir una…
  • Mai 09, 2018

    Taller de cremes naturals

    Talles de fabricació de cremes naturals amb les alumnes d'Estètica i Bellesa i de la ma de les professores Fàtima Sarrà i Núria Llorens
  • Mai 09, 2018

    El nostre Institut ha estat a Noruega dins el projecte "Logged-on"

    L’Institut Cal·lípolis ha participat en el Meeting final del Projecte Logged-on (Empowering learning with technology), que s’ha celebrat durant els dies 22 al 28 d’abril del 2018 a la població de Haugesund (Noruega).
  • Abr 26, 2018

    L'Institut Cal·lípolis col·labora en la prevenció de les conductes sexistes

    L'Institut Cal·lípolis amb la col·laboració de l'Ajuntament deTarragona i de l'Aula Municipal de Teatre de Lleida, ha escenificat un teatre que pretenia fer reflexionar l'alumnat del nostre centre sobre els micromasclismes que pasen desapercebuts en la nostra societat
  • Abr 26, 2018

    Taller de Massatge "Kobido"

    Demostració i taller de massatge "Kobido" .
  • Abr 26, 2018

    La sang flueix amb força a l'Institut Cal·lípolis

    Més d'un centenar d'alumnes, professors i membres del PAS de l'Institut Cal·lípolis participen en una nova campanya de donació de sang i teixits realitzada al centre
  • Abr 25, 2018

    Fira de Formació Professional Camins d'FP

    Els propers 3 i 4 de maig es celebra la Fira de Formació Professional Camins d'FP al Recinte Firal del Palau Firal i de Congressos de Tarragona.
  • Abr 24, 2018

    Activitat RCP

    L’associació Projecte Andrea ha realitzat un curs de RCP i DEA als alumnes de Perruqueria dins les Jornades de Salut, benestar i lleure.
  • Abr 22, 2018

    Primer premi Xavier Batlle per a la Mostra d'Imatge Personal

    L'institut ha rebut el Premi Xavier Batlle a les Bones Pràctiques i Innovació Educativa pel seu projecte La Mostra d'Imatge Personal atorgat per l’Associació Catalana per a l’Excel·lència.
  • Abr 22, 2018

    Cap-Gira. Al·lucinant xerrada d'Anton Aymemí

    La xerrada-taller “ Capgirant l’Economia”, a càrrec d’Anton Aymemí, ens ha endinsat en el concepte de l’economia circular, un model d’economia que fa desaparèixer el concepte de brossa o residus canviant-ho per la reutilització i la reinserció en el cicle de producció o directament al mercat.
  • Abr 22, 2018

    Demostració d’un tractament de Micropigmentació de celles.

    Aquest passat dimecres els alumnes de 2n del CFGS d’Estètica integral i benestar han assistit a una demostració de micropigmentació de celles, realitzada per l'empresa N&G i la seva professional Carme Santaolalla. Aquesta empresa porta més de 20 anys en el sector de l'estètica, la micropigmentació, el tatuatge i el piercing. Disposa de les seves pròpies maquines i una gama de pigments…
  • Abr 19, 2018

    Masterclass de Barberia

    Aquest dilluns hem tingut una sessió de barberia a càrrec del Miguel Gigar, ex-alumne del nostre centre.
  • Abr 19, 2018

    II Rescat en muntanya

    Portem a terme la segona edició del simulacre de rescat en muntanya, aquest any implicant a alumnes de tres families professionals diferents. Tot un repte
  • Abr 18, 2018

    Sortida al camp de fitocosmètica amb alumnes de 1r de Diper i 1r d'Estètica

    Interesantíssima i divertida sortida de fitocosmètica.
  • Abr 15, 2018

    II Concurs de Perruqueria a l’Institut Cal·lípolis

    El dimarts 10 d’abril, les alumnes de Grau Mitjà de Perruqueria van participar en el 2n Concurs de Perruqueria que es realitza a l’Institut Cal·lípolis.
  • Abr 13, 2018

    V Jornades de Salut, Benestar i Lleure

    Un any més l'Institut Cal·lípolis inicia les seves Jornades de SBiLL on l'alumnat podrà gaudir d'una formació transversal, especialitzada, oberta i a la vegada diversificada, a més mostrarà un cop més la seva vessant solidària i la creativitat artística.
  • Abr 10, 2018

    Èxit de les Jornades de portes obertes

    El dissabte 7 d’abril ha tingut lloc la Jornada de portes obertes conjunta del Complex Educatiu: Institut Pere Martell, Institut Cal·lípolis i Residències.
  • Abr 10, 2018

    Tarragona Ràdio a l’Institut

    El dijous 5 d’abril, Tàrragona Ràdio va tornar a l’institut per gravar en directe una nova edició de l'espai Eines dedicat a la formació professional. Aquesta vegada alumnes i professors del nostre institut van parlar de forma distesa sobre les V Jornades de salut, benestar i lleure que organitza el centre entre el 23 i el 27 d’abril.
  • Abr 05, 2018

    Els alumnes del Curs de Preparació per a la Incorporació a Grau Superior a punt de la seva decisió.

    No és fàcil escollir quin és el següent pas després d'haver cursat un cicle formatiu de grau mitjà. Molts dubten de si començar a treballar o bé seguir estudiant, altres ho tenen molt clar: els estudis són la seva prioritat. I aquests últims són els alumnes del Curs de Preparació per a la Incoporació a Grau Superior (CPI).
  • Mar 19, 2018

    L'alumnat d'Anatomia Patològica va a la II Jornada Eldine sobre "Actualització en Patologia Mamària"

    Alumnes del cicle d'Anatomia Patològica i Citodiagnòstic han assistit a la II Jornada Eldine celebrada al Palau de Congressos de Tarragona el 15 de març, que enguany ha tractat sobre "Actualització en Patologia Mamària".
  • Mar 15, 2018

    Caixes niu per ocells insectívors en el Complex Educatiu. Salut ambiental - Prevenció de riscos

    Amb l'ajut del Departament d'Esports, el CFGS de Salut Ambiental ha instal·lat caixes nius per ocells insectívors dalt dels arbres del Complex Educatiu
  • Mar 09, 2018

    L’alumnat d'Anatomia Patològica visita el Microscopi electrònic i de fluorescència de la URV

    La setmana passada l’alumnat de segon d'Anatomia Patològica i Citodiagnòstic va fer una sortida a Tarragona per visitar el microscopi electrònic i el microscopi de fluorescència i confocal que es troben al Centre de Recursos Científics i Tècnics de la Universitat Rovira i Virgili.
  • Mar 07, 2018

    El grup de 2n d'Anatomia Patològica comença l'FCT

    Els alumnes de segon d'Anatomia Patològica i Citodiagnòstic s'acomiaden de les classes al centre i comencem les pràctiques (FCT).
  • Mar 07, 2018

    Nou curs DEA impartit al nostre centre

    La formació en competències DEA esdevé cada cop més un element important per a perfil de l'alumnat.
  • febrer 26, 2018

    Reflexologia podal amb les alumnes de 1er CFGS Estètica i benestar

    Els alumnes de 1er del CFGS estètica i benestar han començat la UF2 del Mòdul 5, tècniques per pressió.
  • febrer 26, 2018

    1r i 2n premi al concurs Bodypainting Beauty València 2018

    Els alumnes de Grau Superior de Caracterització: David Villalonga i Silvana de Armas, han guanyat el 2n Premi del Concurs de Bodypainting Beauty de València 2018. També van participar Gemma Chimeno i Dilianis Garcia.
  • febrer 26, 2018

    II Trobada esportiva de les escoles dels barris de ponent de Tarragona

    El divendres 23 de febrer de 2018 es va dur a terme a les instal·lacions de l’Anella Olímpica dels jocs del Mediterrani de Tarragona la II Trobada esportiva de les escoles i instituts dels barris de ponent de Tarragona.
  • febrer 26, 2018

    Els alumnes del CFGM Emergències Sanitàries visiten el 112

    Aquesta setmana els alumnes del Mòdul de Teleemergències de 2on curs del CFGM d’Emergències Sanitàries han pogut gaudir d’un visita a l’edifici del 112 Emergències ubicat a Reus.
  • febrer 16, 2018

    I Concurs Instagram #Callipolisaunclic

    L'institut inaugura el seu compte Instagram amb un concurs fotogràfic adreçat a l'alumnat del centre. Amb aquesta nova xarxa social, juntament amb Twitter i Facebook, el centre vol donar a conèixer el seu dia a dia.
  • febrer 16, 2018

    Salut Ambiental ha sortit de pràctiques!

    Els alumnes de segon curs del CFGS de Salut Ambiental han deixat les aules durant unes setmanes per anar a fer pràctiques a les empreses.
  • febrer 14, 2018

    Demostració de tractaments capil·lars amb "Naturalmente"

    Interessant demostració dels nous tractaments capil·lars a càrrec de "Naturalmente" per als alumnes de 2n curs de grau superior d'Estilisme i direcció de perruqueria.
  • febrer 13, 2018

    Taller de punció i extracció de sang venosa a l'aula d'Anatomia Patològica i Citodiagnòstic.

    Els alumnes de primer del CFGS Anatomia Patològica i Citodiagnòstic han practicat entre ells la punció i extracció de sang venosa sota la supervisió de la infermera Desirée Luque Carrasco de l'Hospital Juan XXIII.
  • febrer 06, 2018

    Futurs citotècnics: Screening citològic a l’aula d’anatomia patològica

    Els alumnes de 2n del CFGS Anatomia patològica i citodiagnòstic es troben a la recta final de les classes a l’institut abans d’anar a fer pàctiques als hospitals i laboratoris. Per això aquests dies són intensos a les classes de citodiagnòstic.
  • Gen 31, 2018

    "Flipped classroom" al mòdul d'anatomia del CFGM Farmàcia i parafarmàcia

    La "flipped classroom" i les TIC aterren al mòdul d'anatomia del CFGM Farmàcia i parafarmàcia de l'Institut Cal·lípolis. El nostre alumnat fa dues disseccions, una de cervell i altra d'un ull de xai, aplicant aquesta nova metodologia docent.
  • Gen 30, 2018

    Visita dels alumnes de la Família d'Imatge Personal a la fira de Barcelona Cosmobeauty

    Com cada any, els alumnes i professors de la família d’Imatge Personal vam gaudir de la fira Cosmobeauty.
  • Gen 30, 2018

    El Saló d’Estètica Cal·lípolis amplia serveis

    L’alumnat de 1r 2n del cicle formatiu de grau superior d’Estètica Integral i Benestar comença les pràctiques curriculars d’atenció al client i ens ofereix tractaments estètics facials i corporals, i de fotodepilació amb llum polsada.
  • Gen 26, 2018

    Sabeu que hi ha un SPA al Cal·lípolis?

    No us ho creureu, però a l’edifici Tàrraco tenim un petit SPA on es pot practicar la hidroteràpia!!!
  • Gen 26, 2018

    L'Institut Cal·lípolis ha participat en "Pinta La Marató"

    El passat desembre l'alumnat de Cures auxiliars d'infermeria, de Farmàcia i parafarmàcia i de Dietètica, de l'Institut Cal·lípolis participaren en el concurs "Pinta La Marató" per conscienciar en els seus cartells de la importància de fer front a les malalties infeccioses
  • Gen 25, 2018

    Cal·lípolis a la jornada formativa Projectes KA2 Erasmus+ per a FP

    Aquesta setmana s'ha celebrat a la seu del Departament d’Ensenyament de Barcelona, una jornada formativa sobre els projectes de cooperació europea en la formació professional dins el marc Erasmus+.
  • Gen 25, 2018

    Segona convocatòria de curs SVB i DEA a l'institut Cal·lípolis

    Curs de Suport Vital Bàsic i Desfibrilador Automàtic dirigit als alumnes del CFGS AAFE, CFGM CAFEMN i Tècnic d’Ensenyaments Esportius majors de 18 anys.
  • Gen 22, 2018

    Demostració de tècniques i tendències en coloració capil·lar amb la casa Alfaparf Milano

    Les alumnes de 1r i 2n curs de Grau Mitjà de Perruqueria aprenen les noves tendències de coloració capil·lar a càrrec de la técnica comercial Ainoa Sotillo.
  • Gen 15, 2018

    Primera convocatòria de curs SVB i DEA a l'institut Cal·lípolis

    Curs de Suport Vital Bàsic i Desfibrilador Automàtic dirigit als alumnes del CFGS AAFE (Animació d'activitats físicques i esportives). Teniu més informació si consulteu el cartell dins d'aquesta notícia.
  • Gen 15, 2018

    Pràctiques de Fotodepilació a l'aula!

    Les alumnes de 1r del cicle formatiu de grau superior d'Estètica Integral i Benestar han començat les pràctiques de fotodepilació dins de la unitat formativa de Mètodes de depilació avançada.
  • Gen 10, 2018

    Concurs a Instagram "Cal·lípolis a un clic"

    L'institut Cal·lípolis inaugura el seu nou compte d'Instagram i ho vol celebrar amb un concurs fotogràfic. T'animes a participar-hi?
  • Gen 07, 2018

    Torneig futbol sala Nadal 2017

    Èxit de participació en el IV torneig de futbol sala organitzat per als alumnes de 1r i 2n d'AAFE* i Futbol. Fins a 12 equips inscrits. Gran actitud, companyerisme i respecte per part de tots els alumnes. Felicitats a tots/es
  • Des 22, 2017

    La perruqueria de l'Institut us desitja molt bones festes!

    L'equip de la perruqueria de l'Institut format per les alumnes del mòdul de projecte de grau superior i del mòdul de síntesi de grau mitjà us desitgem molt bones festes!
  • Des 19, 2017

    Competències de l'alumnat d'estètica en tractaments facials i corporals

    Les alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior d'Estètica practiquen a diari diferents Tractaments Facials i Corporals així com una gran varietat de Teràpies Manuals.
  • Des 15, 2017

    Alumnes del Cal·lípolis guanyen el Segon i Tercer Premi Repsol

    Novament alumnes del nostre centre han estat guardonats amb els Premis d’Investigació de Cicles Formatius de Grau Superior “Repsol” en la seva 17a edició.
  • Des 15, 2017

    A Tarragona Radio es parla de DUAL

    Aquest matí, al programa de radio Eines, s'ha parlat sobre la formació DUAL als institut de Tarragona. L'institut Cal·lípolis ha participat mitjançant els testimonis de dues alumnes que estan cursant aquesta formació
  • Des 11, 2017

    Alumnat de Cures auxiliar d'infermeria assisteix a la jornada commemorativa alletament matern (HJ23)

    El passat dissabte 25 de novembre, alumnat de CAI va assistir a la Jornada Alletament Matern. Es celebraven els 20 anys del reconeixement de l'Hospital Joan XXIII com "hospital IHAN" (Iniciativa per la humanització de l'atenció al naixement i la lactància) abans anomenat "Hospital amic dels nens". Cal recordar que va ser el segon hospital de tot l'estat espanyol en rebre aquest guardó, que atorga…
  • Des 05, 2017

    L'Instititut Cal·lípolis participa en "La Marató" de la solidaritat

    L'institut Cal·lípolis acull una nova edició de "La Marató de TV3" que enguany versa sobre les malalties infeccioses
  • Nov 30, 2017

    El Departament d'Act. Físiques, col·labora amb la Universitat de Lleida, en la formació d'alumnes del Màster de formació de professorat de secundària.

    El departament d'activitats físiques i esportives, mitjançant part de l'equip docent del cicle de CAFEMN, acull durant aquests dies, a l'Arnau Micheo Prats, alumne de l'INEFC de Lleida, que està cursant el Màster de formació de professorat de secundària a la Universitat de Lleida.
  • Nov 27, 2017

    Taller d'extracció de sang realitzat pels alumnes del CFGS laboratori clínic i biomèdic.

    Durant els dies 13 i 23 de novembre. Els alumnes de 2n curs de laboratori clínic i biomèdic han realitzat dos tallers d'extracció de sang, que ha impartit Desirée Luque Carrasco, infermera de l'hospital Joan XXIII i ex-alumna del nostre centre.
  • Nov 27, 2017

    InnovaFP - Assessorament d'Imatge SMO

    Les alumnes del CFGS Estilisme i direcció de perruqueria han realitzat un taller d'assessorament d'imatge personal a usuaris del Servei Municipal d'Ocupació (Tarragona Impulsa), dins del marc del programa InnovaFP.
  • Nov 27, 2017

    Vols preparar-te per als exàmens d'anglès B1/B2?

    Estàs interessat en obtenir els títols B1 o B2 d'anglès? Si és així, l'Institut Cal·lípolis ofereix la possibilitat de preparar-vos per tal de poder superar aquestes proves.
  • Nov 23, 2017

    Erasmus+ "Rediscovery of horses es mou a França"

    Durant els dies 6 a 10 de novembre 8 participants, entre alumnat i equip docent de Conducció d'activitats físiques i esportives en el medi natural, van assistir a un nou meeting del projecte.
  • Nov 21, 2017

    Èxit al taller de perruqueria en el mòdul de síntesi i projecte

    Setmana rera setmana omplim el taller de perruqueria!
  • Nov 21, 2017

    CFGS Salut Ambiental a les XXV Jornades científiques de la Mediterrània

    Els alumnes del CFGS de Salut Ambiental han participat en les XXV Jornades Científiques de la Mediterrània, amb el tema "Epidemiologia ambiental al Camp de Tarragona". Han après un munt de coses noves i han aprofundit en temes tractats a classe. Molt interessant!
  • Nov 20, 2017

    Participació de professors del Departament de Sanitat al Curs «Noves tècniques de rutina al laboratori"

    Professors del Departament de Sanitat del nostre institut han assistit al Curs de formació «Noves tècniques de rutina al laboratori», que s' ha impartit durant els mesos d'octubre i novembre a Reus.
  • Nov 15, 2017

    Curs de diagnòstic i tractaments capil.lars amb CTC al Gremi de Perruqueria de Tarragona

    Aquest matí hem assistit amb les alumnes de 2n curs de grau superior d'Estilisme i direcció de perruqueria a un interessant curs de CTC de Diagnòstic i tractaments capil.lars al Gremi de Perruqueria de Tarragona
  • Nov 15, 2017

    El CFGS Salut Ambiental inspecciona el riu Gaià

    Els alumnes de primer del CFGS de Salut Ambiental de l'Institut Cal·lípolis han estat aquest divendres inspeccionat el riu Gaià al seu pas per Santes Creus.
  • Nov 14, 2017

    Continuem millorant instal·lacions a l’institut!

    Un dels objectius anuals del centre és millorar les instal·lacions (aules, tallers, laboratoris) i el seus equipaments per tal de donar un millor servei educatiu als nostres alumnes.
  • Nov 12, 2017

    Participació de l’institut a la XV Jornada de Qualitat a l’Ensenyament

    Professorat del nostre institut ha participat a la XV Jornada de Qualitat a l’Ensenyament celebrada el 9 de novembre al Campus de la UAB.
  • Nov 12, 2017

    Professors de FOL participen en les Jornades Tarragona Impulsa

    El passat 9 de novembre va tenir lloc la VI Jornades Tarragona Impulsa, organitzades per la Conselleria d'Ocupació i Desenvolupament econòmic de l'Ajuntament de Tarragona de gran interès pedagògic.
  • Nov 12, 2017

    Google Apps dins la Formació Professional

    S’ha iniciat un nou curs de formació sobre les aplicacions Google per al nostre professorat, impartit per 3 professores del mateix l’institut que pertanyen al grup de treball del projecte Erasmus+Logged-on.
  • Nov 12, 2017

    II Jornada Erasmus+ a l'Institut Cal·lípolis

    Jornada informativa i de difusió del programa Erasmus+.
  • Nov 12, 2017

    Lluita biològica contra vespes i mosquits

    Original iniciativa de l'Institut Cal·lípolis per al control de plagues
  • Oct 31, 2017

    Utilitzem el mòbil a l'aula! Cinquena trobada del Projecte Erasmus+ Logged-On a Ennis, Irlanda

    Durant la setmana del 23 al 27 d’octubre professors dels 5 països participants han compartit bones pràctiques sobre l’aplicació de les noves tecnologies amb dispositius mòbils a l’aula.
  • Oct 31, 2017

    Emprenedoria FP de la mà de Repsol

    Gran oportunitat per als nostres alumnes emprenedors de la mà de la fundació Repsol. Dia 3 de novembre a les 12:30h al teatre del complex. Animeu-vos!!
  • Oct 27, 2017

    Caminar és fer salut. Avuí Farena-Cogullons

    Alumnes del cicle formatiu de Conducció d'activitats físiques i esportives en el medi natural us proposen una passejada pels boscos de la Serra de Prades.
  • Oct 11, 2017

    Gràcies als pares i mares!

    El dilluns 2 d'octubre vam fer la reunió d'inici de curs amb els pares i mares dels alumnes que han començat estudis a l'institut.
  • Oct 11, 2017

    Primer programa Eines en directe des de l'institut

    El programa Eines de Tarragona Ràdio inicia temporada amb un programa en directe en el nostre institut.
  • Oct 10, 2017

    Obrim el saló d'estètica!

    El proper dimarts 17 d'octubre, el seminari d’estètica obre les portes dels seus tallers al públic oferint un ampli ventall de serveis d'estètics, aparatologia d’última generació i alta cosmètica.
  • Oct 02, 2017

    Inauguració del saló de perruqueria

    El proper dilluns dia 2 d'octubre reobrim el saló de perruqueria un curs més amb moltes ganes d'oferir-vos tot tipus de serveis amb productes de qualitat i tracte excel.lent!
  • Set 25, 2017

    Reunió de pares i mares curs 2017-2018

    El proper dilluns 2 d'octubre es farà la reunió informativa per als pares i mares dels nous alumnes que han iniciat estudis a l'institut el curs 2017-2018.
  • Set 20, 2017

    Nou vídeo promocional de la família d'esports

    Durant els mesos de gener i febrer s´ha portat a terme la filmació i producció del vídeo promocional de la família d'esports per part d'alumnes de l'Institut Pere Martell
  • Jul 27, 2017

    Curs CLIL a Finlàndia

    La setmana passada, un grup de professors de Catalunya de CFGM i CFGS van participat en una estada de mobilitat formativa a Finlàndia en el marc del programa Erasmus+ (KA1), i a través del projecte institucional del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. // Last week, a group of Catalan teachers from CFGM and CFGS participated in a mobility event in Finland under the Erasmus +…
  • Jul 21, 2017

    Informació sobre inici de curs 2017-2018

    El dijous 14 de setembre s'inicien les classes del curs acadèmic 2017-2018. L'acollida de l'alumnat que s'incorpora a nous estudis a l'institut tindrà lloc al Teatre del Complex educatiu a les 10 h del matí. El dilluns 2 d'octubre es farà la reunió informativa per als pares dels nous alumnes.
  • Jun 30, 2017

    Els alumnes de Cardiff ja han tornat a casa!

    Els alumnes dels CGFM de Cardiff el dia 26 de juny van acabar el seu període de pràctiques en el marc Erasmus+ Project.
  • Jun 27, 2017

    Matrícula oberta! Curs de 3r nivell futbol. Institut Cal·lípolis

    Vine a l'institut Cal·lípolis a fer el CFGS de tècnic superior en futbol (3r nivell).
  • Jun 23, 2017

    Acte de graduació FP Dual

    El dilluns 19 de juny es va celebrar l’acte de graduació de l’alumnat d’FP dual de les comarques de Tarragona a les instal·lacions del Complex Educatiu.
  • Jun 21, 2017

    Acte de graduació i lliurament Premis Cal·lípolis

    El dimecres 21 de juny hem celebrat l’acte de graduació de la promoció 2016-2017. Enhorabona a tots!
  • Jun 13, 2017

    Acte de graduació dels tècnics esportius

    El dimarts 6 de juny, a l’Auditori Rafael Nebot de la Secretaria General de l’Esport a Esplugues de Llobregat es va celebrar l’Acte de graduació del Tècnics Esportius on es va fer el reconeixement per part del Departament d’Ensenyament i de la Secretaria General de l’Esport a la trajectòria acadèmica dels estudiants que han finalitzat els estudis de grau superior especialitzats en diferents…
  • Jun 08, 2017

    Experiència Erasmus+ a Cardiff

    Els alumnes de GM d'Imatge personal i Esports ja han arribat a Cardiff!!!
  • Jun 08, 2017

    Alumnes de farmàcia -Estada Erasmus a Malta-

    Les alumnes del Cicle de Farmàcia i parafarmàcia, Felicia Ciora i Paula Márquez, es troben ja realitzant la seva estada formativa a Malta dins del programa Erasmus+
  • Jun 06, 2017

    Els Erasmus a Tarragona ràdio

    El dijous 1 de juny, l'institut ha participat en el programa Eines del Matí de Tarragona Ràdio, en un programa dedicat als programes educatius europeus dins del marc Erasmus+.
  • Jun 06, 2017

    Ars medica in Olympiis - InnovaFp

    Caracterització "in vivo" d'una consulta mèdica a l'època greco-romana, dins les Jornades TarracoViva 2017
  • Mai 28, 2017

    Alumnes de CFGS Estètica Integral i Benestar a Gal·les -Erasmus+

    Les alumnes de 1r d'Estètica Integral i Benestar, Aina Aranda, Remei Banús i Ivana Sancho ja han començat la seva estada Erasmus + a Bridgend, Gal·les.
  • Mai 18, 2017

    Meeting Logged On a Val di Fassa (Itàlia)

    Val di Fassa (Itàlia) ha estat el lloc d'acollida del darrer i interessantissim meeting d'aquest curs escolar dins del projecte Erasmus+ "Logged On" centrat en dispositius móbils aplicats a l'aula.
  • Mai 17, 2017

    Xerrades de Toni Caparrós: Gran professional del món de l’entrenament

    Durant aquest curs, a l'Institut Cal·lípolis, hem gaudit d’una xerrada a càrrec del conegut Dr. en Ciències de l’Activitat física i l’Esport, Toni Caparrós. Actualment, el Toni, és Preparador Físic de la Selecció Espanyola de Bàsquet i dels jugadors dels Memphis Grizzlies a la NBA.
  • Mai 16, 2017

    Atorgament del segell de qualitat EQAMOB&Co a Perruqueries de Tarragona

    L’Institut Cal·lípolis, com a organisme adjudicador del segell de qualitat EQAMOB que pretén posar en valor les empreses que acullen a estudiants d’altres països, ha proposat a les perruqueries ECO&HAIR, FASHION i OKTOBER de Tarragona com a mereixedores d’aquest distintiu.
  • Mai 12, 2017

    1r Concurs de Perruqueria organitzat per Cal·lípolis

    El dimarts 25 d'abril les alumnes de 2n de grau mitjà de Perruqueria i cosmètica capil·lar van gaudir del 1r concurs de Perruqueria organitzat pel nostre institut amb la col·laboració i patrocini de Schwarzkopf.
  • Mai 09, 2017

    El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a Catalunya i Unitat de Servei Vital Bàsic (USVB)

    El dimecres 26 d'abril els alumnes d'Emergències Sanitàries van assistir a una xerrada sobre el desplegament del Sistema d'Emergències Sanitàries de Catalunya i després van utilitzar els nous recursos que presenten les noves ambulàncies del SEM. Totes dues activitats molt interessant per la seva futura formació.
  • Mai 09, 2017

    XI Trobada esportiva d'escoles d'educació especial

    El divendres 5 de maig, al Complex Educatiu de Tarragona es va celebrar la XI Trobada Esportiva d'Escoles d'Educació Especial organitzada per l’Institut Cal•lípolis, l’Escola Solc i el Consell Esportiu del Tarragonès.
  • Mai 05, 2017

    Visita de l'Institut alemany Gertrud-Baümer Berusfskolleg

    El nostre Institut rep la visita amb Erasmus+ de l'Institut alemany Gertrud-Baümer Berusfskolleg amb 12 alumnes, van venir a la setmana del Benestar i Lleure que organitza l'Institut i va ser una gran experiència.
  • Mai 02, 2017

    Estada Erasmus del centre ISA Training de Cardiff

    L'institut acull un grup d'alumnat i professorat d'Imatge Personal provinent de l'escola ISA Training de Cardiff.
  • Mai 02, 2017

    Estada formativa del College Cymoedd dins el marc europeu Erasmus+ al Cal·lípolis

    L'Institut ha acollit en les darreres setmanes alumnes i professors del nostre soci gal·lès provinent del College Cymoedd en una estada formativa dins el marc europeu Erasmus+.
  • Abr 30, 2017

    I Trobada esportiva de les escoles dels barris de Ponent de Tarragona

    El divendres 28 d’abril de 2017, al Camp Municipal d’Esports de Tarragona es va celebrar la I Trobada Esportiva de les Escoles i Instituts dels barris de Ponent de Tarragona organitzada conjuntament pel Pla Educatiu d’Entorn de l’Ajuntament de Tarragona, el Consell Català de l’Esport i els alumnes de primer curs del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Animació d’Activitats Físicoesportives de…
  • Abr 28, 2017

    Eines per potenciar les TIC dins la FP

    El projecte “Logged on” es fa extensiu a tot el professorat de l’institut Cal·lípolis mitjançant un curs de formació per divulgar les TIC a l’aula.
  • Abr 25, 2017

    Setanta participants d’arreu Europa ens han visitat (Re|discovery of horses) !!!

    Algunes dades: Cinquanta-dos alumnes, divuit professors, nou països, 15000 Km. recorreguts, cinc dies, sis workshops ofertats, divuit activitats organitzades, set nous vídeos al Canal Youtube del centre, divuit alumnes d’Emergències sanitàries, setze d’Estètica integral i benestar, sis de Conducció d'activitats físicoesportives en el medi natural, set professors de Cal·lípolis…
  • Abr 25, 2017

    Finalitza el Mòdul de Projecte de la Perruqueria de l'Institut

    El dimecres dia 19 d'abril va finalitzar el Mòdul de Projecte del Cicle Formatiu de Grau Superior d'Estilisme i Direcció de Perruqueria, un projecte on les alumnes van supervisar i dirigir les alumnes de Grau Mitjà en les diferents tasques i van poder coordinar un saló de perruqueria amb clients reals.
  • Abr 24, 2017

    Nou rècord de visitants a la jornada de portes obertes del Complex Educatiu

    El dissabte 22 d'abril ha tingut lloc la jornada de portes obertes del Complex Educatiu amb un èxit de convocatòria. Més de 600 persones, entre futurs estudiants i familiars, s'han concentrat al Teatre del Complex per poder visitar i conèixer de primera mà l'Institut Cal·lípolis, l'Institut Pere Martell i les residències. L'afluència de persones interessades en visitar els dos centres de formació…
  • Abr 20, 2017

    Rescat de quatre alumnes de Cal·lípolis a la Serra de Montsant (Simulacre)

    Durant el matí del passat dimecres dia 19 d’abril es va portar a terme amb èxit el simulacre de rescat de quatre alumnes "malferits" durant una pràctica de senderisme a les muntanyes del Montsant entre Cornudella del Montsant i Albarca
  • Abr 20, 2017

    Pedalada reinvindicativa al Complex Educatiu

    Avui dia 19 d'abril hem celebrat el Dia Internacional de la Bicicleta amb la pedalada reivindicativa prevista des dels equips del projecte Escoles Verdes dels Instituts Vidal i Barraquer de Tarragona, Institut Pere Martell i Institut Cal·lípolis del Complex Educatiu, amb la colaboració del Grup Movilitat de Tarragona i el Grup Ciclista Camp Clar.
  • Abr 18, 2017

    III Concurs fotogràfic de prevenció de riscos

    El Departament de Formació i Orientació Laboral, convoca el III Concurs Fotogràfic de Prevenció i Protecció davant del Riscos laborals. Trobaràs les bases a la pàgina web de l'Institut i al Facebook de FOL. Anima't i participa!!!.
  • Abr 18, 2017

    L'anglès a l'Institut Cal·lípolis

    L’anglès es troba cada cop més present al nostre centre. Aquest curs el departament d’anglès ha organitzat durant la Setmana de la Salut, Benestar i Lleure un conjunt d’activitats que han permès acostar d’una manera més lúdica aquesta llengua estrangera a l’alumnat.
  • Abr 16, 2017

    X Mostra d'Imatge Personal al Cal·lípolis

    El dia 6 d'abril vam assistir a la Mostra d’Imatge Personal que enguany compleix 10 anys ininterromputs d’expressió artística dels alumnes d’aquesta família professional. La Mostra s'ha convertit en un referent a nivell de l'FP d'Imatge Personal a Catalunya.
  • Abr 12, 2017

    Campanya de donació de sang a l’Institut Cal·lípolis

    La campanya de donació de sang mostra l'esperit solidari de l'alumnat, professorat i PAS de l'Institut Cal·lípolis.
  • Abr 01, 2017

    L'Institut a la Fira Camins d'FP a Reus

    Els propers 5 i 6 d'abril podreu visitar l'expositor de l'Institut Cal·lípolis a la Fira Camins d'FP.
  • Abr 01, 2017

    Ja tenim Twitter !

    El nostre Twitter ha començat a "volar".No et perdis cap novetat !fes una recerca escrivint: @icallipolis o Institut callipolis i Subscriu-te. Ens veiem en un "Twit".
  • Mar 31, 2017

    L’Institut recull la Q de Plata de l’Excel•lència educativa

    L’institut ha rebut el certificat de Q de Plata de l’Excel•lència Educativa de mans del President del Consell Català de l’FP, Sr. Jordi Ficapal i del President de Qualicat, Sr. Pere Canyadell, en el transcurs de la 6a Jornada de l’Excel•lència Educativa celebrada a Barcelona.
  • Mar 31, 2017

    Pedalada reivindicativa al Complex Educatiu

    Amb motiu del Dia Mundial de la Bicicleta, el dimecres 19 d’abril, s’ha organitzat un acte per reivindicar una via d’accés segura per a vianants i bicicletes, que connecti Tarragona amb el Complex Educatiu. La pedalada popular i reivindicativa comptarà amb un acte de suport a la plaça del Complex on participaran alumnes dels instituts Cal·lípolis i Pere Martell
  • Mar 28, 2017

    IV Jornades de salut, Benestar i Lleure (3 a 6 d'abril de 2017)

    Les Jornades de salut, Benestar i Lleure ja estan en la seva IV edició i enguany venen carregades d'activitats organitzades per les tres famílies del centre. El nostre alumnat rebrà una formació complementària i interdisciplinar gràcies al nostre claustre i a les nombroses empreses i exalumnes que hi participen.
  • Mar 28, 2017

    Els alumnes del CFGM de Conducció d'Activitats físiques i esportives en el medi natural s'estrenen en "solitari"

    En muntanya arriba un moment que cal demostrar l'autonomia i el domini del medi per portar a terme una activitat....i aquest moment a arribat per als "CAFEMN"
  • Mar 16, 2017

    La Consellera d'Ensenyament visita l'Institut Cal·lípolis

    La Consellera d'Ensenyament ha visitat el nostre institut i s'ha entrevistat amb empreses, alumnes i professors del projecte d'FP dual del centre.
  • Mar 16, 2017

    Visita dels alumnes de 1er de Documentació Sanitària al Hospital Parc Taulí de Sabadell

    El passat dijous 16 de Febrer els alumnes de 1er de Documentació Sanitària van poder visitar el servei d'Arxiu i Documentació de l'hospital Parc Taulí de Sabadell.
  • Mar 08, 2017

    II CONCURS D'ELEVATOR PITCH. ENTREGA DE PREMIS.

    Avui, 8 de març, dintre de les activitats programades per fomentar l’emprenedoria entre els nostres alumnes, s'ha procedit a la entrega dels premis del Concurs d’Elevator Pitch, un vídeo de durada breu, en el qual els alumnes han de presentar de forma atractiva la seva idea de negoci.
  • Mar 07, 2017

    L’ FP Dual de Perruqueria a l’Institut Cal·lípolis, un model d’èxit

    La Comissió Dual de l'Institut Cal.lípolis fa una valoració de la implantació de la modalitat dual a les perruqueries
  • Mar 06, 2017

    InnovaFp - Carnaval Nit d'Artistes de Cambrils 2017

    Per segon cop, participem en el Carnaval de Cambrils, caracteritzant als actors de Nit D'Artistes en els polítics del Consistori, dins d'un projecte InnovaFp.
  • Mar 06, 2017

    JORNADA TREBALL VALORS ESPORTIUS: JOCS DEL MEDITERRANI. BONAVISTA

    El passat 15 de Desembre de 2016 va tenir lloc la Jornada de Treball en valors esportius, organitzada conjuntament entre els professors i alumnes de l’Institut Cal.lípolis, l’escola Bonavista i l’Escola Joan XXIII. Tot un èxit de convivència esportiva, i enllaçant amb els propers Jocs del Mediterrani, vam gaudir de la visita de la Mascota dels Jocs.
  • Mar 06, 2017

    El alumnes del CFGM de Cures d'Auxiliar d'Infermeria visiten el YoMo: the Youth Mobile Festival

    El dimecres 1 de març l’alumnat de CAI es va desplaçar fins a la Fira de Montjuïc (Barcelona) per visitar el YoMo, un recinte d’exposicions en què els alumnes van poder experimentar els avenços de la ciència, la tecnologia, l’enginyeria i les matemàtiques en l’àmbit educatiu gràcies a activitats pràctiques i interactives, tallers, xerrades, entre d’altres.
  • Mar 02, 2017

    L’Erasmus “Re|Discovery of horses” a Sicília (Itàlia)

    Des del dia 25 de febrer a l’1 de març a tingut lloc, a la petita població de Giarre (Sicília), la segona reunió transnacional de gestió del projecte “Re-discovery of horses”
  • Mar 02, 2017

    Ja és carnaval al Cal·lípolis

    Figuetaire al Cal·lípolis, ja és aquí el Carnaval
  • febrer 20, 2017

    El CFGS de Salut Ambiental a la "San Miguel"

    El CFGS de Salut Ambiental ha realitzat una visita a les instal·lacions de la fàbrica San Miguel a Lleida com una activitat més dins del seu crèdit de Control i vigilància de la contaminació d'aliments.
  • febrer 13, 2017

    Servei d’assessorament i reconeixement de l’experiència laboral.

    Et donem tota la informació dels processos de RECONEIXEMENT i ASSESSORAMENT que portem a terme a l'Institut Cal·lípolis.
  • febrer 09, 2017

    II Concurs Elevator Pitch

    Es convoca el II CONCURS D'ELEVATOR PITCH (vídeo d'explicació d'un projecte empresarial) en el que participaran els instituts de formació professional de Tarragona.
  • Gen 10, 2017

    IFEST 2016

    El dia 20 de desembre un grup d'alumnes del nostre Institut va assistir a la gran festa de la emprenedoria i la innovació: IFEST 2016.
  • Gen 08, 2017

    Sessió Nadalenca de l'Activa't dedicada a les fruites i hortalisses

    L'última sessió de l'Activa't abans de les vacances de Nadal amb els alumnes de 2n ESO de l'institut Collblanc ha estat dedicada a les #fruites i les #hortalisses amb una ambientació molt nadalenca
  • Des 21, 2016

    El Cicle d’Emergències Sanitàries participa en el simulacre d'un accident aeri a l'Aeroport de Reus

    El passat dia 22 de novembre un grup d’alumnes de 1r i 2n d’Emergències Sanitàries van participar amb el simulacre d’un accident aeri a l’Aeroport de Reus.
  • Felicitación insti 2016
  • Des 19, 2016

    Els alumnes d' Emergències Sanitàries col·laboren en el simulacre d'evacuació al Palau de congressos de Tarragona.

    El dia 16 de desembre al Palau de Congressos de Tarragona es va realitzar un simulacre d'evacuació on van participar primer i segon d'Emergències Sanitàries.
  • Des 16, 2016

    Alumnes del Cal·lípolis guanyen el Primer i Tercer Premi Repsol

    Quatre alumnes de l’institut han estat premiades amb el Primer i el Tercer Premi d’Investigació de Cicles Formatius de Grau Superior – Repsol en la seva 16a edició.
  • Des 12, 2016

    Visita al centre tecnològic Mestral

    Els alumnes de primer del CFGS de Salut Ambiental han visitat el centre tecnològic Mestral, ubicat a l’antiga central nuclear Vandellòs I.
  • Des 07, 2016

    20 de desembre de 2016: Visita als túnels del Complex Educatiu, la nostra vessant més solidària.

    La visita als túnels de la laboral, no solament és una activitat de descoberta del nostre entorn, sinó que pretenem anar més enllà i mostrar la nostra vessant més solidària. Amb aquesta visita, contribuirem a recaptar fons per l'ONG Proactiva Open Arms , organització no governamental de Badalona, que té com a missió rescatar del mar a refugiats.
  • Des 06, 2016

    Eleccions al consell escolar: els alumnes trien els seus representants

    El dia 30 de Novembre es van celebrar les eleccions al consell electoral. A llarg de matí els alumnes del centre van poder anar a votar per tal d'escollir els seus representants durant els pròxims quatre anys
  • Des 06, 2016

    Canes a l'aire

    Llegiu l'article del Diari de Tarragona, amb la participació de la nostra professora d'Estilisme Carmen Ortega.
  • Des 06, 2016

    Els alumnes de 2n de Dietètica comencen el Projecte Activa’t 2016-2017

    Des del curs 2010-2011 l’Institut Cal·lípolis,(alumnes i equip docent del CFGS de Dietètica), i l’Institut Collblanc de La Canonja (alumnes i equip docent d’educació física), col·laboren en el desenvolupament del Projecte ACTIVA’T.
  • Des 01, 2016

    Els alumnes de 1r d'AAFE a la pista d'atletisme de Cambrils

    Els alumnes de 1r curs del CFGS d'Animació d'Activitats Físiques i Esportives han realitzat bona part de les classes pràctiques d'Atletisme, d'aquest mes de novembre, a les instal·lacions de Cambrils.
  • Nov 30, 2016

    Calendari de preinscripció fútbol segon nivell

    Calendari de preinscripció i matrícula: PREINSCRIPCIÓ DEL 9 AL 22 DE DESEMBRE PUBLICACIÓ RELACIÓ BAREMADA DE SOL·LICITUDS 9 DE GENER RECLAMACIONS A LA RELACIÓ BAREMADA 9 DE GENER PUBLICACIÓ RELACIÓ BAREMADA DEFINITIVA 10 DE GENER PUBLICACIÓ ALUMNAT ADMÉS 11 DE GENER PERÍODE DE MATRÍCULA DEL 12 AL 13 DE GENER DATA D’INICI DE CURS 16 DE GENER Documentació que cal portar en la preinscripció: Si…
  • Nov 29, 2016

    El CFGS de Salut Ambiental col·labora amb el Projecte Rius de l’associació Hàbitats.

    El Projecte Rius es fonamenta en el treball que realitzen diferents grups de voluntaris. En el nostre institut són els alumnes de primer curs del cicle de Salut Ambiental qui participen en aquesta activitat.
  • Nov 29, 2016

    Èxit en la perruqueria que han montat els alumnes

    Els alumnes de 2n de Perruqueria i cosmètica capil.lar en el mòdul de Síntesi i els alumnes de 2n d'Estilisme i direcció de perruqueria en el mòdul de projecte han muntat una perruqueria que està funcionant amb molt d'èxit.
  • Nov 22, 2016

    Finalitza l’acollida del Meeting Erasmus+ Logged-on

    Dues intenses i interessantíssimes jornades de formació sobre les utilitats i possibilitats dels dispositius mòbils a l’aula van centrar els continguts del projecte Logged-on a casa nostra.
  • Nov 18, 2016

    Pilates per als professors

    Els professors de l'institut Cal.lípolis, un any més posen en pràctica un taller de pilates.
  • Nov 15, 2016

    Els alumnes de 2n d'Anatomia Patològica visiten el centre de microscòpia de la URV

    Per tal de diagnosticar una patologia, els alumnes de 2n d’Anatomia Patològica de L’Institut Cal•lípolis ho saben ja molt bé, és imprescindible dur a terme una bona recol•lecció de la mostra i un bon processat d’aquesta. Un cop això s’ha realitzat, si tot ha anat correctament, s’utilitzen diversos equips de microscòpia per tal d’observar la preparació i emetre un diagnòstic.
  • Nov 12, 2016

    L’Institut reconegut en l XIV Jornada de Qualitat a l’Ensenyament

    L’institut ha participat en la XIV Jornada de Qualitat a l’Ensenyament. Durant la jornada el nostre centre ha estat reconegut pel Departament d’Ensenyament per la seva contribució a la qualitat en haver aconseguit la Q de plata de l’excel·lència educativa el passat mes de maig.
  • Nov 09, 2016

    Telèfon a l’aula...per què no?.....

    L'institut Cal·lípolis acull el tercer Meeting internacional del projecte Erasmus "Logged-on" vinculat a webs 2.0, APPs i tecnologia mòbil....
  • Nov 09, 2016

    Sessió formativa de biotricologia a l'Institut a càrrec de CTC

    El taller del nostre Institut es va convertir en una aula on alumnes i empreses del sector van gaudir d'una jornada formativa de biotricologia
  • Nov 08, 2016

    El CFGS de Salut Ambiental a les XXIV Jornades Científiques de Mediterrània

    El passat dimecres dia 2 es van celebrar un any més les Jornades Científiques de Mediterrània i el CFGS de Salut Ambiental del nostre centre hi va participar activament.
  • Nov 05, 2016

    Institut Cal•lípolis a favor de Proactiva Open Arms

    El grup d’Escola verda de l’Institut col·laborarà amb l’ONG Proactiva Open Arms.
  • Oct 27, 2016

    I Jornades Erasmus+ a l’Institut Cal·lípolis

    Alumnat del centre ha assistit a les I jornades de difusió del programa Erasmus+ que han tingut lloc els dies 18 i 20 d’octubre al centre.
  • Oct 20, 2016

    Bateig de muntanya per als alumnes de CAFEMN

    Aquesta setmana els alumnes del CFGM de Conducció d'Activitats Físiques i Esportives (CAFEMN) han realitzat la primera ruta de muntanya de senderisme.
  • Oct 20, 2016

    Curs a CTC Barcelona amb 2n d'Estilisme

    Interessant curs avui a Barcelona amb el grup de 2n de Grau Superior d'Estilisme i direcció de perruqueria al Col.legi de biòlegs a càrrec d'Eni Gómez, directora de CTC. El contingut del curs era la biotricologia, la nova ciència que estudia el cabell. Les alteracions en la quantitat del cabell i les alopècies.
  • Oct 14, 2016

    La Marató TV3

    Torna La Marató de TV3 L'institut Cal·lípolis un cop més col·laborarà amb La Marató, que enguany versarà sobre l'Ictus i lesions medul·lars. Apunta't a les xarrades!
  • Oct 03, 2016

    Alumnes de CAFEMN viatgen a Alemanya en un projecte ERASMUS+

    Des del curs 2015-2016 el nostre centre desenvolupa el projecte Erasmus “Re-discovery of horses” juntament amb altres 8 països de la comunitat europea. En aquesta ocasió el Meeting ha tingut lloc a Bremerhaven, ciutat Alemanya que ha acollit durant els dies 26 al 30 de setembre la celebració de diferents activitats didàctiques en relació amb el mon del cavall i més concretament amb el tòpic…
  • Oct 02, 2016

    Saló de perruqueria Tàrraco

    Obrim el saló de perruqueria Tàrraco el dimecres dia 5 d'octubre, és el mòdul de projecte del CFGS d'Estilisme i direcció de perruqueria i el mòdul de síntesi del CFGM de Perruqueria i cosmètica capil.lar.
  • Set 12, 2016

    Participació del centre a les Jornades de promoció de l'emprenedoria

    El passat dijous 8 de setembre professorat del centre han assistit a les I Jornades de Promoció de l'Emprenedoria i de la Innovació per al professorat a l'Espai Tabacalera.
  • Jul 18, 2016

    L’alumne Roger Llagostera Queralt de Salut ambiental gaudeix d’una beca a Alemanya

    Roger Llagostera Queralt, alumne del CFGS de Salut Ambiental, ha estat sel·leccionat per gaudir d’una beca Sommerakademie Freiburg 2016, del projecte “Alemany a l'àmbit professional”, atorgada per l’Institut Goethe amb el recolzament del Ministeri d’ Exteriors alemany.
  • Jul 18, 2016

    Finalitza l'estada Erasmus + a Malta de les alumnes de CFGM de Cures Auxiliars d'Infermeria

    Les alumnes de cures auxiliars d’infermeria (CAI), Cristina Òdena i Natàlia Mertscheit, acaben de tornar de Malta, on han gaudit d'una beca Erasmus+ per realitzar un mes de pràctiques a la residència de gent gran Dar Saura, situada a Rabat, Malta. Les alumnes han millorat força l'anglès i han visitat moltes de les ciutats de Malta com la preciosa ciutat emmurallada de Mdin.
  • Jul 18, 2016

    L’Institut participa en el Grup de treball d’iniciatives d’aprenentatge en l’FP del Consell de Relacions Laborals.

    L’Institut ha estat convidat a participar en el grup de debat del Grup tècnic de models i iniciatives d’aprenentatge i pràctiques en la formació professional del Consell de Relacions Laborals.
  • Jul 14, 2016

    Beques Formació Professional 2016/2017. Fundació Repsol

    La Fundació Repsol en col·laboració amb els complexes industrials de Repsol i Petronor ofereix un programa de beques amb l’objectiu de promoure la Formació Professional com una opció educativa, millorant d’aquesta manera la inserció laboral dels joves.
  • Jul 08, 2016

    II Concurs de Fotografia de Prevenció de Riscos Laborals, patrocinat per Cryssa i Dalgo

    L’alumna Míriam Escobar del cicle de grau mitjà de Farmàcia i parafarmàcia ha guanyat la segona edició del Concurs de Fotografia de Prevenció de Riscos Laborals que organitza el Departament de FOL de l’institut.
  • Jul 06, 2016

    Acte de cloenda del curs 15-16 i lliurament Premis Cal·lípolis

    El 21 de juny ha tingut lloc la cloenda del curs 15-16 i l’acte de lliurament dels Premis Cal·lípolis.
  • Jul 06, 2016

    Finalitza Erasmus+ a Duisburg, Alemanya

    Un any més hem tornat a repetir l’experiència ERASMUS+ amb el projecte Tarraco-Duisburg (Alemanya)....
  • Jul 06, 2016

    Joves per l'Ocupació

    Aquest mes de juny ha finalitzat el programa Joves per l’Ocupació que es realitza al nostre Institut amb col.laboració amb l’Ajuntament de Tarragona.
  • Jul 06, 2016

    Erasmus+ a Polònia

    L'alumna Nerea Sola del CFGS Laboratori de diagnòstic clínic viatja a Polònia amb una beca Erasmus+
  • Jun 21, 2016

    Erasmus+ a Cardiff

    Erasmus+ a Cardiff: CFGS de Caracterització i maquillatge professional, CFGM d’Estètica i Bellesa i CFGS Animació d’Activitats Físiques i Esportives
  • Jun 09, 2016

    El nostre centre a "Cat Skills"

    Aquesta setmana s´ha celebrat el campionat de Catalunya de formació professional Catskills,on els joves que es formen en determinats estudis competeixen per les habilitats propies de l´ofici.
  • Jun 09, 2016

    El nou videoclip de la cantant Shura rodat a l'institut

    En les darreres setmanes es va filmar a les instal·lacions del Complex Educatiu i a les del centre un videoclip de la cantant anglesa Shura.
  • Jun 05, 2016

    Erasmus+ a Malta, CFGS de Dietètica

    Aquest dilluns 30 de maig els dos alumnes del CFGS Dietètica que han gaudit d’una beca Erasmus + van tornar a Tarragona després de dos mesos fent pràctiques en el centre Kenn Ghal Sahhtek de Malta, residència i centre de dia per al tractament de trastorns de l’alimentació com anorèxia i bulímia, i obesitat.
  • Cliqueu sobre la imatge per ampliar-la
    Mai 29, 2016

    L'Institut aconsegueix el reconeixement +400 en el model d'excel·lència e2cat

    Aquest dijous 26 de maig, l'institut ha participat en la Jornada de Cloenda del Projecte de Qualitat i Millora Contínua, explicant la seva recent experiència en la renovació de la certificació en el model d'excel·lència e2cat.
  • Mai 27, 2016

    I Jornades d'ensenyaments esportius: Qualitat i esport

    El divendres 12 de maig a l’Auditori del Consell Català de l’Esport a Esplugues de Llobregat es va celebrar la I Jornada d’Ensenyaments Esportius: Qualitat i Esport.
  • Mai 14, 2016

    Dues de les nostres alumnes entrevistades a la TAC12!!

    Fem que passi! Avui hem anat al Plató1 de TAC12 en el que els presentadors del programa-magazine "Fem que passi" han entrevistat a les alumnes Aitana Sanchez i Elisabet Llaberia, que han d'anar a Munich com a representants espanyoles al campionat mundial de Bodypainting. També ha participat una de les professores del cicle. A més d'il.lustrar l'entrevista amb bones imatges del CFGS…
  • Mai 10, 2016

    Conferència Alfred Rodríguez Picó

    El famós meteoròleg , senyor Alfred Rodríguez Picó, ha fet una conferència al nostre centre.
  • Mai 10, 2016

    Ensenyaments Esportius: Bloc comú Cicle Inicial LOE

    El curs 2016-2017, pots cursar a l’Institut Cal·lípolis, el Bloc Comú del Cicle Inicial dels Ensenyaments Esportius LOE, per a les especialitats de bàsquet, atletisme, busseig esportiu, espeleologia, esports eqüestres, esgrima, esports de combat, i d’altres. Hem dissenyat un calendari i un horari pensant en totes aquelles persones que desitgen iniciar, ampliar o completar els seus estudis…
  • Mai 10, 2016

    Ruta de senderisme de 100 km per als CAFEMN !

    Els alumnes del cicle formatiu de grau mitjà de Conducció d'activitats físicoesportives en el medi natural realitzen aquesta setmana el seu examen final.
  • Mai 10, 2016

    X Trobada esportiva d’escoles d’educació especial

    El divendres 6 de maig, al Complex Educatiu de Tarragona es va celebrar la X trobada esportiva d'Escoles d'Educació Especial.
  • Mai 09, 2016

    Master class del Club de Rugbi Tarragona a l’Institut

    El dimecres, dia 27 d’Abril, a l'Institut Cal·lípolis, va tenir lloc una MASTERCLASS, a nivell pràctic, a càrrec del CLUB RUGBI TARRAGONA (CRT).
  • Mai 07, 2016

    28è Premi Cal·lípolis

    Consulta les bases del 28è Premi Cal·lípolis......pots ser el proper guanyador/a
  • Mai 06, 2016

    XIV Intercicles Atletisme

    El dimecres, 4 de maig, s'ha disputat a la pista d'atletisme del Prat de Llobregat la XIV edició de l'intercicles d'Atletisme en la categoria de primera divisió.
  • Mai 03, 2016

    Participa al II Concurs de Fotografia de Prevenció de Riscos Laborals

    Per segon any consecutiu el Departament de FOL de l'institut convoca el Concurs de Fotografia de Prevenció de Riscos Laborals. Partcipa-hi!!!
  • Mai 01, 2016

    CAFEMN participa al 2n Meeting internacional d’Erasmus+ a Àustria

    Durant els dies 25 a 29 d’abril de 2016 6 alumnes de CAFEMN han participat en la celebració del segon encontre internacional del projecte Re|discovery of horses que ha tingut lloc a la població de Lambach (Àustria).
  • Abr 22, 2016

    Èxit de les III Jornades de salut, benestar i lleure

    Al llarg de la setmana del 18 al 22 d’abril hem celebrat les III Jornades de salut, benestar i lleure. Aquestes jornades van néixer el curs 2013-2014 coincidint amb la celebració del 25è aniversari de l’institut. Aquest curs ens sentim orgullosos de la diversitat d’activitats que s’han programat, de la participació de professorat i alumnat i de la gran col·laboració desinteressada d’empreses i…
  • Abr 16, 2016

    L’acció tutorial de l’Institut 2n Premi Xavier Batlle

    L’institut ha rebut el segon premi (ex aequo) a les Bones Pràctiques Educatives “Xavier Batlle” pel seu projecte L’acció tutorial a la formació professional. (Llegeix més)
  • Abr 15, 2016

    III Jornades de salut, benestar i lleure

    Durant la setmana del 18 al 22 d’abril l’institut organitza les III Jornades de salut, benestar i lleure.
  • Abr 15, 2016

    Erasmus+ Malta CFGS Dietètica

    Els alumnes de 2n de Dietètica, Jose Antonio Fernández i Andrés Gutiérrez ja han començat la seva estada Erasmus + a Malta. (Llegeix tota la notícia)
  • Abr 15, 2016

    L’Institut Cal·lípolis a Tarragona Ràdio

    Aquest dijous l’Institut Cal·lípolis ha participat en l’espai Eines de Tarragona Ràdio. (Llegeix tota la notícia)
  • Abr 12, 2016

    Xerrada de formació ensenyaments esportius (Futbol)

    El dijous, dia 31 de Març, a l'Institut Cal·lípolis, va tenir lloc una Xerrada, a càrrec dels populars jugadors de Futbol Platja, LLORENÇ GÓMEZ, ex-alumne del nostre Centre, i EDUARD SUÀREZ, company seu a la Selecció Espanyola de Futbol Platja.
  • Abr 10, 2016

    Cal·lípolis a les I Jornades Erasmus+ a Catalunya

    Cal·lípolis a les I Jornades Erasmus+ a Catalunya L’Institut Cal·lípolis participa en dos projectes de cooperació internacional per a la innovació i l’intercanvi de bones pràctiques (projectes KA2) dins del marc europeu del programa Erasmus+. En la I Jornada Erasmus+ a Catalunya celebrada el dilluns 4 d‘abril a l’INEFC a Barcelona, la coordinadora de programes europeus del centre, la Sra. Esther…
  • Abr 04, 2016

    Èxit d'assistència a la jornada de portes obertes

    Aquest dissabte el Complex educatiu ha obert les seves portes per mostrar a totes aquelles persones interessades les instal·lacions dels dos instituts d'FP, Cal·lípolis i Pere Martell, i de les residències i donar informació sobre l'oferta formativa i els serveis del complex.
  • Mar 28, 2016

    Nou vídeo didàctic per al projecte Rediscovery of horses

    El alumnes de CAFEMN participen en la creació d'un primer vídeo per al projecte Rediscovery of horses. (Llegeix la notícia i mira el vídeo)
  • Mar 22, 2016

    Ruta d'orientació hípica

    Els alumnes de CAFEMN fiquen en pràctica habilitats de lectura de mapa i conducció de clients a cavall... (Llegeix la notícia)
  • Mar 16, 2016

    Jornada portes obertes 2016 Dissabte 2 d'abril

    Informa’t de tots els estudis que pots cursar a l’Institut Cal·lípolis. Vine a vistar-nos el dia de portes obertes: el 2 d'abril! El dissabte 2 d'abril t'esperem al Teatre del Complex Educatiu. La visita començarà a les 10 del matí. A l'Institut Cal·lípolis pots triar entre 10 cicles formatius de la família de Sanitat, 5 de la família d’Imatge personal i 2 de la família d'Activitats físiques i…
  • Mar 03, 2016

    Visita de professors belgues al nostre institut

    Avui hem rebut una delegació belga de professionals de l'educació que han vingut a coneixer el nostre sistema educatiu i com s'està implementant la formació dual al nostre país. Dins del seu programa de visites s'incloia la visita al nostre institut per coneixer com s'està desenvolupant el sistema dual de formació en el cicle d'Estilisme i direcció de perruqueria. Bèlgica és un dels països…
  • Mar 03, 2016

    El millor Bodypainting a València

    El passat cap de setmana, dos equips d'alumnes de 2n del CFGS Caracterització i maquillatge professional van concursar al Campionat de Bodypainting al Beauty Forum de València. La temàtica era "Superherois". Entre 8 grups participants, entre els que també hi havia un equip format per exalumnes del cicle de Caracterització, va resultar guanyador absolut el format per l'Aitana Sánchez i l'Elisabet…
  • febrer 28, 2016

    El projecte Re-discovery of horses viatja a Portugal

    Durant la setmana del 22 al 26 de febrer 6 alumnes de CAFEMN acompanyats pels professors Rosa Valera i Alejandro Hernández van participar en el primer i apassionant meeting del projecte Re-discovery of horses que va tenir lloc a la població d'Alter do Châo prop de Lisboa. Tot seguit els mateixos alumnes ens resumeixen les activitats realitzades, impressions i descripció de la logística de…
  • elevator pich 3 Medium
    febrer 28, 2016

    Guanyadors concurs "Elevator Pitch"

    A la jornada, vam tenir com a convidada a la Sra. MARÍA BATET, que va impartir una Xerrada sobre innovacio i creativitat, amb un gran éxit entre els nostres alumnes. També es van entregar els premis del Concurs a les alumnes del Cicle de Caracterització: Eva Gutiérrez, Olga Rodríguez i Regina Soler amb el projecte OLE IN ONE, i Elisabeth LLaberia, Marina Sanahuja i Aitana Sánchez amb JORROR JAUS.…
  • foto SA
    febrer 19, 2016

    Sortida de primer de CFGS Salut Ambiental per la Platja Llarga i Bosc de la Marquesa.

    Els alumnes de primer curs del cicle de Salut Ambiental han estat estudiant els diferents impactes que rep la platja Llarga de Tarragona i el Bosc de la Marquesa de la nostra ciutat. Han fet un control de les aigües marines i de l’estat de la costa. També han aprofitat per estudiar una plaga ben coneguda per tots, la processionària dels pins. Podeu seguir tot allò que fem al dia a dia en el…
  • febrer 09, 2016

    L'Institut col·labora amb Gildeopleindingen d'Holanda

    El nostre centre ha rebut la visita de la coordinadora de mobilitat Chantal Poels de l'Institut Gildeopleindingen de Roerdmond en Holanda. (Llegeix els detalls de la visita...)
  • febrer 05, 2016

    Logged-On Segon "Meeting" a Kendal (Anglaterra)

    Segona trobada del "Logged on" a la ciutat de Kendal (Anglaterra) dins del marc dels projectes Erasmus+ K2 de la unió europea ....Llegeix la notícia
  • Gen 28, 2016

    Visita del CFGS Salut Ambiental a l'Estació de Control de la XVPCA .

    Llegeix la notícia sobre la visitat a la Seu del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya ....
  • Gen 25, 2016

    Primeres impressions sobre l’FP dual de Farmàcia i parafarmàcia

    L’Institut Cal·lípolis és un dels centres pioners a Catalunya en oferir el CFGM de Farmàcia i Parafarmàcia en modalitat dual. (Llegeix aquest interessant article)
  • Gen 22, 2016

    Participa al I Premi “Elevator Pitch”

    Fins el dei 29 de Gener es podran presentar els vídeos per participar al I Premi “Elevator Pitch” (Llegeix els detalls)
  • Gen 15, 2016

    L’alumnat del CFGS de DIETÈTICA participa en el Parc de Nadal de Tarragona

    S’ha iniciat una nova col·laboració del professorat i alumnat del CFGS de Dietètica amb l’Ajuntament de Tarragona. (llegeix tota la notícia)
  • Gen 15, 2016

    L’institut consolida futures mobilitats d’alumnes a Holanda

    Recentment la directora del centre, Boni García, i la coordinadora de projectes europeus, Esther Fabre, han visitat l’escola holandesa GILDEOPLEIDINGEN de Roermond per preparar futures mobilitats d’alumnes.
  • Gen 14, 2016

    Moodle Mobile App disponible

    Des d'avuí l'aula virtual del nostre centre (Moodle) ja està habilitada per ser utilitzada amb l'App oficila Moodle (Llegeix com fer-ho)
  • Gen 12, 2016

    Activitats del mes de desembre del CFGM Farmàcia i Parafarmàcia

    Durant el passat mes de desembre el CFGM Farmàcia i Parafarmàcia va visitar les instal•lacions d’Alliance Healthcare i va rebre una xerrada de l’associació UTFT. (Llegeix tota la notícia)
  • Gen 12, 2016

    Masterclass a Schwarzkopf professional - Barcelona

    Els alumnes del CFGS Estilisme i direcció de perruqueria van gaudir d'una interessant masterclass sobre coloració ..... (Llegeix tota la notícia)
  • Gen 07, 2016

    Jornades de Salut Jove 2015 per a CAI

    El passat dijous dia 3 de desembre els nostres alumnes de Cures Auxiliars d’Infermeria van participar a les Jornades de Salut Jove 2015
  • Des 21, 2015

    Bon Nadal i Feliç any 2015

    Volem compartir amb vosaltres l'alegria d'aquestes festes i desitjar-vos un Bon Nadal i Feliç Any 2016.
  • Des 11, 2015

    Nous projectes" ERASMUS + " de l'institut

    Dos espectaculars projectes Erasmus es porten a terme al nostre centre fins l'any 2018 (Llegeix-ne més....)
  • Des 03, 2015

    L’INS Cal•lípolis reconegut com a centre promotor dels Jocs Tarragona 2017

    El nostre institut ha estat reconegut com un cels centres educatius promotors del Projecte Educatiu de Tarragona 2017...
  • Des 01, 2015

    Alumnes del nostre centre a "Tu cara me suena"

    Un grup d'alumnes i professors dels cicles superiors de Caracterització i maquillatge professional i d'Estilisme i direcció de perruqueriavan assistir al programa "Tu cara me suena"...... (Llegeix tota la notícia...)
  • Nov 21, 2015

    3r Premi Repsol per a l'alumne Jordi Fontova (CFGS Radioteràpia)

    L’alumne Jordi Fontova (CFGS Radioteràpia) rep el tercer Premi d’Investigació de CFGS-Repsol organitzat pel Consell Comarcal del Tarragonès. (Llegeix tota la notícia)
  • Nov 02, 2015

    Jornada d'esport integral al nostre Institut

    L’Institut col·labora en la primera jornada de l’esport integrat a Tarragona. (Llegeix la notícia completa)
  • Nov 02, 2015

    IX Convenció estratègia Naos

    Les professores de l’equip docent de Dietètica, M. Mar Cardona i Amparo Vergara, van assistir a la IX Convenció NAOS celebrada el 6 d’Octubre a Madrid en el Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat. (Llegeix la notícia completa...)
  • Oct 27, 2015

    Projectes Erasmus a Àustria

    Un parell de projectes de l’institut (Activitats físiques i esportives) tenen Àustria com a país d’acollida (Llegeix la notícia completa)
  • Oct 16, 2015

    Inauguració servei de perruqueria

    Consulta aquí la propera inauguració del servei de perruqueria i els serveis ofertats. (Llegeix la notícia completa)
  • Oct 04, 2015

    L'Institut Cal·lípolis guardonat amb el premi Auriga Fvscvs

    L’Institut ha rebut el Premi Avriga Fvscvs en la categoria d’ Escola, entitat o empresa, per la seva col·laboració, patrocini i/o suport en les activitats generades pel Consell Esportiu del Tarragonès o per entitats i escoles adscrites, en el foment de l’esport de base. Lleix més...
  • Set 27, 2015

    Inauguració del curs 2015-2016 al Complex Educatiu

    El dimarts 22 de setembre s'ha celebrat la inauguració del curs 2015-2016 dels dos instituts ubicats al Complex Educatiu de Tarragona, el Pere Martell i el Cal·lípolis, en un acte acadèmic i festiu que ha aplegat nombrosos alumnes i professors.
  • Set 22, 2015

    Resum visual del projecte "Health and Beauty" que ha finalitzat

    No et perdis l'espectacular vídeo resum del projecte "Healh and Beauty across Europe" que tot just acaba de finalitzar.
  • Jul 15, 2015

    Augmenta la participació de l'institut en Erasmus

    Aquest curs acadèmic 2014/15 l’institut ha participat en diversos programes de Mobilitat per l’aprenentatge i de Cooperació per a la innovació. Tots ells subvencionats amb el suport de la Comissió Europea, a través del Ministerio de Educación i del Consorci de la Generalitat de Catalunya.
  • Jul 15, 2015

    Acte de lliurament dels diplomes d'FP dual

    Una delegació de l'Institut va assistir a l'acte de lliurament dels diplomes de la segona promoció de dual de Catalunya presidit per la Consellera d'Ensenyament, Sra. Irene Rigaur. Llegeix més...
  • Jul 03, 2015

    Erasmus+ a Cardiff (Anglaterra)

    Tres alumnes dels cicles d'Estètica personal i decorativa i Conducción d'activitats físiques i esportives en el medi natural finalitzen les seves pràctiques a Cardiff (Anglaterra) Llegeix la notícia i les seves opinions:
  • Jun 29, 2015

    Acte lliurament Premis Cal·lípolis

    El passat dia 19 vam celebrar l'Acte de Cloenda de Curs i LLiurament del 26è Premi Cal·lípolis. Enhorabona a tots els guardonats!! (Llegeix més)
  • Jun 27, 2015

    Acte de graduació dels alumnes d' Estilisme i direcció de perruqueria

    Aquí teniu les fotos de l'acte de graduació de la 1a promoció del CFGS Estilisme i direcció de perruqueria en modalitat dual. Llegeix l'article.....
  • Jun 17, 2015

    Erasmus a Cardiff - Gales -

    El passat 30 de Maig, tres alumnes de cicles formatius de grau mitjà van arribar a Cardiff per gaudir d'una beca Erasmus + Llegeix la notícia completa....
  • Jun 17, 2015

    Erasmus a Duisburg - Alemanya -

    Diferents alumnes del centre es troben des del dilluns 1 de juny a Duisburg (Alemanya). Llegeix la resta de la notícia...
  • Mai 27, 2015

    Erasmus+ a Roma (CFGS Dietètica)

    El passat 16 de Maig, les 2 alumnes del CFGS Dietètica que han gaudit d’una beca Erasmus + tornaren a Tarragona després de dos mesos i mig fent pràctiques en diferents centres sanitaris de Roma.
  • Mai 11, 2015

    Èxit en la recaptació de fons per a Metges sense fronteres

    La visita als túnels del Complex Educatiu, organitzada per Escoles Verdes per recaptar fons per a Metges sense fronteres, ha estat tot un èxit. El gran nombre de participants així com la seva generositat han fet possible que es recaptessin 500 euros.
  • Mai 11, 2015

    IX Trobada esportiva d'escoles d'educació especial

    El divendres 8 de maig, al Complex Educatiu de Tarragona es va celebrar la IX trobada esportiva d'Escoles d'Educació Especial. Llegeix la notícia sencera.
  • Mai 08, 2015

    Xerrada sobre organització dels serveis especials del SEM

    El Director dels serveis especials del SEM, Sr. Jaume Gil, ens ha ofert una molt bona presentació en relació a l'organització dels serveis especials del SEM. Llegeix la notícia...
  • Mai 08, 2015

    13a Edició de " l'Intercicles d'Atletisme "

    El passat dimarts, 28 d'abril, els alumnes de 1r d'AAFE van participar en la 13a. edició de l'Intercicles d'Atletisme... Interessant notícia...llegeix-la
  • Mai 05, 2015

    Orienta't amb nosaltres !

    Encara no tens clar a què et vols preinscriure? No saps quines sortides professionals té cada cicle? Tens dubtes de cara a la preinscripció que no saps qui et pot resoldre? Et podem ajudar!!
  • Mai 03, 2015

    Darrer meeting del projecte Health and Beauty a Cardiff

    Amplia la notícia i llegeix l'exitosa actuació de la nostra escola al darrer meeting del projecte Health and Beauty que va tenir lloc a Cardiff entre els dies 25 i 29 d'abril.
  • Default Image
    Abr 26, 2015

    Visutalitza les imatges de la VIII Mostra d'Imatge Personal

    La VIII Mostra d'Imatge Personal per primer cop organitzada íntegrament per els alumnes del mòdul de projecte de Caracterització i maquillatge professional ha estat novament un èxit. LLegeix més aquí....
  • Abr 26, 2015

    Jornada de dinamitzadors de l'esport

    Els alumnes del cicle formatiu d'Animació d'Activitats Físiques i Esportives han col·laborat un any més amb la Representació territorial de l'Esport en l'0rganització d'una jornada de dinamitzadors esportius. Podeu veure el retall del "Mundo Deportivo" ampliant la notícia
  • Abr 20, 2015

    Manifestació de condol a la plaça del Complex

    Demà a les 11 hores del matí estem tots convocats a la plaça central del Complex educatiu per manifestar el nostre condol pels greus fets ocorreguts a l'Institut Joan Fuster de Barcelona.
  • Abr 18, 2015

    VIII Mostra d'imatge personal

    No et perdis enguany la VIII Mostra d'Imatge personal organitzada per els alumnes del CFGS de Caracterització i maquillatge professional i del CFGS d'Estilisme i direcció de perruqueria. Entra aquí i veuràs el vídeo promocional...
  • Abr 18, 2015

    II Jornades de salut, benestar i lleure

    Des del 20 fins al 24 d'abril celebrem les II Jornades de salut, benestar i lleure amb la participació i col·laboració de diverses empreses de l'àmbit de la salut, de la imatge personal, de l'esport i el lleure....
  • Abr 17, 2015

    Lliruament de premis del certamen "Mostra el teu talent"

    Aquest dimecres 15 d’abril ha tingut lloc l’acte de lliurament de premis del I Concurs de Vídeo currículum i Elevator Pitch: "Mostra el teu Talent!" a la sala d’actes de l’Ajuntament de Tarragona. Llegeix més....
  • Abr 15, 2015

    Gran afluència de públic a la Jornada de portes obertes

    La jornada de portes obertes del passat 11 d'abril va ser tot un èxit d'afluència de públic....
  • Abr 14, 2015

    Viatge final de curs família de Sanitat

    Viatge de fi de curs de 2n de Salut Ambiental i 2n Emergències a Puerto de la Cruz - Tenerife Llegeix més...
  • Mar 24, 2015

    Concurs del departament de FOL

    El departament de FOL de l'Institut organitza un concurs fotogràfic. Llegeix les bases clicant aquí
  • Mar 23, 2015

    Erasmus+ Roma Dietètica

    El passat 9 de Març, 2 alumnes del CFGS Dietètica començàren la seua estada Erasmus + en Roma.
  • Mar 16, 2015

    L'Institut participa a l'Espai de l'estudiant a Valls

    El nostre institut ha participat en l'Espai de l'estudiant a Valls. Nombroses persones es van acostar a l'estand interessats pels cicles formatius que es fan a l'institut.....
  • Mar 13, 2015

    Jornada de portes obertes: Nous cicles formatius a l'Institut

    Informa’t ja de tots els estudis que pots cursar el proper curs a l’Institut Cal·lípolis i vine a vistar-nos el dia de portes obertes, 11 d'abril! Tenim grans novetats per al curs 15-16. Llegeix més ...
  • Mar 12, 2015

    Masterclass sobre equips de caracterització

    L'Anna M. Borarull imparteix una masterclass al nostre institut. ...Llegeix més...
  • Mar 12, 2015

    Conveni amb la productora Kaboaga SL

    Llegeix la notícia completa sobre el conveni entre la productora Kaboaga SL i el nostre nstitut
  • Mar 05, 2015

    Recollida de joguines de Nadal

    El passat divendres 20 de febrer, la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca del Vendrell van lliurar a l’Institut Cal·lípolis un carta d’agraïment i uns llibres de l'activista Ada Colau, per la col·laboració amb la campanya de recollida de joguines de Nadal. ...Legeix més...
  • Mar 02, 2015

    Es reobre el saló de perruqueria

    Reobrim el saló de perruqueria del mòdul de síntesi amb el 50% de descompte durant el primer mes Llegeix més...
  • febrer 13, 2015

    Fira internacional de bellesa STS Beauty Barcelona 2015

    Estilisme i direcció de perruqueria i de Caracterització i maquillatge professional ...GUARDONATS !! Llegeix més ....
  • febrer 13, 2015

    Taller de color amb productes naturals

    Els alumnes d'Estilisme i direcció de perruqueria assisteixen a un taller de color amb productes naturals.
  • febrer 02, 2015

    II Master class de primers auxilis i lesions esportives

    El dia 26 de Novembre del 2014, es va dur a terme al nostre Institut una Màster Class a càrrec del fisioterapeuta i readaptador, Gaizka Garai, que ha treballat en clubs de futbol de renom, com el C.F. Sabadell, i també a la Selecció Espanyola d’Hoquei. ....Llegeix més....
  • Gen 29, 2015

    Visita a la Fundació Alícia

    Dimarts dia 20 de Gener els alumnes de 2n de Dietètica visitaren la Fundació Alícia. Llegeix tota la notícia....
  • Des 19, 2014

    Mostra el teu talent. I premi de Vídeo currículum I Elevator Pitch

    Amb l'objecte de millorar l’empleabilitat dels nostres alumnes i fomentar l'ús de les noves tecnologies en la recerca de treball, el projecte “European key competences and future jobs” en el que participen els Instituts , convoca els I PREMIS DE VIDEOCURRICULUM I ELEVATOR PITCH adreçats a alumnat participant al talle: Eines 2.0 per a la recerca de feina a Europa. Consulta les bases...llegeix…
  • Des 17, 2014

    Els alumnes d'Emergències visiten el centre 112

    El passat divendres 28 de novembre els alumnes de segon curs d'emergències van realitzar una visita al centre 112 Reus.
  • Des 14, 2014

    Cursa/caminada solidària amb la Marató

    El Complex Educatiu ha acollit una cursa i caminada a favor de la Marató per les malalties cardiovasculars.
  • Des 02, 2014

    Campanya......JUGUES?

    Aquest dimecres 26 de novembre al Cal·lípolis hem fet una recollida de joguines, que seran entregades a la plataforma d’afectats per l’hipoteca (PAH) del Vendrell.
  • Des 02, 2014

    El cicle d'emergències sanitàries participa en el simulacre d'accident a l'aeroport de Reus

    El passat dia 25 de novembre els alumnes de les dues línies dels cursos de primer i segon d'emergències sanitàries del nostre centre han participat en el simulacre general d'emergències realitzat a l'Aeroport de Reus.
  • Des 02, 2014

    L'institut col·labora amb l'ONG Banc Farmacèutic

    El passat 7 de novembre el farmacèutic Stefano Fantinelli de l'ONG Banc Farmacèutic va oferir una xerrada a l'alumnat de Farmàcia i parafarmàcia sobre les accions que realitza aquesta organització no gubernamental i més concretament sobre la campanya de recollida de medicaments que es realitza anualment.
  • Nov 25, 2014

    1r. premi de maquillatge per al Cal·lípolis al Health & Beauty Polish Meeting

    Els participants del Cal·lípolis en el projecte europeu H&B across Europe han assistit recentment a la trobada de Polònia organitzada per l’escola ZESPOL SZKOL BUDOWLANO de Zywiec.
  • Nov 24, 2014

    FP dual al CFGM de Farmàcia en col•laboració amb el Col•legi de Farmacèutics de Tarragona

    Aquest dilluns 24 de novembre el Departament d'Ensenyament i el Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona (COFT), han signat un conveni de col·laboració per promoure, impulsar i desenvolupar en règim de formació dual el cicle formatiu de grau mitjà de Farmàcia i parafarmàcia a l'Institut Cal·lípolis.
  • Oct 28, 2014

    Xerrada sobre oncologia

    El passat 9 d'octubre, la Dra. Isabel Sabaté del Servei de Prevenció de l'Associació Espanyola Contra el Càncer a Tarragona vafer una xerrada sobre oncologia, part de la medicina que estudia i tracta el càncer. (llegeix més)
  • Oct 24, 2014

    Obert el nou saló de perrruqueria al centre

    El passat 14 d'octubre vam inaugurar la nova temporada del saló de perruqueria de l'institut. amb tot un seguit de novetats que de segur t'interessaran...
  • Oct 14, 2014

    Visita de 1r de Farmàcia a "The Bodies"

    El passat dimecres 8 gran part de l'alumnat de primer de farmàcia van visitar la plaça de braus de Las Arenas a Barcelona, ara reconvertida en centre comercial, per visitar l'espectacular exposició sobre anatomia humana "The bodies".
  • Oct 14, 2014

    FP Dual en Estilisme i direcció de perruqueria

    La primera promoció del Grau Superior d’Estilisme i direcció de perruqueria en modalitat dual ja ha començat a les empreses amb una beca salari per adquirir els coneixements pràctics del seu currículum en l'entorn laboral....
  • Oct 03, 2014

    Inauguració del curs 2014-2015

    El passat dijous 18 de setembre de 2014, es va inaugurar el curs 2014-2015 al Teatre del Complex Educatiu de Tarragona amb l'assistència de l'alumnat i professorat dels instituts Cal·lípolis i Pere Martell.
  • Jul 25, 2014

    Informació sobre inici de curs 2015-2016

    El dilluns 14 de setembre s'inicien les classes del curs acadèmic 2015-2016. L'acollida de l'alumnat que s'incorpora a nous estudis a l'institut tindrà lloc al Teatre del Complex educatiu a les 10 h del matí. El dimecres 7 d'octubre es farà la reunió informativa per als pares dels nous alumnes.
  • Jul 25, 2014

    Informació sobre inici de curs

    El dilluns 15 de setembre s'inicien les classes. Consulta aquí la informació al respecte.
  • Jul 08, 2014

    Novetat: Tècnic de futbol en modalitat semipresencial

    El curs 14-15 l'institut ofereix els ensenyaments d'entrenador de futbol en horari de tarda i modalitat semipresencial. Informa't.....
  • Jul 08, 2014

    Lliurament Premis Cal·lípolis i Cloenda del curs 13-14

    El dia 20 de juny vam celebrar la cloenda del curs 13-14 i el lliurament dels Premis Cal·lípolis al Teatre del Complex Educatiu. Felicitem a tots els alumnes guardonats pels excel·lents treballs presentats....
  • Jun 06, 2014

    Acord entre la Secretaria General de l'Esport i l'Institut Cal·lípolis

    La Secretaria General de l'Esport i l'Institut han signat un acord de col·laboració per celebrar trobades esportives per a l'alumnat de secundària de Tarragona.....
  • Jun 05, 2014

    HEALTH & BEAUTY Spanish meeting making of

    HEALTH & BEAUTY Spanish meeting making of......llegeix el resum de la trobada dels socis europeus a casa nostra
  • Jun 05, 2014

    HEALTH & BEAUTY arriba a Turquia

    Els participants del Cal·lípolis en el projecte europeu H&B across Europe, ja són a Turquia per assistir a la segona trobada que està tenint lloc aquesta setmana a Estambul.
  • Jun 03, 2014

    Alumnes de Perruqueria guanyen el 2n Premi L'Oréal

    Les alumnes Stefy Restrepo i Tània Cayuela, del CFGM Perruqueria i Cosmètica Capil·lar de l'Institut van guanyar el passat dia 21 de maig el 2n Premi en el Trofeu ColorArt L'Oréal.
  • Mai 17, 2014

    El proper curs iniciem l'FP Dual al cicle de Farmàcia i parafarmàcia

    L'Institut ofereix el cicle formatiu de grau mijtà de Farmàcia i parafarmàcia en modalitat Dual el curs 2014-2015....
  • Mai 08, 2014

    Ensenyaments esportius Fubol i Bàsquet

    El 13 de maig comença la preinscripció a ensenyaments esportius: Fubtol i Bàsquet. Informa't.....
  • Mai 08, 2014

    Comença la preinscripció a formació professional

    El proper 13 de maig comença la preinscripció a cicles formatius de grau mitjà i ensenyaments esportius. Fes la preinscripció telemàtica, tot són avantatges....
  • Mai 04, 2014

    Activitats 25è aniversari -Departament d'activitats físiques i esportives-

    Xerrades i activitats aquàtiques han estat les activitats coordinades pel departament d'activitats físiques i esportives amb motiu dels actes commemoratius del 25è aniversari de l'institut.
  • Abr 28, 2014

    Actes commemoratius del 25è aniversari

    El 23 d'abril vam iniciar els actes de celebració del 25è aniversari de l'institut al Teatre del Complex Educatiu...
  • Abr 27, 2014

    Health & Beauty Meeting in Tarragona

    Durant els dies 23-25 d’abril hem rebut professors i alumnes participants en el projecte europeu Health and Beauty across Europe, procedents de les escoles ISAtraining de Pencoed (Regne Unit), ZESPOL SZKOL BUDOWLANO de Zywiec (Polònia) i GÚNGOREN MESLEKI EGITIM d’Istambul (Turquia).
  • Abr 08, 2014

    Jornada de portes obertes 26 d'abril

    Vine a conèixer l'institut i la resta del Complex Educatiu el 26 d'abril......
  • Abr 05, 2014

    Ja tenim la gigafoto del 25è aniversari!!!

    Ja podeu visualitzar la gigafoto commemorativa del 25è aniversari. Us trobeu?
  • Abr 03, 2014

    Erasmus Roma - CFGS Dietètica

    El passat 10 de Març, 3 alumnes del CFGS Dietètica començàren la seua estada Erasmus a Roma.
  • Mar 30, 2014

    Col•laboració entre els Cicles Superior de Laboratori i Mitjà de Farmàcia

    Perfecta cooperació entre el crèdit d'Hematologia i el mòdul de Promoció de la salut. Llegeix la notícia completa...
  • Mar 30, 2014

    Mercat solidari d'ajuda "ACNUR"

    Moltes gràcies a tots els que heu participat en el Mercat Solidari...
  • Mar 25, 2014

    Fem història amb l'FP Dual d'Estilisme i Direcció de perruqueria

    El dilluns 24 de març es va fer la presentació del segon conveni de formació professional dual del cicle d'Estilisme i direcció de perruqueria a l'institut.....
  • Mar 13, 2014

    Dinar acomiadament projecte ACTIVA'T 2013-2014

    El dijous 6 de Març els alumnes de 2n de Dietètica van preparar un dinar d’acomiadament per als nens amb els què han treballat durant el curs, dins del crèdit de Síntesi.
  • Mar 07, 2014

    Laia Sanz, campiona del món de trial, en una xerrada virtual a l'institut.

    El dijous 6 de març els alumnes del grau superior de Futbol van tenir l'oportunitat de gaudir d'una xerrada online a Laia Sanz, 13 vegades campiona del món de trial, campiona del món d'Enduro i del Dakar femení.
  • Mar 04, 2014

    xerrada d’ACNUR

    El passat 26 de febrer, al teatre del Complex, es va realitzar una xerrada d’ACNUR (Alt Comissionat de les Nacions Unides per als Refugiats) de la seva campanya "Escoltem els refugiats"
  • febrer 14, 2014

    Saló Beauty Barcelona 2014

    El passat dia 10 de febrer els alumnes dels cicles d'Imatge Personal van participar en el 2n Saló Beauty Barcelona 2014 en col·laboració amb el Gremi Provincial Artesà de Perruqueries i Bellesa de Tarragona...
  • Gen 31, 2014

    L'FP Dual d'Estilisme i Direcció de Perruqueria ja està en marxa

    El Departament d'Ensenyament va signar ahir el conveni de col·laboració amb 21 empreses diferents del sector de la Perruqueria per portar a terme la Formació Professional Dual en el cicle de grau superior d'Estilisme i direcció de perruqueria....
  • Gen 31, 2014

    Els alumnes d'activitats físicoesportives assisteixen a un taller de l'NBA

    El dilluns 27 de gener alumnes del CFGS d'Activitats Físiques van participar en un taller de bàsquet al CTE Blume de Barcelona ....
  • Des 17, 2013

    Gigafoto del Cal·lípolis a la plaça del Complex!!!

    El dimecres 18 de desembre tot l'alumnat, professorat i personal d'administració i serveis de l'institut ens reunirem a la plaça del Complex educatiu per fer una "gigafoto"....
  • Des 12, 2013

    Una alumna del Cal·lípolis rep el tercer premi "Repsol"

    L'alumna Maria Exposito del Cicle d'Anatomia Patològica i Citologia ha guanyat el tercer premi del certamen "Repsol" en la seva 13a convocatòria.....
  • Nov 14, 2013

    "El rocòdrom de corda al balcó del mediterrani", tercer premi Tarracolab

    Els alumnes del CFGS d'Animació d'Activitats Físicoesportives han aconseguit el tercer premi Tarracolab amb el seu projecte "El rocòdrom de corda al balcó del mediterrani"....
  • Nov 05, 2013

    Un setge innovador

    Qui diu que el setge de Barcelona al 1714 és una cosa antiga...?
  • Oct 21, 2013

    Dia europeu de la RCP 2013

    L’aturada cardiorespiratòria (ACR) és un problema de salut pública. Vuit de cada deu ACR extrahospitalàries ocorren al domicili, i en el 80% dels casos, es troben un familiar o un amic a prop, però únicament en el 15% d'elles es realitzen maniobres de RCP per part d'algú.
  • Oct 17, 2013

    Silenci....es roda !!

    Ja estem immersos del tot en el rodatge de la pel·lícula Barcelona 1714 (http://www.barcelona1714.cat).
  • Oct 15, 2013

    Trobada del projecte Health & Beauty a l'Institut Cal·lípolis

    Health and Beauty across Europe és un projecte educatiu coordinat pel nostre institut i en cooperació amb 3 centres de formació profesional pertanyents a diversos països europeus:
  • Oct 11, 2013

    Vine al nou saló de perruqueria del Cal·lípolis!

    Els alumnes del cicle de Perruqueria i cosmètica capil·lar obriran properament al públic la nova perruqueria. El dia 21 d'octubre tindrà lloc la inauguració. Hi estàs convidat!
  • Oct 02, 2013

    Projecte d'innovació Tarracolab

    L'Institut Cal·lípolis participa en el projecte d'innovació Tarracolab junt amb altres centres de formació professional de la província de Tarragona...
  • Set 19, 2013

    Acte inaugural del curs 2013-2014

    Els alumnes i professors de l'Institut han assistit a l'acte d'inauguració del nou curs acadèmic 13-14 al teatre del Complex Educatiu que se celebrà per tercer any consecutiu i que aplegà l'alumnat de l'Institut Cal·lípolis i de l'Institut Pere Martell....
  • Jul 25, 2013

    L'Institut participa a la pel·lícula Barcelona 1714

    El seminari de Perruqueria i Caracterització de l'institut participen a la producció de la nova pel·lícula sobre el setge de Barcelona del 1714.....
  • Jul 22, 2013

    Inici curs acadèmic 13-14

    Us informem de l'inici de les classes a l'institut i de la reunió de pares pel curs 13-14....
  • Jul 17, 2013

    Projecte internacional a Georgia (Europa de l'Est)

    Durant la darrera setmana de juny, diversos alumnes del centre van poder participar en el projecte internacional "Youth in action" que va tenir lloc a Georgia (Europa de l'est)
  • Jul 03, 2013

    Esmorzar solidari

    Com ja sabeu molts de vosaltres, amb la venda de "pastissos multiculturals", en el ja típic esmorzar solidari de St. Jordi, es van recaptar 98 €
  • Jun 20, 2013

    Estudiants gal·lesos realitzen pràctiques a Tarragona

    Estudiants de perruqueria i estètica de l'escola ISA Training de Gal·les han realitzat una estada en empreses de la nostra ciutat.
  • Mai 06, 2013

    Alumnes de Caracterització i medicina a l'antiga Roma

    El Diari Més Tarragona del dia 02/05/13 es fa ressó del projecte conjunt que hem dut a terme el grup Thaleia de reconstrucció romana, els fotògrafs de TarracoImatge, i l'Institut Cal·lípolis en els dos darrers mesos.
  • Mai 06, 2013

    Lipdup malbaratament alimentari

    L'alumnat de 2n de Dietètica dintre de l'assignatura Educació per la Salut col·laborant amb el programa Escoles Verdes, ha elaborat un video sobre el malbaratament alimentari.
  • Mai 03, 2013

    Nou cicle formatiu: Estilisme i direcció de perruqueria

    El proper curs 13-14 l'institut iniciarà un nou cicle formatiu de grau superior de la família d'Imatge personal, el cicle d'Estilisme i direcció de perruqueria....
  • Abr 30, 2013

    Mostra Bodypainting 2013

    Un cop més, a l'Institut Cal·lípolis vam celebrar la Diada de Sant Jordi amb la ja tradicional Mostra de Maquillatge Corporal (i ja va la sisena!).
  • Default Image
    Abr 30, 2013

    La formació dual arriba a l'institut

    L’Institut Cal·lípolis ha acollit recentment professorat de l’Institut Gertrud-Baümer-Beruskolleg de Duisburg (Alemanya), a través d'un projecte de mobilitat de professorat. Aquest institut alemany té llarga experiència en el model de formació professional dual. Des de fa ja diversos cursos acadèmics els dos instituts treballen plegats i participen en projectes com el Leonardo da Vinci de…
  • Default Image
    Abr 25, 2013

    Esmorzar solidari per Sant Jordi

    El dimarts dia 23 d´abril vàrem muntar una parada de venda de “pastissos multiculturals” per celebrar una diada especial de Sant Jordi.
  • Abr 22, 2013

    L'institut amplia els contactes amb centres europeus

    Al final del mes de març l'Institut va rebre la visita de professorat i alumnat de Perruqueria i Estètica del Kendall College de Cumbria...
  • Abr 15, 2013

    Sisena mostra de maquillatge corporal (Body painting)

    El Departament d'Imatge personal us convida a la Sisena Mostra de Maquillatge corporal (Body Painting) que tindrà lloc el proper 23 d’abril a l’Institut.
  • Mar 19, 2013

    L’Institut participa al Primer Saló Beauty de Barcelona

    El passat dia 2 de febrer els alumnes de l’Institut Cal·lípolis van participar al 1er Saló Beauty Barcelona 2013 en col·laboració amb el Gremi Provincial Artesà de Perruqueries i Bellesa de Tarragona.
  • Mar 19, 2013

    Taller Suport Vital Bàsic instrumentalitzat amb DEA

    El dia 12 i 13 de març la Sra. Susana Garcia Diez, tècnic en Emergències Sanitàries, va venir al nostre centre a impartir coneixements pràctics sobre Suport Vital Bàsic instrumentalitzat amb DEA als nostres alumnes que es troben cursant el primer curs del cicle formatiu de grau mitjà:Tècnic en emergències sanitàries.
  • Mar 19, 2013

    Comença l'FCT del grup de 2n Emergències sanitàries

    El dia 22 de febrer els nostres alumnes de 2n d'Emergències sanitàries van visitar les instal.lacions de l'empresa STS Ambulàncies Reus. Van ser rebuts pel Sr. Lluis Hernan, director de transport sanitari, el Sr. Carlos Surbirós, coordinador de transport...
  • Mar 05, 2013

    Visita de l’alcalde de Tarragona a l’institut

    El divendres dia 20 d'abril l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, va realitzar una visita a l'institut acompanyat dels regidors Carles Cepero i Joan Sanahuja. En un primer moment van rebre una detallada explicació...
  • Mar 05, 2013

    Projectes d’innovació de la formació professional

    L'institut Cal·lípolis desenvolupa durant aquest curs 2011-2012 els següents tres projectes d'innovació aplicada i transferència del coneixement en la formació professional del sistema educatiu...
  • Mar 05, 2013

    Presentació del llibre En3lazados d’una professora del centre

    El passat 18 de novembre de 2011 va tenir lloc al Corte Inglès de Portal de l’Angel a Barcelona, la presentación del llibre En3lazados, del qual és coautora la professora Dolors Ferrer Marí...

Links Interès Professorat

  • 1

Links Interès Alumnat

  • 1

Institut Cal·lípolis

calipolis
 
L’Institut Cal·lípolis és un centre públic específic de formació professional amb una àmplia oferta formativa de les famílies professionals
-  Sanitat
- Activitats físiques i esportives
- Imatge personal
- Ensenyaments esportius.

On estem ?

mapa
 
Està situat dins el Complex Educatiu de Tarragona, a uns 4 Km del centre de la ciutat, en l’autovia Salou-Tarragona.
 

Contacte

telefons
 
Telèfon:

Mails:  - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
             - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Agraïments, queixes i suggeriments

 

Video presentació

 
XARXES SOCIALS
 
1457999661 facebook1457999675 twitter1457999846 youtube